Vilket avslut!!


Melle och bästa morfar =)

Den fredagen tog minst sagt en vändning. Hade räknat med en helt vanlig fredag på jobbet. Mycket folk med glada miner. Ja och så började det nog men en stund innan jag skulle gå hem bröt kaos ut!
Ca 60 % av vår kyl i butiken la av och det var bara att börja rädda varor. Det mesta fick vi kasta upp på tre pallar och köra in i vår kyl på lagret. Det är bara tre pallar som får plats, så resten av varorna har vi fått trycka in i den delen av kylen som fortfarande funkar.
I detta kaos kunde inte jag och min chef låta bli att småskratta åt det hela. För hennes del var det grädden på moset efter en vecka som varit mindre rolig.
Det som gör hela grejen så komisk är att flera dagar i veckan har vi haft folk från YIT som försökt att fixa problemet. Och summan av kardemumman är ju att dom gjort ett ganska kasst jobb. Så först på måndag skickar dom någon expert. Tack säger vi för det!

När jag kom hem efter lite snabbshopping till både mig och barnen väntade en överraskning på altanen. Mina föräldrar och systrar hade tittat förbi =D Melle och Mille blev så glada. Dom hade vi köpt med oss mat till, så dom käkade medans älskingen och pappa städade poolen. Så lagom efter maten stod den klar för bad =D
Melle, mormor och morfar har badat och busat som aldrig förr. Tror både Melle och morfar kommer sova som stockar inatt ;-) Melle har snurrat, snurrat och snurrat runt i vattnet. Och morfar har nog sett till att minst 10 l vatten skvättes ut =D
Blev kaffe och massor med lek i närmare två timmar innan dom for hem och barnen fick gå in och se på barnprogram. Barnen fick prova sina nya kläder och dom tycktes om =) Jag fick prova min klänning och även jag blev kär =) Visar senare...
Mille gav upp för ca 10 min sedan. Medan jag och Melle sitter här i soffan och ser på Tomas. Älsklingen ska tända grillen och grilla lite kyckling. Blir en god sallad till middag, enkelt och gott!


Flygande Melle...

Morfar och Melle skvätte vatten på mormor.

Tänk att dagen som såg ut att sluta i ett sammanbrott vände och blev en underbar kväll. Sol och värme och massor med skratt. Framförallt från mina härliga ungar!
Imorgon blir det en liten sovmorgon, kommer ingen kyl ;-) Även om det bara är 30 min så är det välkommet. Lördagen kommer gå lite snabbare ;-)

Kikar in lite senare.
Ha en skön start på helgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback