Sjukcirkusen fortsätter


I tisdags när vi matade ankorna =)

Två barn med feber, en med snora och hosta. Mille var riktigt snorig och hade hosta igår. Så han fick vara hemma från dagis. Var inget fel på energin så tanken var att han skulle få gå till dagis idag. Tyvärr vaknade det lilla trollet med hög feber inatt =( Så det får bli att vara hemma både idag och imorgon.

Lider med barnen när dom mår så här. Tar gärna allt det onda, bara grabbarna får vara friska. Är lite extra tråkigt idag med eftersom det är läskigt party på dagis. Alla barn får vara lite utklädda och så är det dans och fest. Jag tror dock att det är jag som lider mer av det än dom. Ingen av dom förstår att det var fest just idag. Är lite av en fest varje gång dom är där =) Får trösta mig med att det kommer fler festtillfällen. Snart är det ju jul, då kommer det nog bli någon form av firande =)

Blir mannen i huset som får vara hemma och VABa idag. Jag stänger och börjar inte förän lunch. Så istället för att försöka fixa och trixa till det så gör vi det enkelt för oss. Hur vi ska lösa morgondagen är inte helt bestämt än. Jag har monsterpass 7.15-18.30 och pappan i huset måste jobba. Får kanske bli så att vi ringer in förstärkning ;-)

Nu är helgen snart här. Bara en liten liten bit kvar =)
Ha en bra dag bloggisar!


Kommentarer
sofie säger:

stackare! Hoppas ni frisknar till snart. Så vi kan ses. Hade hoppats på en dejt idag. Men icke.

Blir att dejta dammsugaren ist ;)

Saknar er iaf.

Puss

2011-10-27 | 09:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback