Förvaring



Igår fick vi upp tidningsstället som fyndades tidigare under sommaren. Blev så nöjd att ett döutrymme nu blev lite mer livfullt. Tanken är att lilla sideboardet ska flyttas från vardagsrummet och hamna här brevid. Men först måste vi bara hitta ett vitrinskåp. Hur svårt ska det vara egentligen??!!
Även grabbarna har fått upp några hyllor i sitt rum. Simdiplom, spargrisar, fina leksaker får nu pryda hyllorna. Att bara få upp lite tavlor och hyllor på väggarna gör så stor skillnad. Milles rum har verkligen blivit mysigt nu när han fick sin nya säng. Lovar att visa er lite bilder inom kort =)

Efter en eftermiddag hos grabbarnas farmor och Göran är vi nu mätta och belåtna. Barnen hann bara med att ta ett bad och äta lite innan dom somnade. Det märks så tydligt att dom inte är friska. Mille hade lite feber, hoppas det börjar vända imorgon!? Vill ha friska glada barn tillbaka. Så imorgon tar vi en riktig innedag och ser till att kurera oss. Minus jag då, är ju frisk och krya =D Riktigt sjuk har jag inte varit på lääänge.

Nu blir det mys i soffan. Ljusen är tända och mannen på plats - kan inte bli bättre ;-)
Önskar er en skön avslutning på veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback