En mini utflykt

Äntligen sätter vi oss i lugn och ro i soffan. Sista prinsen gav precis upp. Melle satt uppe lite längre än brorsan och tittade på film. Ingen större fara, är ju fredag ;-)
Vi ska snart ta fram godisskålen och titta på SATC 2. Såg första filmen på tv för några veckor sedan. Och hoppla hoppla, mannen tyckte den var bra =) Då är ju tvåan en självklarhet att man måste se!

Förmiddagen bjöd på en tur till IKEA. Kom hem med en duk, blommor till köksfönstret och lite annat smått. Bla nya tallrikar till grabbarna.
Efter lunch och en nap för hela familjen valde vi att åka till Flygvapenmuseét. Vädret såg inte ut att bjuda på något dunder vänder.
Grabbarna älskade detta ställe. Och jag får lova att erkänna att även jag tyckte det var skoj. Fanns mycket som jag skulle vilja tittat närmare på, bla en utställning om kattapultstolen. Dom hade en filmvisning som jag skulle vilja sett men barnen hade för mycket spring i benen för det =)
Trots mängden av besökare var det långt ifrån trångt. Lokalerna sväljer massor, så vi kunde lungt gå runt. Mille fick ett tag sitta på mina axlar för att kunna nå upp lite bättre och känna och klämma på allt ;-)
Efter att ha studerat både plan och Melles favoriter hellikoptrarna valde vi en fika på Calle C. En skön avslutning på vår lilla utflykt. Synd bara att det regnade annars hade vi valt att titta på planen som stod ute. Men vi kommer återvända, var så säker ;-)


Mille studerar ett snurrande hjul.

Kass kvalitet jag vet...


Gammla fina plan.

Älsklingens favoritplan, Draken tror jag?! Undra om det är därför han gillar svärmor??!! ;-)


Här kröp man in och fick ligga på mage och titta ner på en film. Det var filmat från luften precis som om man skulle vara med på ett spaningsplan. Svårt att förklara men roligt var det =)

Jag tycker alla ska åka hit och spendera några timmar. Barn under 18 år går in gratis och vuxna betalar 50 kr. Helt okej med tanke på hur mycket skoj det finns att se och göra. Lite fiffiga expriment och likande saker =)

När vi kom hem blev det stprstädning av leksaer och kläder. Så nu står tre pappkassar i hallen och väntar på att få åka till tippen imorgon. Dom som inte slängdes la jag ut på Tradera. Bla ett par helt oanvända PAXskor. Hade totalt glömt bort dom. Är i storlek 20 som dom är för små till Mille med =( Men förhoppningsvis är det någon som köper dom..

Nu kallar älsklingens famn och godisskålen =)
Ha en skön kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback