November!

Helt otroligt att november redan är här! En månad med lite skojiga saker inplanderade =) Men december är nog snäppet bättre. Då är vi inne i en magisk månad. För varje år som går med barn blir det bara roligare med julen. Och i år hade vi tänkt att tomten skulle komma med =D

Har två sovande små barn här hemma. Det är så lugnt och tyst =) Mille somnade med sin Bärgarn utan några somhelst tårar. Hörde hur han lekte lite och sedan blev det tyst. Melle var lite mer busig men efter att ha sagt till honom att dagis väntade när vaknade var det inga problem =) Kul att se hur mycket dom gillar sitt dagis!
Idag blir det ett kort pass för dom Lämnar dom strax innan Mellis och sedan blir dom hämtade vid 17. Egentligen så skulle jag lämnat dom vid 15 men eftersom personalen är så bra, får jag lämna dom tidigare. Är bra när dom ser till barnens bästa!

Ska nu ta mig en kopp te, vill inte dra igång kaffebryggaren då vår maler bönorna direkt. Går att ha vanligt kaffe med men något sådant har jag inte hemma =) Så då duger en kopp te bra. Ska även försöka få lite lunch i magen. Varm korv med bröd som grabbarna åt föll mig inte i smaken idag =)
Bloggar lite mer ikväll när jag kommit hem!

Ha en skön tisdag!
KRAMAR.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback