En kväll i juni!

Oh my lord vilken dag vi hade igår!! Jag är helt färdig i benen idag. Dels för att jag inte alls är lika van längre att gå i höga skor som innan jag fick barn ;-) Men även för att jag har dansat som en tok. Höll igång på dansgolvet så svetten rann =D
Detta var lätt den bästa bröllopsfest jag varit på, bortsett från min egen ;-) Skillnaden var att jag kunde ta mig lite att dricka denna gång. På vårat bröllop var jag i tredje månaden med Melvin =)

Ett underbart fint bröllop. Att gifta sig ute kan lätt bli lite tramsigt men här var det allt utom just det. Inte ett öga var torrt när brudparet sa ja till varandra. Efter 11 år tillsammans men kärleken uppstod redan på lekis. Malin och Ola är gjorda för varandra och det upptäckte dom som sagt för 20 år sedan!

Festen var helt perfekt, allt från placering till mat. Vi hade så roliga bordsgäster och magen värker efter alla skratt.
Många fina tal, även där var det tårar och skratt. Brudgummens far höll ett tal från hjärtat, kort men ack så vackert!!
När väl brudparet dansade sin första dans som man och hustru fick jag hålla tårarna tillbaka. Dom såg så kära och lyckliga ut. Sen slog dom självklart till med ett eget dansnummer till You`re the one that I want - Grease. Det var startskottet för kvällen. Efter det dansade ALLA, gammal som ung. Och när Lasse Berghagens låt En kväll i juni spelades, ja då var det allsång! Alla stämde in och fyllde dansgolvet =D

TACK TACK TACK Herr & Fru Sjöberg för att vi fick närvara på er stora dag. Vackrare och mer kärare brudpar får man leta efter!!

Bjuder på några bilder, dom bästa håller jag för mig själv ;-)


Paketet som jag slog in i veckan. Visst blev det snyggt =D

Brudparet anländer till festen. Och deras lilla dotter med farfar är dom första att möta upp =)

Vårat bordspar, Pia och Joel. Min fina Pia - lyckan själv! I höst väntar en date med dom i Malmö. Tänk att jag har fina vänner i favvostad =D

Snyggheten själv ;-)

Jag och den fina bruden, även en av mina närmaste vänner! Vacker som en dröm.

Dålig bild men vi skuller på att timmen var sen ;-)

Rullade in på hotellet strax efter 01.30 inatt. Lovar att det var skönt att vakna strax efter 09 och må bra =) Vi gick ner åt en god frukost och sedan kom min pappa och hämtade oss.
Här hemma hade barnen haft en riktigt roliga dag. Inga tårar, bara skratt. Melle hade somnat vid 22 och sov mellan mormor och morfar hela natten. En natt med god sömn även för dom.
När det väl gäller då är det duktiga barn vi har ;-)

Tack även till mina föräldrar som var gulliga och ställde upp. NI ÄR UNDERBARA!!

Snart blir det lite lunch innan svärfar kommer hit en sväng. Eftermiddagen kommer annars bjuda på en sväng till IKEA. Men vi har även lite annat på schemat, säger inte vad ;-)

Även om regnet öser ner så hoppas jag ni har en mysig söndag. Härligt att vara hemma hos min lilla familj igen.
KRAMAR.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback