Farsdag & shoppingkoma!


Milton med sitt nya pussel =)

Igår spenderade jag min dag på Ullared ihop med ca 20 % av resterande befolkningen. Herre min Gud vad folk! Många gånger har jag varit i Ullared, upplevt mycket folk men den här gången var det ÄNNU mer.
Det fanns inte en kundvagn kvar att ta, hade turen som fick tag i en. Kan ni gissa var dom andra vagnarna höll hus??!! Ja ni gissa rätt, inne på Gekås ;-) Hade nog lätt kunna ställa min vagn vid ingången och sedan använt mig av en korg för att plocka med mig varor. Så mycket vagnar och folk i en byggnad måste vara olagligt =)

Kom i allafall hem med en del saker. Blev långt ifrån samma spanande på varor som det brukar bli. Nu skummande man snabbt igenom allt och tog det man ville ha =)
Lite av det jag köpte:
* Underkläder
* Tröjor
* Leksaker till grabbarna (mest julklappar)
* Dukar
* Kläder till grabbarna
* Jackor till Melle
* Mössor, vantar och ullstrumpor till grabbarna
* Ljuslyktor
* Farsdags present
* Smycken
* Parfymer
* Heminredning
* Presenter/julklappar
* Mobilskal
Och mycket mycket mer självklart =) Kanske var tur i oturen att det var så mycket folk. Hade nog annars handlat för betydligt mycket mer ;-)

Idag är det som bekant alla vet en mycket speciell dag, min mans namnsdag =D Nej det är inte bara det utan fars dag också. Vi ska självklart fira det, både här hemma och hos våra fäder. Nu får vi bara hålla tummarna för att det vi ger bort går hem =)
Först tar vi det bara lugnt och laddar för sim med Mille. Ser fram emot att bada lite efter gårdagens stress. Slappna av och ladda om för eftermiddagen.
Nu ska jag bara ta och städa upp alla pusselbitar som ligger på golvet. Mysa med grabbarna och bara njuta av min tredje lediga dag =D

Ha en härlig söndag!
KRAMAR!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback