Farbror Doktorn


Igår kväll i Melles säng - fullt ös =)

Helt plötsligt här lunchen över. Blev ingen lugn och skön start på veckan här hemma. Mitt i filmen fick vi stänga av och kasta oss iväg. Hade ca 40 min på oss att få på oss ytterkläder, åka bilen och lämna Mille hos mormor och morfar innan jag och Melle skulle vara hos doktorn.

Melle gick runt här hemma på morgonen och drog i sitt öra och sa att han hade ont. Blev att ringa Anders den här gången och dom klämde in oss kl 10.15. Aldrig några problem att få en tid även om det är fullbokat.
Väl där fick Melle som vanligt chokladpengar och "partyblåsor". Han satt snällt i mitt knä medans Anders kollade hans öron. Inga hållafast grepp här inte. Ena örat är lite rött men inte tillräckligt för att han skulle få något för det.
För säkerhets skull kollades snabbsänkan, även den visade inget. Är bara en vanlig förkylning som gör att örat värker lite.
Melle var riktigt duktig hela besöket. Han gjorde precis som han blev tillsagd och lät sig bli undersökt. Sticket i fingret var ingenting. Han satt lugn och fin i mitt knä. Däremot kom tårarna när plåstret skulle på. Var nämligen ingen Blixten McQueen på =)
Sedan tog vi en skön promenad tillbaka till mormor där kaffe och bullar väntade. Är så skönt att dom bor ca 5 min gångväg från Anders.


Kärlek ♥

Nu har äntligen Mille somnat. Efter lunchen var han trött men hade svårt att somna. När han lägger sig ner börjar örat nog att värka ännu mer. Tårar och skrik gjorde att han fick somna i min famn - mysigt! Lät honom sitta kvar lite extra bara för att det är så härligt att ha denna lilla varelse nära. Lukta på honom och känna hans små andetag. Bar efter en stund i honom i hans säng och nu sover båda grabbarna. Även jag ska lägga mig en stund, dagens kaos och vanliga uppstigning kl 05 är slitsamt. Jag hoppas verkligen att det kan vända snart. Vi orkar inte att gå upp så tidigt 7 dagar i veckan och samtidgt sköta jobb och barn. Livet som småbarnsförälder är långt ifrån en dans på rosor.
Känns som jag klagar. Vet att det finns dom föräldrarna som har det värre. Det finns även dom som är ensamma och det beundrar jag! Men jag är inte van vid att få sova ut på morgonen. Väldigt sällan som vi vaknat före barnen eller dom väckt oss vi 8-9 på morgonen. Har det hänt så är vi otroligt tacksamma för det. Men nu är det verkligen sällan det inträffar. Och jag kan känna att det skulle behövas ibland. Att verkligen få känna att man får extra kraft, ork och energi.
Blir att drömma lite om dom dagarna =) Tills dess fortsätter jag att ta mig ett litet vil när tillfälle ges. Det ger någon proecents extra ork att klara av resten av dagen utan att klappa ihop av trötthet =)

KRAMAR!



Kommentarer
C. säger:

Vi gör ett strålande jobb gumman... <3

Älskar dig så mycket!

Syns snart!

/Kyssar

2011-10-17 | 13:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback