En tidig morgon

Kl 05.50 var båda barnen vakna! Lite tidigt då ingen av oss behövde gå upp vid den tiden. Jag börjar sent så inget dagis förän vid lunch. Och Christian behöver inte gå upp förän 6.30.
Anledningen till denna tidiga uppstigning stavas KISS. Javisst, Melle hade kissat ner hela benet och sängen. Så det var bara att kliva upp. Riva ur lakan, ny blöja och tvätta av. Lite fel start på en morgon.

Har redan gått åt två koppar kaffe och då är inte klockan ens 9. Jag har snart ingen mjölk kvar. Tanken är att handla när jag lämnat grabbarna på dagis och innan jag börjar jobba. Tackar Mille för att han fortfarande sover efter lunch. Så länge han gör det får jag lämna grabbarna till lunchen även om jag börjar som idag 13.30. Det ger mig en liten stund att hinna med tex storhandling. Det är ingen hemlighet att det går lite snabbare när man är själv =)

Har två trötta grabbar här hemma. Lite svårt att sysselsätta dom. Allt funkar en liten stund sen måste dom dra vidare för tröttheten kickar in. Blir att sätta dom i soffan framför en film. Kanske blir lite lung och ro här hemma då ;-) Tänk innan man hade barn, då var det bara att slappa i soffan när man var trött ;-) Nu är det barnen som styr. Men inte önskar jag dom ogjorda för det. Aldrig i livet. Är ju dom jag lever för!!

Har en tvätt att ta hand om. En diskmaskin att plocka ur och fylla på. Sen skulle en kopp kaffe vara riktigt gott ;-)
Hoppas er onsdag startat bättre än min. Glädjer mig åt att solen skiner. Gäller att se dom små sakerna i tillvaron!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback