Bal, daddel, aioli & lite vin

Oh my lord vad jag är mätt. Magen är nära att explodera men det är LÄTT värt det =D
Efter den otroligt fina balen, 4 månaders träning gjorde verkligen resultat. Var den bästa balen jag varit på. Alla var så fina i sina prinsessklänningar och ja killarna, dom såg ju likadana ut allihopa ;-)
Ja efter balen så tog vi en promenad in till stan. Målet var Ailoi tapas bar. Har ni inte besökt detta stäle GÖR DET!! Otroligt god mat till bra pris, bra service och en trevlig atmosfär. Vi valde 11 små rätter, 6 kalla och 5 varma. För första gången i mitt liv åt jag en daddel. Oj oj så gott det var, härligt sött. Dom hade valt att linda den i bacon och det var en hit. Gott med salt och sött.
En av dom godaste sakerna var nog ändå aiolin. Herre min Gud vad den smakade bra. Lagom mycket vitlök, inte för krämig och med ett riktigt gott bröd!
Så mitt tips blir att äta deras 11 rätter till priset av 229 kr/pers. Vi valde att dela på en flaska vin, blev rekomenderade ett torrt gott. Passade perfekt till maten! Blev även en caipirinha innan vi beställde och en creme brulè till efterrätt. Kanske ni förstår varför jag är så mätt ;-)


Någonstans på denna bild finns grabbarnas faster och man. Så fina och framförallt eleganta dom var!

Mums! Till både vin och man ;-)

Gissa om han gillade att jag tog kort!?



Vilken kväll vi hade! Tror vi knappt nämnde barnen en enda gång!? Skönt att bara prata om drömmar, framtiden, NUtiden och allt därimellan. Har skrattat så det gjort ont i magen. Vilka minnen vi fick. Det här livet levde vi innan vi fick barn. Då var vi ute och och åt minst en gång i månaden. Men om jag ska vara ärlig så uppskattar jag det ännu mer nu!!
Tack snälla barnvakterna. Blev så glad att se en Melle sitta i fotöljen och bläddra i böcker när vi kom hem =) Kan informera er om att han somnade snabbt ;-)

Nu blir det sängen, trött och mätt. Imorgon är det sista badet med Mille och sen firande av min syster som fyllde i veckan. Älsklingen ska ha J några timmar men efter det fortsätter vi vår myshelg!!

Ha en fin avslutningen på den här dagen!
Sov sött & dröm sött!


Kommentarer
sofie säger:

gud så mysigt =) hoppas ni fick lite sovmorogn idag med som pricken över i =)

om du har tid att ses idag så ring. vi ska va hemma idag har jag tänkt. saknar dig vännen. puss o kram

2011-05-22 | 09:21:40
Lisa säger:

Sofie min Sofie. Som jag saknar dig med. När börjar du jobba?? Måste få ihop en tid snart att ses men nästa vecka vet jag ej när. Stänger tis-fre, vad sägs som på natten??!! ;-)



Puss på dig vännen.

2011-05-22 | 16:27:59
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/
sofie säger:

jag börjar jobba imorgon... själv kör jag natt mån tis och dag lör sön. känns som vi ses den dagen vi går i pension.. får man gå i pension vid är frågan??? hoppas!!! =)

2011-05-22 | 17:33:05
Anonym säger:

Då vet jag vem jag ska besöka på jobbet =)

Du har väl rast någon gång, kan passa på att fika då =D

2011-05-22 | 18:22:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback