MÅNDAG-fyll den med hopp & kärlek!

God morgon!
Jag hoppas ni vaknar upp till en lika fin morgon som vi har gjort!? Jag och barnen har ätit en stor god frukost och nu väntar jag på att kaffet ska bli klart.
Barnen härjar som aldrig förr i soffan. Hur mycket jag än ber dom lugna ner sig går dom på högvarv. Dom skrattar och visar kärlek till varandra. Just den där syskonkärleken är speciell. Går lillebror ner från soffan, ropar Melle högt tillbaka lillebror och klappar på platsen brevid honom i soffan =)

Om ca två timmar är det dags att åka iväg och jobba. Hur den här dagen kommer bli vet jag inte. Min förhoppning är att kylen ska börja fungera och då blir det meck med att ställa tillbaka allt OCH se till att det hamnar i rätt ordning. Här får vi inte missa vältringen ;-)
Ska bli skoj att träffa arbetskamraterna, dom bästa man kan ha. Lilla Lattjo som alltid skiner som en sol. Tyvärr får vi vänta tills imorgon innan vi jobbar ett långt pass ihop.
Träffa min chef L. Flin och allvar omvartannat, det gillar jag. Är lite så det ska vara tycker jag. Mitt i allt elände kasn man alltid hitta skrattet!
Efter den här helgens händelser i Norge är det något jag tycker vi ska använda oss av. Även om det är hemskt, så kan vi inte gräva ner oss. Vi måste sprida glädjen!!

Nej nu blir det en kopp kaffe och sedan ska jag så smått börja förbereda mig för den här dagen. Ser så fram emot den, varför kan jag inte svara på =)
Önskar er en fin start på veckan. Kanske är det första semester veckan, sista veckan eller kanske du börjar jobba idag??!! Gör det till den bästa dagen i vilket fall somhelst!!

KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback