Skön start på helgen!


Idag vald Melle att laga mat hos mormor och morfar =)

Äntligen är fredagen här. Veckan försvann snabbare än jag trodde den skulle. Beror nog på flera jobbkvällar och andra to dos. Tisdagen var extra härlig då jag jobbade fem timmar. Iväg till banken på möte och sedan tillbaka till jobbet för att stänga. Ibland kör det ihop sig lite extra när folk är sjuka =)

Idag fick jag en härlig start på dagen med en skön rask promenad till dagis och sedan tillbaka till jobbet. Jobbade 9.15-14, efter det hämta glada prinsar på dagis. Sen åkte vi hem till mina föräldrar för att fira in helgen. Behövde även prata lite med min pappa och efter det känns allt mycket bättre. Beskedet som älsklingen kom med på telefon gjorde det inte sämre heller. Men än tar jag inte ut något. Idioter finns ÖVERALLT!!!

För att fixa lite extra fredagsstämmning blev det ett bad med Milton. Härligt att bada med denna lilla kille =) Han är som en fisk och bubblar för fullt med munnen i vattnet =)
Var även skönt att ta ett bad för första gången på ca 2 år. Har blivit något enstaka sen vi flyttade från lägenheten. Har istället lyxat med poolbad med grabbarna på simskolan ;-)

Nu ska här tas helg. Vad den exakt bjuder på vet vi inte än, ganska skönt faktsikt. Ta dagen lite som den kommer. Är väl lite det vad helger går ut på =)
Hoppas er fredag är lika avslappnande som vår!

KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback