Papparazzi!

God morgon bloggisar!

Vilken roligt och mysig kväll vi hade igår hos min bror och hans familj. Det blev hela familjen som åkte, hockey med ståplats är inget för min man ;-) Och det blev en glad överraskning även för födelsedagsbarnet som blivit riktig ledsen att Christian inte skulle komma. Men visst är det kul när man ser hur glad en kille kan bli =D

Barnen lekte massor, är så kul att se hur roligt Melle har med sina äldre kusiner. Dom skrattar och busar runt. Och dom ser efter Melle som gärna vill gå upp och ner i trappen =) Tror Emma och Jakob hade fullt upp med att hålla Melle i handen som tyckte det var SÅ skoj att gå i trappan ;-) Men det glädjer mig att se hur kul dom tycker det är att hjälpa honom.
Mille hängde mest med mig eller pappa. Det är ju där som maten oftast finns ;-) Visst han kröp runt lite men det slutade alltid med att han hamnade vid brandsläckaren i vardagsrummet. Känns som det inte är den bästa leksaken =)

Barnen höll ut bra länge utan något gnäll på kvällen. Dom brukar bli trötta vid 19 men igår åkte vi inte hem förän 20.30. Det var då trötta som snarkade i baksätet när vi åkte hem ;-) Men vi hade mätta magar efter god mat och mumsig godistårta. Undra om det var den "sena" kvällen, den goda maten eller kombon av båda som gjorde att vi alla sov till 07 imorse?!

Alla kort som togs igår, undantag för paketöppningen är tagna av födelsedagsbarnet Jakob. Vi fick riktigt många bra och roliga kort. Tack för det gubben!
Här har ni några kort från gårdagen:






Ett av dom finaste korten togs på lillasyster Emma!










Och det här var bara några av alla kort som togs under kvällen. Nya blixten var självklart med och vi fick riktigt bra kort tack vare den!

Här ska vi nu äta lite frukost. Börjar faktiskt bli lite hungrig nu ;-)
Efter frukost blir det lite städning och bakning. I eftermiddag kommer svärfar och Mahnaz hit. Melle längtar nog lite, även om farfar var här senaste i fredags och fikade =)
Kul för barnen och även oss att ha dom på besök. Och idag har grabbarna en liten överraskning.

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback