Ingen natti natti

Fy vilken kväll/natt vi lämnar bakom oss. Mille är verkligen inte rolig att tas med nu. Vet inte vad som hänt men dom senaste två kvällarna vaknar han och är ledsen. Han skriker, gråter och vrider sig. Märks så tydligt att han inte är vaken.
Vi brukar ta upp honom och trösta, sjunga ligga och vagga. Oftast somnar han snabbt om igen men sen börjar det om efter allt från 5-45 min. Sen håller vi på sådär i ca 2 timmar. Inatt somnade han in någon gång runt 00.30. Då hade vi tröstat i omgångar sen 22.

Jag funderar starkt på om det är nattskräck som han har?! Låg och förökte läsa lite om det och till viss del tycker jag att det stämmer in på honom. De som gör att jag blir lite extra övertygad är att vi under natten till söndag och måndag väckte honom strax innan 22 på kvällarna för att ge honom pencillin och då sov han bättre.
Ett av tipsen som stod på nätet var just att väcka barnet innan "anfallen" börjar. Då bröt man mönstret och känns som det var just det vi gjorde.

Som jag tidigare skrivit har vi sovit riktigt taskigt i över en vecka nu. När det nu börjar bli så här på kvällarna blir det knappast bättre. Den totala tröttheten är förskräcklig. Är någonstans glad att det inte är jag som går och jobbar idag. Samtidigt lider jag enormt med älsklingen som måste iväg till jobbet. Är ingen kort dag heller utan han är hemma efter 17 idag.

Ikväll så blir det att återigen ge pencillinet tidigare. Jag hoppas att det ska ge lite bättre sömn åt oss alla?! Vi behöver det för att orka med jobb och dagis.
Blir att ta mig en stor kopp kaffe nu och sedan styra upp lite planer för dagen. En ledig dag och så mycket jag vill göra =)

Ha en skön ondag.
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback