Däckbyte & fika

Vilken lördag, lugn och skön. Familjedagen blev lite annorlunda än vi först planerat. Blåsten gjorde att vi ändrade våra planer. Ingen vill vara vid vattnet när det blåser halvstorm =)
Istället valde vi att lämna in bilen för däckbyte. Dags att sätta på vinterdäcken även om vi inte åker lika mycket bil som förr. Och även om vädret känns mer som vår än höst så slår nog kylen till och då vill jag inte stå med sommardäcken på ;-)
Att även använda oss av deras däckhotell var en bra deal. Ca 600 kr/år och då tvättar dom av, byter och förvarar dom åt oss. Helt plötsligt blev det massor med plats över i förrådet. Det är ett ställe där vi behöver all plats vi kan få ;-)

Efter byte och lunch blev det en tvätt av bilen. Det trista vädret som har rådit gör bilen skitig och det är inget vi gillar. Så efter att bilen duschat som Melle säger åkte vi hem till grabbarnas faster. Där fick vi lussebullar, pepparkaka och kaffe. Behövdes med tanke på att vi fick jaga två grabbar som gick bananas =D Hemma hos andra är dom en aning värre än hemma. Bara en massa bus hela tiden.

Nu ska jag styra hem till svärfar och hämta honom. Ikväll ska vi äta och dricka lite gott här hemma. Alltid lika trevligt med lite besök. Grabbarna älskar även när farfar kom hem hit och busar lite med dom =) Härligt att se dom ihop!

Trevlig lördags kväll och har ni tur kikar jag in en sväng efter mat och fika =)
KRAMAR till er alla som kikar in här varje dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback