Vaken

Titta titta klockan är 21.40 och jag är vaken. Det bästa är nog att jag inte är trött heller =D Dubbel lycka!
Vi tog oss en liten fika när barnen hade somnat. Min kära make har nippe på napoleonbakelser, så en kopp kaffe och bakelse fick det bli. Kan inte säga att jag delar hans passion. Lämnar en del grädde då jag känner hur det bara växer i munnen. En halv bit skulle vara perfekt till mig. Men nu gör jag honom lite extra glad genom att lämna en bit ;-)

Har passat på att fynda lite kläder på nätet. Blev även några fina servettringar, även dom på rean. Tror jag fick tre tröjor och sex servettringar för 370 kr =) Ena tröjan gav jag bara 20 kr för. Billigt är rätt bra ibland!
På tal om shopping blev det lite kläder till grabbarna idag med. Efter middagen blev det lite mathandling men innan slank jag in på Lindex. Tag tre betala för två, vips två par mysbyxor till Melle och ett par till Buddah. Melle fick även en tröja och ett par mysbyxor från rean. Mille får tyvärr ärva en del från sin bror. Elakt kanske men han bryr sig inte kan jag säga =)
Till helgen ska vi försöka att köpa varsinn garderob till grabbarna. Dom har delat på en storbyrå fram tills nu men under kvällen började mittenlådan att ge med sig. Den är ganska så maxad så det är inte underligt.
Måste även ta en rejäl utrensning, får bli till helgen det med. En del kan kastas, lite kan sparas och en hel del kan säljas. Bättre att få in några kronor än att kasta allt =)

Ska snart krypa ner i sängen. Älskar att lägga mig i sängen en stund innan jag somnar. Titta lite på tv, prata lite med min kära. Igår blev det inte mycket av det, då somnade jag ganska omgående ;-)

Sov nu så gott och dröm sött!
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback