Smart förvaring

God kväll på er bloggisar =)

Trött i kroppen efter en riktigt skön dag med massor av luft och motion!
Jag och grabbarna gick in till stan på morgonen. Ca 5 km i hård motvind, hell yeah! Stolt att jag inte gav upp för här ute blåser det halv storm. Vilken skillnad att komma in till stan, där märktes det knappt att det blåste ute. Vinden måste ligga på här ute i Boda??!! Skönt att då ha medvind hela vägen hem =D
Vi gick och handlade lite fika i mataffären och satte oss ute och väntade på att butikerna skulle öppna. Dom få som hade öppet ;-)
När vi satt där kom en gammal bekant till mina föräldrar fram och pratade. Lite roligt var när han kläckte kommentaren att jag hade en söt tjej =D Ja fick lite fint säga att Melle är en kille. För min del är det inte det minsta jobbigt. Melle är med sitt lockiga hår lite lik en tjej. Så om man råkar säga det tar jag inte illa vid mig. Han är ju en rak kopia av mig när vi är i samma ålder!
När vi klev in på Åhlens frågar en kille om grabbarna är tvillingar. Det har jag lite svårt att förstå!? Visst att dom är lika men att tro att dom är tvillingar. Nej fick snällt förklara att det är 14 månader mellan dom.
Här kommer det roliga, även denna kille tror att Melle är en tjej =) Hur ofta händer det att människor kommenterar mina barn?? Inte alltför ofta och när dom gör det tror alla att Melle är tjej.

Ja nu kanske jag kom lite av mig =) Hittade i allafall på rean en fin korg i glassig färg att ha toarullar i på toaletten. Jag är lite allergisk emot dessa hållare som man staplar rullarna på. Otroligt fula faktiskt!
För under 50 kr köpte jag i dag denna korg och imrogon ska fler inhandlas ;-) Köpte en svart i mindre modell in till grabbarnas rum. Gamla trälådan åker till tippen imorgon!



Här ska vi nu ta en kopp kaffe och en vaniljbulle. Är så smidigt att ha hembakade bullar i frysen att ta fram när man blir sugen. Blir att baka en ny omgång snart =)
Senare ska ni får se vilken fin tröja Melle fick idag. Han blev eld & lågor när han såg den ;-)

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback