Vår påskdag!


Melle lekte loss hos farmor och Göran igår. Vi andra passade på att njuta av solen med en kopp kaffe =)

Påskdagen var en väldigt lugn och skön dag. Att jobba lördagen var mer anstängande än jag trodde. Märkte under eftermiddagen att jag inte var helt frisk då bihålorna höll på att explodera. Även idag gör det ont men känns som det sakta börjar gå åt rätt håll. Om inte så hjälper värktabletterna ;-)

Passade på att åka en sväng till IKEA och handla ett litet skrivbord + stol till Milles rum. Även en liten födelsedagspresent inhandlades, så nu är min madame färdig ;-)
På vägen hem från varuhuset svängde vi förbi grabbarnas farmor för lite fika. Satt ute på dreas baksida och slappade i solen. Grabbarna fick leka av sig lite innan vi for hem för mer bus. Dom passade bla på att inviga sina påskpresenter - bilarna ;-) Dom fick självklart lite godis och varsin fin tröja =D
Godiset låg i fina plåtburkar med mumintrollet på. Passade perfekt på Milles skrivbord, där i står nu hans färgpennor!

Annars flöt eftermiddagen på i ett lugnt tempo. Vi tog en promenad innan maten till affären för att handla lite. Passade då på att hämta ut mitt Lolapaket. Fina klänningar + kjol hänger nu uppe =) Väntar bara på min topp, den borde komma vilken dag somhelst.
En av gåvorna jag fick var en mössa. Perfekt till Melle som invigde den idag när vi var och tvättade bilen.

Grabbarna ligger nu och vilar lite innan vi ska hem till mina föräldrar. Vi ska fira min pappa som har fyllt år. Så där kommer det bjudas på både mat och fika - mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback