Home at last

Äntligen har vi landat hemma efter en dag med farande hit och dit. Dagens stora händelse var självklart fasters student. Att hon redan blivit så stor. När jag och Christian träffades var hon 11 år!! Kan ni förstå det, hon har blivit vuxen nu!! Helt sjukt vad fort åren går.

Efter att faster Milla sprungit ut blev det att fixa några ärenden innan mottagningen. Svärfar och fru hade ordnat det så fint. Perfekt med grönområde utanför dörren så barnen kunde röra sig fritt. Men det var två killar med lite för lite sömn i bagaget. Så ibland blev det lite gnälligt men det får man ta.
Nu är dom allt annat än gnälliga. Nybadade och med mat i magen tittandes på bilar =) Efter festen åkte vi och handlade. Och lata som vi var köpte vi med oss en färdiggrillad kyckling, potatissallad och baguette. Blev tom mat över ;-) Mätta i magen sen smörgåstårtan ;-) Behövde mest lite bukfylla.

När barnen har somnat ska jag visa lite bilder från dagen. Skönt att den är över på ett sätta. Fina minnen, framförallt för damen med stort D =) Kommer själv ihåg hur det var på studentdagen.
Nu är det bara nästa veckas bröllop kvar sen kan vi ta det lungt med firanden. Men nästa helg ska bli riktigt skoj, ser vi fram emot. Kanske för att vi ska vara barnfria en hel natt!! Lyx på hög nivå där =D

Ska ta och fixa inför barnens sänggång sen kommer godispåsen fram ;-) Tittar in här och visar lite bilder också.
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback