Uppe med tuppen

God morgon! Solen skiner ute, härligt! Hoppas på en fin dag idag.

Mille vaknade strax innan 6.30. Ingen sovmorgon men dock en mycket god natts sömn. Somnade tidigt i soffan och somnade sedan om gott inne i sängen. Har inte vaknat av barnen inatt, så även dom var nog trötta. Melle borde varit skittrött med tanke på hur hans lördag såg ut ;-)

Här hemma har vi ätit frukost och ska snart fixa till oss och åka till Norrköping. Ska gå och titta lite, planera för framtiden ;-) Lika bra att göra en dag då vi har gott om tid på oss.
Ska även försöka klämma in fikabesök och en massa lek. Men med tanke på att klockan knappt slagit 8 så ska vi nog hinna med det mesta ;-) Har en skön söndag framför oss, det gillar jag.

Hade även lyckats att blanda ihop datum, så någon inskolning på dagis börjar inte imorgon =D Den börjar första nästa måndag. Det betyder att andra inskolningsveckan blir väldigt knepig. Älsklingen börjar att jobba och måste verkligen jobba. Och jag ska börja jobba men kommer nog att lösa det hela med att jobba kväll. Kanske blir så att någon dag får lösas med att någon annan hämtar barnen på dagis??!! Blir lättare att se när vi väl börjat.
Just nu bryr jag mig inte om det. Går inte att lösa helt och hållet ändå =) Morgondagens bekymmer låter vi vara just morgondagens =)

Nu blev toaletten ledig, så jag ska göra mig iordning. Sen tar vi bilen och far mot grannstaden.
Hörs under dagen bloggisar =)

KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback