Liten uppdate

Söndag och vädret är helt fantastiskt! Skönt att vara ledig och kunna njuta av det. En liten promenad till affären hans med efter frukosten. Barnen behövde komma ut lite och frisk luft har ingen dött av =)
Natten bjöd på skön sömn. Var inte uppe någon gång hos någon unge som var ledsen. Men vid 06 vaknade Mille, då fick han komma in och mysa med oss i 40 min innan det var dags att knäppa på tvn. Jag glädjer mig åt det lilla ;-)

Annars torkas det snor så det står härliga till. Även Melle är ur form =( Han har inte samma energi som i vanliga fall. Både har nu valt att lägga sig och sova. Det bästa är att sova och dricka bort det onda. Men imorgon blir det VAB för min del. Ingen av kidsen är i skick för att vara på dagis. Vill verkligen inte sprida våra bassiler till andra barn. Är gärna så man ser andra föräldrar tänka =)

Är bjudna på middag hos grabbarnas farmor idag. Vi far dit och äter, sen får vi se hur länge grabbarna orkar. Är mest där man märker att dom är sjuka. Tålamod och energi räcker inte långt nu =)
Fram tills dess så spelar mannen COD och jag bloggar och kollar bloggar =) Skönt med lite lunchslapp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback