Sunny sunday!


Igår när vi var ute på skön eftermiddagspromenad.

God förmiddag!
Har varit vaken sen strax efter 5.30 idag. Ja Mille är en hejare på att vakna tidigt, varför vet jag inte. Han fick faktiskt lite välling och jag tror han somnade om!? Men strax efter 06 vaknade Melle och sen vaknade Mille igen. Då av en blöt blöja =( Var bara att gå upp och titta på film.
Nu har vi hunnit med en sväng ner till förrådet. Måste organisera lite bättre men efter tag fick vi ge upp då Mille blev för trött och gnällig. Men om han skulle sova när vi kom upp kan ni bara gissa er till ;-)

Så nu sitter jag i soffan och försöker samla kraft inför simmet med Mille. Just idag känner jag inte att jag orkar. Brukar aldrig ha den känslan när det kommer till att bada med barnen. Men jag tror att alla tidiga mornar har tagit min kraft. Vi får ju inte direkt vila upp oss på helgen heller =)
Har bestämt mig för en skön promenad i eftermiddag. Älskar att vara ute när vädret är så här fint. Hög klar luft och naturen är ett litet tag till vacker. Snart har alla löven fallit och då blir det kalt och trist. Är just den här perioden nu som är fin.
Kanske styr mig en tur till Blomstertorget och köper lite blommor till fönstren. Mina orkider tog stryck av flytten. Direkt när dom kom hit efter att ha fått spendera tid ute i "kallare" luften blev dom hängiga och började att tappa blommor. Älskar orkider och nästa gång blir det lite dyrare, dom håller bättre och kan faktsikt blomma om. Gäller bara att ta hand om dom efter blommorna fallit av. Så ett litet tips till inflyttningspresent fick ni där ;-)

Ska väl ta och packa badväskan nu. Måste samla kraft. Om jag upprepar det några gånger funkar det då??
Bättre bloggande i eftermiddag =)

KRAM och njut av det fina höstvädret!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback