Börja samla!


Barnkammarbokens sånger går nu att köpa via Aftonbladet. Perfekt tycker jag då det är så roliga barnsånger med =)

I fredags kunde man köpa första CD från barnkammarböckerna. Jag har alltid tyckt att dom böckerna är så mysiga men det har aldrig blivit av att jag köpt dom. Konstigt men nu glädjer jag mig åt att man för ynka 59 kr kunde köpa första skivan.
Med den första skivan får man den här fina förvaringsboxen. Man vecklar ut den och sen har man fack för alla skivorna =) Mycket smart må jag säga!
Så alla ni med barn, köp och samla på er. Vi har haft jätteskoj och dansat massor med barnen till barnsånger tolkade av bla Björn Skifs och Amy Diamond =)

-----------------------------------------------------------------------------------

Annars har den här dagen bjudit på jobb. Tiden flög fram och helt plötsligt var klockan 14.30 och det var dags att gå hem. Pappan i huset slutade tidigt idag och hade redan hämtat hem barnen från dagis =) Så det blev en fika innan vi for iväg till simmet med Melle. Jag och Mille passade på att uträtta några ärenden under tiden. Hade turen och hitta två par örhängen med ;-)

Mille somnade utan välling idag med och blev tyst så fort jag gav honom Bärgarn (från bilar). Så imorgon blir det nada välling och Bärgarn direkt ;-) Känns som det kommer funka!?
Melle, ja han var så trött efter att ha gått bananas på simmet. Inget ovanligt men han är verkligen som en vilde i vattnet. Och det på ett bra sätt. Han har respekt för vatten men samtidigt blir han inte rädd när han hamnar under vattnet. Ungen gör kanonkulan ner i plurret varje gång =D Så härligt att se!
Kan bara ge alla föräldrar med barn på ca 2 mån, börja på babysim. Man bygger sakta upp en vana och respekt för vattnet. Jag hade aldrig kunnat att få Melle att bli så här på egen hand. Det är helt Evas förtjänst. Alla hennes lektioner har format Melle till den fisk han är idag =)

Ska nu krypa upp i soffan och mysa med min kära. Imorgon börjar jobbar jag ett kort pass. Börjar sent med, så jag och grabbarna har massor med tid ihop =D

Trevlig kväll.
CIAO CIAO!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback