En kopp till tack!

En kopp med kaffe denna morgon räcker inte. Måste snart ta mig en STOR till =) Ögonlocken är tunga men varför vet jag inte. Sover nästintill hela nätterna. Och för att toppa det somnar jag rekordtidigt i soffan. Är inte ovanligt att jag somnar till redan vid 21 =) Världens härligaste sällskap på kvällskvisten ;-)

Idag väntar en speciell kväll med Sofie. Som jag har längtat efter det här =D Dressa upp sig och bara ha det trevligt. Tack vare härliga arbetskamrater ska den här kvällen firas på lyxigaste sätt! Har redan lagt champangen på kylning för innan vi blir hämtade ikväll ska det grundas med gyllene bubblor ;-)
Gårdagskvällen blev en hit och bästa arbetskollegan A byter tid med mig idag. Allt för att jag ska få en så trevlig kväll som möjligt! Så idag har jag ett skönt pass på 11.45-16.30 framför mig. Ska nog kunna kämpa mig igenom dom timmarna. Efter jobb hämtar jag barnen och sedan är det hem direkt!

===============================================
Sofie, det finns bubblor till dig. Bara att dyka upp en stund innan vi åker ;-)
===============================================

Nog pratat om bubbel. Det var lite gyllene bönor som skulle ner i denna kropp innan vi börjar att förbereda oss inför dagis och jobb =)
Idag glider jag fram på moln och håller alla tummarna för att ni också gör det!?

KRAMAR!



Kommentarer
sofie säger:

jag kommer!! =)

puss

2011-11-18 | 13:45:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback