Barnens första pynt!


Milles söta lilla ljuslykta =)

Melle hade gjort en lite större.

Som stoltaste tuppen går jag runt här hemma nu. Idag kom det hem två ljuslyktor från dagis. Barnen har fått pyssla och idag kom dom hem med dessa =) Får nog allt erkänna att jag inte har några finare lyktor. Och då äger jag en hel del ;-)

På förra dagiset pysslades och målades det inte alls mycket. Kanske för det var ett garantidagis, vad vet jag?! Men på vårat nuvarande varvas lek, målande och pysslande. Är härligt att se alla målningar när man kommer till dagis. Med jämna mellanrum byts dom ut och nya konstverk kommer upp =)
Dom här lyktorna är det första riktga pysslet som vi har fått hem. Det är en speciell känsla! Är vid dessa tillfällen som jag inser att jag har ganska "stora" barn. Dom är inte små bebisar längre. Vart tog den tiden vägen?=!! =) Kan sakna den, ett helt annat tempo. Samtidigt är den här tiden nu underbar, så mycket som händer.

Här hemma ser vi nu på Tomas tåget innan det blir sängen för grabbarna. Vi har slagit till med sushi till På spåret. Äntligen är ett av tv historiens bästa program tillbaka =D

KRAM på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback