Morgonbestyr

Hela morgonen och förmiddagen har vi städat och pysslat här hemma. Vi har bytt lakan, dammsugit, städat toaletten och dammat. Allt för att det ska vara så fint och ombonat för mina föräldrar!
Eftersom vi ska på bröllop så får dom ta barnen idag och inatt. Smidigare än att ha med dom ;-) Och jag tror mormor och morfar kommer hitta på något riktigt skoj med grabbarna =)
Jag och älsklingen flyr hemmet och checkar in på hotell inatt. Extra lyx att sova borta. Sen är det även smidigare för mina föräldrar att sova här än att vi lämnar grabbarna hos dom. Är ju här som alla saker finns.
Så inatt sover vi gott på Frimis och imorgon äter vi en god frukost efter en dag med fest =D Det kan inte bli en bättre helg! Som grädde på moset ser det även ut att bli soligt och fint.


Nya fina tavlor som vi hämtade igår. Unika exemplar, finns inga fler som ser likadana ut. Föll för att även ramarna är målade. Dom är en del av konstverket, snyggt!

Sitter här med hårrullar i skallen och väntar på att få ta en dusch. Sen är det full rulle till mina föräldrar kommer. Ska hinna med att checka in innan bröllopet börjar.

Ska försöka att hinna med att titta in något innan vi åker. Får se om tid finnes ;-)
Jag hoppas ni får en lika härlig dag som vi kommer att ha =D

KRAMAR!


Kommentarer
sofie säger:

hej snutt. hoppas ni har det kalas bra. själv har jag haft en prutt dag på jobbet. har fått peka med båda händerna och inte bara en fingret... humm! lillhitler kankse nlir mitt nya smeknamn?? aja. saknar dig iaf. mycket. mycket.

njut nu!!

puss puss

2011-06-18 | 20:29:56
Lisa säger:

Jag lider med dig gumman. Det är aldrig roligt när man har sådana dagar på jobbet!

Saknar dig med gumman. Hoppas vi ses snart, har ju barn att fira ;-)

Puss puss

2011-06-19 | 17:21:26
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback