Nytt från stan



Jag och Mille tog en sväng på stan efter lunch. Melle han ville vara hemma hos mormor och leka. Vilket dom gjort och mumsat lite godis hade dom också hunnit med ;-)

Tog en sväng förbi Gina. Dom hade nyinvigning förra veckan och jag var lite sugen på att se hur det blev. Får nog säga att det är en butik som jag sällan kommer besök i framtiden. Så länge man inte är 15 år eller patetisk mamma som tror man kan ha kläder som inte är gjorda för ens ålder har man inget att hämta där. Jag är grymt besviken! Förr kunde jag hitta hur mycket snyggt somhelst men nu är allt i neon färger, nitar, små tajta 1 dm toppar mm. Fruktansvärt för enligt mig är det väldigt smaklöst. Men smaken är som baken. Finns kanske dom som hittar mycket snyggt. Allt jag fann var en snygg klänning i för stor storlek - typiskt!
Blev dock lite glatt överraskad när jag såg att dom börja sälja smink. Hittad tre fina naglack för 99 kr. Ska testa ett av dom på fossingarna ikväll ;-)
Köpte även en snygg ögonskugga för en billg peng. Den kanske är av sämre kvalitet, då gör det inget om den åker i soporna. Var inga pengar att direkt tala om =)

Kom även hem med lite fint från Åhlens. Nya kökshanddukar i härlig rosa färg. Piggade direkt upp i köket. Ett salt & pepparkar att ha på bordet. Vi har elektriska som står vid spisen. Är skönt att slippa hämta dom varje gång man behöver salta maten lite.
En fin burk kom också med hem. Vad jag exakt ska ha i den är inte bestämt än =) Men jag lär nog hitta något i mina skåp eller lådor som får plats där i.

Passade även på att köpa födelsedagspresent till grabbarnas kusin som har på fredag. Är aldrig svårt att shoppa till en tjej ;-) Gud så mycket fint man kan handla! Kanske är det därför jag bara fått två grabbar?! ;-)
Passade även på att handla lite kalsonger och strumpor till Melle. Han har nämligen börjat att gå lite på pottan =D Idag släppte det lite och vi börjar sakta att vänja honom vid att vara lite blöjfri. Får se hur det går men vi tar det lugnt. Vi har presenterat pottan och låtit honom själv säga till när han vill gå. Inget tvång utan helt hans eget intresse. Sen är det svårt hur man ska gå vidare men jag tror på att få vara lite blöjfri. Upptaterar er vartefter =)

Hoppas att ni har en bra avslutning på denna tisdag =)
KRAMAR.



Kommentarer
Fru Jensen säger:

Fina saker!



Hihi, ja jag hoppas det :-) Brukar gå rätt fort för mig om jag bara kan sköta mig ordentligt. Är lite svag för fikabröd och annat gott nämligen :-)



Jag och mina systrar har en bra relation(den äldsta är min bästa vän), den lilla har det jobbigt och strular omkring lite, men jag finns här för henne och det vet hon.

Det är snarare vår relation med pappa som varit mer eller mindre usel i många år. Jag har valt att förlåta, inte vara långsint, svälja min stolthet för min egen och mina barns skull och inte ställa några direkta krav på pappa. Mina systrar har svårare för det av olika anledningar, men de har all rätt att agera och reagera som de gör faktiskt.



Det är en låååång och komplicerad historia som vi kan ta en annan gång om du orkar lyssna :-)



Hälsa du med och ha en jättemysig kväll!



Kram Johanna

2012-04-03 | 20:06:07
Bloggadress: http://fru-jensen.blogspot.com
Anonym säger:

När började kläder ha med ålder att göra?

Det är så trist med morsor som struntar i vad de har på sig bara för att de blir mammor, eller som istället börjar klä sig som kärringar...

Jag hittade massor snyggt på Ginas nyinvigning, jag är mamma och snart 30!

Neon- jätteinne!!

2012-04-04 | 07:25:45
Lisa säger:

Ja som jag skrev så finns det nog också dom som tycker det är snyggt MEN jag finner inget snyggt med småbarns mammor i neonfärgat.

Grattis till dig om du passar i det. Du är då undantaget, för än så länge har jag inte sett någon som ser bra ut i det!



Klär mig långt ifrån som en kärring. Men samtidigt så finns det nog dom som tycker att jag gör det. Skiter fullständigt i det, då jag är så pass säker i mig själv!



2012-04-04 | 08:06:25
Anonym säger:

Neon är mode, det är inte långa velourklnningar (-pyjamasar?)!

Bara för att man är småbarnsmorsa kan man ändå klä sig modernt, snyggt och ungdomligt!

2012-04-04 | 09:39:31
Anonym säger:

Neon är mode, det är inte långa velourklänningar (-nattlinnen?)!

Som småbarnsmamma kan man ju ändå klä sig snyggt och moderiktigt!

2012-04-04 | 09:42:10
Lisa säger:

Ja Sofia vill du klä dig i det är det helt upp till dig. Jag väljer att inte göra det!

Är inte det härligt, att vi alla kan få ha vad vi vill utan att bli dömda då??!!

2012-04-04 | 09:55:20
Tullan säger:

jag har likadana salt och pepparkar... :)

2012-04-04 | 13:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback