S E M E S T E R

ÄNTLIGEN!! Trodde aldrig att den här dagen skulle ta slut. Var kämpigt i början men under dagen lättade känslorna och jag kunde avsluta dagen några minuter tidigare än beräknat. Ja, alla små minuter räknas när det handlar om semester ;-)

Tack till min fina Sofie som tittade in på jobbet idag. Vad skulle jag göra utan dig och dina kloka ord??!! Du är mitt bollplank och stöttepelare. Vi skrattar och gråter ihop, utan dig är mitt pussel inte komplett!!

*******************************************************

Nu ligger barnen i allfall i sina sängar och sover. Jag firar in semestern i soffan, på bästa sätt. Hade gärna haft ett glas vin men just det var slut. Kanske får bli en flaska bubbel istället. Lite Montazamistyle =D
Note to myself - besöka systembolaget på semstern. Både vitt och lite rose måste införskaffas. Få saker slår att få sitta ute på altanen en sommarkväll och dricka något gott!

Vad den här semstern kommer bjuda på är inte än planerat. Vissa saker hoppas vi på andra tas mer spontant. Kanske Kolmården någon dag. Skulle även vilja besöka huvudstaden och skansen. Tror barnen skulle gilla det!??
Allt kommer bero helt på hur vädret är. Fina varma dagar med sol kommer att få bjuda på bad. Melle är långt ifrån en badkruka. Han är som en fisk i vattnet. Nej fisk är fel, som en motorbåt =)

Ska nu sluta huvudet tillbaka och bara njuta. Altandörren är öppen och släpper in frisk sommarluft. På tvn går Sommarkväll och det är vad jag för stunden ska vila ögonen på =)

KRAMAR till er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback