Första advent!


Adventsstaken från Cult. Den har hängt med i massor med år. På julrean i år ska en ny fyndas, är dags för det ;-)

Det var inte annat än att man blev lite panikslagen i morse när vi insåg att vi totalt glömt bort att fixa med adventsstaken. Inga ljus eller något pynt var fixat. Lite skäms på den faktiskt!
Under tiden som Mille badade med pappa for jag och Melle iväg och fixade några ärenden. Vi var på Jula och köpte skruv och lite annat smått. På vägen tillbaka till stan stannade vi till på Blomsterlandet. Där köpte vi ljus och lite pynt till staken. Även två julstjärnor fick följa med hem. Den röda står i köket och den vita i vardagsrummet. Har funderingar på att köpa amarylis och ställa ihop med lite pynt och lyktor på matsalsbordet. Där står just nu bara en större modell av en ljuslykta. Blommor är ett härligt stt att pigga till hemmet med. Speciellt nu när snön lyser med sin frånvaro!

I eftermiddag får vi lite mysigt fikabesök. Det ska hinnas med att bakas lättare saffransmuffins. Eller muffins gör en sockerkakssmet med saffran i. Häller upp allt i bakfromar och gräddar av. Piffar sedan till dom med floursocker, lagom julkänsla då =) Till det här blir det både pepparkaka, glögg och kaffe. Har man inte det blir det ingen riktigt adventsfika ;-)
Ska bara snart bege mig bort mot jobbet och köpa lite russin och mandlar. Det sistnämnda finns sällan här hemma. Russin däremot älskar barnen men lite försiktig får man vara så inte magarna blir alltför dåliga ;-)

Önskar er en fin start på den kommande julen =)
KRAMAR från mig till ER!


Kommentarer
sofie säger:

psst, slutar 14 imorgon.. puss

2011-11-28 | 10:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback