En lördags kväll


Bild från tidigare i veckan =)

Ligger utslagen i soffan. Vilken dag det har varit på jobbet! Fullt upp hela eftermiddagen men det är så fantastiskt roligt. Man får verkligen anstränga sig till max för att få det att gå ihop =)
Nu får jag ta igen mig en dag. Ska bli skönt då min näsa börjat att rinna. Har ingen lust att bli sjuk. Inte nu när barnen sakta men säkert börjar bli bättre. Ska kurera mig massor, te och vila står på schemat ;-)

När jag kom hem från jobbet blev det lite mat innan mamma, pappa och mina systrar kom över på kvällsfika. Ena systern är på besök från K-holm och det var trevligt att ses när hon ändå var här. Hade mer än gärna varit ledig idag och varit med dom på stan och spenderat lite pengar ;-) Men det kommer fler tillfällen!

Nu blir det att återgå till Så mycket bättre. Äntligen är det något vettigt att så på tvn även på lördagar. Nu inväntar vi bara På spåret på fredagar. Då kommer helgerna att vara räddade =)
Glöm även inte bort att ställa tillbaka klockan ikväll. En hel timmes mer sömn - hoppas vi på?! Med våra barn vet man aldrig. Hoppas på att dom sover lika bra som idag. Då sussade hela familjen när jag gick till jobbet strax innan 7.30 =)

Trevlig kväll!
KRAMAR!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback