When its good..

Barnen leker lugnt och fint på Melles rum. Just nu byggs det tågbana =) Båda grabbarna älskar verkligen att leka med tågen och till julklapp blir det att köpa ännu fler tåg och ännu mer tågbana =) Så vid idetorka vet ni nu vad som kan ligga i deras klappar!

Mille hade feber och sov riktigt illa hela dagen igår. Han var ingen höjdare =( Maten har han bara petat i och någon välling vill han inte ha. Tur i allafall att han dricker bra men jag skulle gärna se att han åt lite med. Han ville inte ha någon frukost så jag håller tummarna för att han äter lite till lunch.
Just nu är han på ganska bra humör, det finns energi. Men det var likadant igår på morgonen. Inte kunde man tro att han varit glödhet under natten. Han sprang runt och lekte men efter en stund blev han matt, varm och ville bara mysa med pappa. Väntar på att det snart ska kicka in idag med =) Om det inte gör det så kommer jag inte att gnälla. Gör mig inget om febern vänder och börjar gå ner!

Igår var grabbarnas faster och sambo här. Dom fikade och busade massor. Tyvärr var jag på jobbet men det bestämdes att vi skulle komma över på en fika snart =) Mysigt med lite besök i veckan. Ofta blir det på helger men då är det ofta så mycket annat man måste göra. Nu har vi även turen att bo nära varandra. En liten promenad på ca 20 min =)

Ska nu ta mig en kopp kaffe. Går åt ett par sådana nu när man inte sover så mycket på nätterna ;-)
Ha en skön start på helgen! Hoppas den bjuder på något skoj =)

KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback