Pysslat & fixat!

Denna lördag har gått åt till att förnya hemmet lite :-) Ny soffa på balkongen - äntligen!! Gardinerna är uppe i köket - supersnyggt!! Städat balkongen - skönt!!

Började lördagen med ett besök på Ikea. Där köpte jag delarna till soffan och dynor. Tyvärr fick jag hjärnsläpp och glömde köpa en liten dyna. Får göra det nästa gång vi gör ett besök där!
Samtidigt passade grabbarna här hemma på att städa i ordning. Skräp slängdes och några saker åkte till källaren.
När jag kommit hem for vi ner till stan. Där blev det lunch och lite shopping. Snubblade över världens bästa sandaler till grabbarna. Billigt och bra gjorde inget heller ;-)
Köpte en klänning till mig själv med men tyvärr får jag lämna tillbaka den :-( Valde att prova hemma och väl där såg jag hur förstor den var. Hade tagit en chans att det skulle se ok ut ändå. Tyvärr blev det inte så nu.

Eftermiddagen och kvällen har gått åt till småfix och att trösta Melle. Hjärtat mitt har fått en blåsa under överläppen som gör riktigt ont. Vet själv hur det kan vara då jag ofta får blåsor i munnen. Lider med honom!
Lite mat har han fått i sig även om det kommer en del tårar med. Försöker förklara men han förstår ju inte helt. Är inte lätt att vars liten ibland...:-)

Nu sitter vi här och ser på film. Om en stund kommer barnen att somna och då tar vi vuxna kväll. Massor med mys och tidig sänggång ;-) Kan behövas efter denna dag!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback