MYS

Världens mysigaste Melle och jag ligger i sängen. Melle leker med paddan och jag snussar på min stora kille :) Tänk att han om några veckor blir 3 år!! Vart tar tiden vägen??!!

Nu vankas det middag. Testar nytt idag, köttfärsgryta med svamp, aubergin, zuccini, morot och lite annat gott :) Återkommer om hur det smakade ;)

 


Måndag!

Ny vecka IGEN. Helt otroligt vad fort veckor och helger går, både på gott och ont!

Idag har det varit jobb. Slutar alltid skapligt på måndagar om jag öppnar. Och idag var lite extra lyx eftersom även Christian gjorde det. Han hämtade grabbarna redan vid 13.30 på dagis. Så när jag kom hem var det full fart här hemma =) Skönt att börja veckan så.

Måndagar är bad för Melle och idag blir det han och jag som åker iväg. Eftersom farmor kommer hit är Mille, Christian och hon kvar här hemma. Dom passar på att fixa pannkakor tills vi kommer hem =) Melle har fått bestämma middag idag och då blev det just pannkakor.

Nu ska jag ta mig en latte innan vi sticker ner till stan.
Blogger mer ikväll =)


Goda nyheter!



Jag och Melle åkte iväg och handlade efter att familjen vaknat. Ja vi sov alla i närmare 2 timmar =)

Har blivit frälst i Kesella med bitar av hallon i. Tror inte ni anar hur god den är. Vaniljkesellan kan lätt bli för "äckligt" söt. Den här smakar gott sött, förstår ni =)
Mitt bland brödhyllorna hade någon dumtar en annan nyhet. Ballerina cookies med nougatfyllning. Självklart att även den åkte ner i vagnen. Men inget av detta ska vi äta idag. Kesselan äter jag till frukost innan jobbet och kakorna blir till kvällen då farmor ska äta här med oss =)

Nu har vi en paj som ska ut ur ugnen. Lite kvällsfika med latte innan barnen ska gå till sängs.
Ha en trevlig kväll!


Tröttisfisar

Hela familjen, utom jag vilar. Konstigt med tanke på att jag är helt slut efter simmet med Mille :)
Mille och älsklingen ligger och sussar gott i vår säng och Melle i sin. Funderar på att göra mina två sällskap i sängen :) Blev senare än beräknat igår men det var bara trevligt! God mat som svärfar lagat :) och gott vin.
Fick sovmorgon idag till 9.00 men nog är jag allt lite trött efter badet. Ska nog vila innan vi åker iväg och fixar ett ärende och handlar lite :)

 


MIN, MIN, MIIIIIN!!!

Jag har klämt och kännt, önskat och längtat hela hösten. Suget bra länge på karamellen men inte slagit till. Nej jag har varit nöjd med mina gamla goding. Den har hållt värmen och funkar lika bra till vardags som till lek. Men och det är ett stort MEN jag har velat ha en lite "finare". Som man har när man går bort eller ska vara mer uppklädd.

När jag såg annonsen på 30 % i tidningen var jag bara tvungen att ta ett kik. Självklart hängde skönheten där och i min storlek. Färgen var inte första hands valet. Men efter att jag provat den svarta ångrade jag mig. Den ljusa var ju SÅ mycket snyggare och kul med en ljus när den andra är mörkbrun.
Efter att älsklingen sa att jag skulle köpa den var det ingen tvekan, självklart att den skulle med hem =) Nu är det här året räddat och det känns bra att veta att den kommer vara dyrare nästa år.




Blev inte bara shoppande, lite fika med barnens mormor, morfar och deras farfar. Lite kul att vi alla kunde ses samtidigt =) Vi gick även en liten sväng ihop innan vi skingrades.
Hann med att fynda lite nya smycken och nya mössar till grabbarna. Melle fick två men det var bara för att jag inte kunde välja vilken som passade honom bäst ;-) Även en ny tröja till Melle, den kommer bli snygg till våren.




Om ett tag kommer svärfar hem hit. Vi ska laga lite mat ihop och dricka lite gott. Ett perfekt avslut på den här dagen!

Ha det gott!


SMILE!

Det är helg och jag har äntligen tid över till bloggen :)

I torsdags var det jobb hela dagen och på kvällen hade vi grabbarnas faster och man här. Middag och fika innan vi avslutade kvällen framför Sveriges värsta bilförare :)
Igår var det jobb och när jag kom hem var jag helt slut.
Ombyggnationen på jobbet i veckan resulterade i en jä*la massa varor. Vi plockade pall, sen plockade vi lite till ;) Mitt i allt detta var det löning och massor med folk. Spenderar gärna 10-20.15 på jobbet sådana dagar. Det är en skön trötthet i kroppen man kommer hem med :)

Gårdagskväkken bjöd på ost och kex. Lite antipasti och räkor i vitlök till det med ;) Åt och åt och så åt vi lite till. Efter det var jag så mätt och trött att jag somnade i soffan :) Helt ok avslut på arbetsveckan!

Idag blir det en sväng på stan. Kanske en ny jacka, vem vet ;) Ska träffa mina föräldrar en sväng också. Alltid kul att gå på stan med mamma. Mina shoppingbeslut blir mycket enklare ;)
Kvällen bjuder på middagsbesök i lugnan ro.

Nu blir det kaffe och sedan ner till stan!
KRAM!

 


Otursfågel

Ligger här i soffan med en sovandes Mille. Fick i hall hast kasta mig i väg från jobbet och hämta hem en liten fis som ramlat. Han hade slagit i överläppen som nu är svullen och fin.
Inga tänder har gått åt och inget behövs sys. Tyvärr får vi inte titta själva i munnen men han äter, så det är inte så allvarligt. Får hålla lite extra koll framöver bara!

Just nu ligger han här brevid i soffan och sover. Även jag slumrade till en stund. Skönt efter att hela jag gick på högvarv. Som det lät i telefon när jag pratade med dagis var det akuten nästa. Tur att det var långt ifrån så dåligt!

Nu kommer farmor med Melle :)

 


Hälften snart gjord!


God förmiddag!
Här ska vi snart gå till dagis. Skönt med en promenad känner jag. Huvudet är långt ifrån med, inte ens kaffe har hjälpt!
Om jag ska vara ärlig så lockar inte dagens stägning. Vet inte varför, kanske huvudvärken?! Hoppas att det vänder när jag väl börjar jobba. Brukar inte tycka det tar emot att gå till jobbet. Är väl för att jag hellre vill vara hemma med min familj ♥

Ska inte sitta här och vara tråkig. På med leendet och allt kommer lösa sig när jag väl kommer till jobbet. Goa kollegor brukar alltid pigga upp =D Tänk en sådan tur jag har!
Ville bara kika in och önska er en fin dag. Snart är det torsdag och helg igen. Tänk så fort veckorna går!

KRAM på er alla!


Jag älskar hjärtan


Monterat och på plats.

Höll nästan på att somna tillsammans med grabbarna i soffan. Vet inte varför jag är så seg ikväll för?? Sovit hela natten, visst gick vi upp tidigt men ändå...Blir en dusch och sedan sängen =)

Bordet är nu på plats och tillsammans med nya mattan är jag nöjd! Kommer inte att överösa mitt vardagsrum med med turkost nu. Nej mattan är färgen, resten ska förbli vitt =)
Bordet gjorde sig också riktigt bra. Att ha något mörkt som bröt av var en bra ide...från min sida ;-) Men det passade riktigt bra till soffan. Bättre än vad det vita gjorde.

Lite av min inredning som shoppades i lördags fick även komma fram. Ett fat i form av ett hjärta. Blev kär när jag såg det och ännu kärare när det var 70 % ;-) På det söta små ljuslyktor, dom var billiga så självklart att dom slank med. Och för att fylla upp det fick Iittala skålen komma fram. Den är i samma turkosa som mattan - perfect match =)
Blev mycket hjärtan på bordet men i det här hemmet flödar kärleken så det passar in ;-) Nej men jag tycker verkligen det är så fint med inredning i form av hjärtan. Lagom romantiskt och passar det mesta.



Nej nu ger jag upp. Ögonen går redan i kors och jag har inte hunnit med den där duschen än.
Ha en trevlig kväll!


Energi!!

Promenad med frisk luft och fina vännen mig fick huvudet att fungera igen. Tänk att det är dom små sakerna i den stora vardagen som gör en pigg och allert =D
Var bra seg i kroppen och huvudet när jag skulle hämta grabbarna men min promenad till dagis hjälpte. Med musik i öronen traskade jag på i ett bra tempo. Är inte många nackdelar med att ha en bit till dagis. Det är gratis motion och med tanke på alla semlor som vi trycker i oss där kan det behövas ;-) Är även egentid och med allt liv som är omkring en hela dagarna kan det behövas.

Barnen leker på Melles rum och jag rensar bland gamla tidningar. Idag ryker det gamla soffbordet. Har haft en duk på hela tiden pga av alla små märken som blivit med åren. Tror inte att grabbarna kommer skona det nya med sina leksaker men samtidigt kostar det inte så mycket. Då kan jag investera i ett nytt snyggt om några år ;-)

Ville bara kika in och önska er en trevlig eftermiddag. Bloggar mer ikväll när vi kommit iordning!
KRAMAR!


Sovmorgon!

Idag klev jag upp vid 7.30. Melle hade kommit in lite tidigare när pappan i huset gick upp. Han satt tyst och snällt i sängen och tittade på tågen på paddan. Jag halvsov och vaknade till när Mille kom in och gjorde oss sällskap =)

Natten bjöd på massor med sömn. Vaknade först strax innan 06, då var grannen upp och klampade. Men jag och älsklingen somnade om och sov gott i nästan en timme till. Mycket skönt och det var precis vad vi behövde efter gårdagen =)
Vi kom inte i säng så tidigt, blev en film efter barnen somnat. Jägarna 2 var nästan lika bra som första. Hade dock glömt bort den första. Men lite påmind blir man ;-) Rekomenderar den starkt, bra svensk film!

Om ett tag ska vi inviga nya cykelkärran till dagis. Fast jag tar den bort till dagis som en vanlig vagn. När Christian sedan hämtar grabbarna viker han bara upp "armen" och fäster den på cykeln och så cyklar dom hem =)
Melle har även årets första sim idag. Förra veckan var det öroninflamation som härjade och då blev det inget sim. Så det ska bli kul att höra hur vild han varit när jag kommer hem ikväll =)
Under tiden som Melle badar rycker mamma ut och tar hand om Mille. Dom tar nog en liten sväng på stan under tiden. Mille älskar att spendera tid med sin kära mormor. Om dom så går på stan struntar han i det, bara dom är tillsammans ♥

Jag ska snart fixa till mig. Har lite tvätt att ta hand om också innan vi går. Ska bli skönt med frisk luft innan jobbet. På vägen tillbaka från dagis blir det musik och högt tempo. Allt för att ladda upp inför dagens arbetspass!

Ha en trevlig start på veckan!
KRAMAR!


Ge mig styrka!!

Barn som inte lyssnar och bara trottsar är inte att leka med. Krafterna tar slut på nolltid och humöret tryter. Inte den avslutningen på helgen som man kanske vill ha. För vår del slutade med två överttrötta barn i säng. Var inga glada miner, varken från föräldrar eller barn. Men vet ni vad?! Det är så här livet ser ut med småbarn!
Aldrig att jag kommer glamourisera livet med två små, tjänar jag inget på. Ett barn är heller ingen dans på rosor, långt ifrån. Två barn är samtidigt lite jobbigare men jobbigt är det bara när dom inte är på humör. Annars är det som att vara i himmelriket =) Jag älskar mina barn men dom testar och testar för att sedan testa lite till. Då är vi inte helt vänner med varandra ;-)


Kära små hjärtan, imorgon tar vi nya tag ;-)

Melle hade det hur skoj somhelst hos farmor idag. Dom matade änderna innan dom gick in och bakade grottor. Melle kanske inte helt var med på hur man skulle göra. Var lite roligare att platta till bollarna ;-)
Vi blev under eftermiddagen inbjudna på både middag och nybakat fika. Så trevligt det var tills grabbarna satte igång. Helt plötsligt slutade dom att lyssna och körde sina egna regler. Är nog skönt för farmor och Göran att ta igen sig nu ;-) Får trösta oss med att barnen skötte sig hur bra somhelst...PÅ VARSITT HÅLL! Dom behöver nog vara ifrån varandra lite oftare. Håller tummarna för att det bli lite bättre nu när Melle tar klivet upp på dagis och börjar vara med dom äldre barnen. Kommer ta en månad att "skola" in honom men sen är han och brorsan inte lika mycket med varandra på dagarna.
För min del gör det inget. Är nog bara bra för dom att vara ifrån varandra. Dom får sakna varandra och kommer förhoppningsvis inte kivas lika mycket hemma!?

På tal om något helt annat så sitter jag nu och njuter av synen på vår nya matta i vardagsrummet. Har bestämt mig för att bryta av med ett svart soffbord. Allt är vitt och ljust, så något mörkt kommer bli läckert =) Till det ville jag ha en matta med färg. Så det blev en härligt turkos! Resultatet får ni se först på tisdag, då är nya bordet nämligen på plats!

Nu ska jag ta igen mig i soffan. Imorgon börjar en ny arbetsvecka och den börjar med stägning =)
God kväll på er!


Årets första träningspass

Lunchen intagen och nu tar jag igen mig i soffan. Tar på krafterna att åka och bada.
Idag var det första simmet för Milles del. Egentligen började det förra söndagen men vi valde att stå över pga öroninflamationen. Även om kuren avslutades på torsdagen tyckte vi att det var bra att avvakta lite innan han fick bada.

Började dock lite svajigt med en ledsen Mille i duschen. Han ville inte duscha utan grät efter pappa. Var inte så jag där och då såg fram emot 30 min sim. Men så fort vi kom ner i bassängen blev han lugn och när vi började sjunga såg han småfinurlig ut. Tog inte lång tid innan han var sitt gamla jag igen =)
Idag simmade han nästan hela tiden med armpuffar på. Han är en riktig fisk och tar sig fram själv. Jag försökte hålla honom lite under magen men han puttade bort min hand och sa "sparka". Helt otroligt, vilken skillnad det är på Mille och Melle. När Melle var i samma ålder som Mille hade han simmat i 6 månader. Han var långt ifrån lika duktig som Mille är. Men samtidigt har han tagit igen allt det och är minst lika mycket fisk som sin bror i vattnet.

Hade räknat med att Mille skulle sova nu men han kör på. Själv är jag trött och skulle gärna lägg mig och vila. Men vi får se om han knoppar in senare.
Melle ska snart få åka hem till farmor och baka hallongrottor =) Skönt för honom att komma bort från brorsan. Dom blir helt olika när dom är ifrån varandra. Melle blir helt plötsligt mycket mindre trotsig, skönt för alla parter ;-)

Nej nu ska jag fixa till Melle innan han blir hämtad =)
KRAMAR.


Dubblett

Blogga från telefon går sådär ibland :) Ni får ta att det blev dubbla bilder men det är ju på godheter ;)


Vädret kräver en soppa!

Det blåser och är kallt ute. Känns mer som höst än vår!
Efter braklunchen valde vi en enkel middag. När man är lite frusen är soppa perfekt :)

Vi slog till på att göra en krämig god kronärtskockssoppa. Har aldrig tidigare gjort det själv. Ätit men aldrig tillagat, så ikväll är den oskulden tagen ;)
Hur det smakade?! Himmelskt självklart, som all vår mat ;) Den är nu en given soppa här hemma men nästa gång blir det knaperstekt sidfläsk på.

Till soppa valde vi vitlöksbröd - en klassiker. Tyvärr mättar soppan med all sin grädde så vi orkade inte så mycket.
Nu har även den sista flaskan med Ruppertsberget gått i graven. Var ett tillfälligt vin på systemet för många år sedan. Vi köpte dom sista i hela Sverige och fram tills ikväll hade vi en kvar.
Vi njuter nu av dom sista gyllene dropparna innan vi tar efterrätten :)

Ha en mysig kväll.

 


Starten på helgen!

Igår blev det inte mycket bloggande. Hela eftermiddagen spenderade vi hos barnens farmor. Melle slog rekord i ätande av hallongrottor - his favorite ;)
Vi andra drack kaffe, jagade barn och såg en karl som fått släpp :D Mer om det en annan gång ;)
Grabbarna var i allafall nöjda och det blev en skön promenad hem framåt sen eftermiddagen. Skönt att ha gångavstånd från dagis, hem och till farmor. Blev mycket motion igår, först för att hämta barnen på dagis. Efter det gick vi en bit till busshållplatsen och sedan på kvällen hem.
Fick även rycket efter jobbet igår. Slutade lunch och hade en timme över innan jag var tvungen att hämta grabbarna. Så jag slog till på storstädning. Är underbart att komma hem till ett rent hem!

Var en effektiv och trevlig start på helgen igår. Idag startade vi upp den med en tur till grannstaden. Åkte tåg för grabbarnas skull. Skulle handlat kuddöverdrag men självklart fanns dom inte där. Får bli att beställa från nätet istället.
Fick bli en lunch och lite shopping innan vi åkte hem igen. Nu sover barnen och jag ska tina upp. Fruktansvärt kallt ute idag. Benen och kinder är iskalla, blir att tigga värme av mannen ;)

KRAM.

 


10 min

Det är vad jag får på morgonen innan jobbet. Helt själv med en kopp kaffe och tidningen. Jag hinner samla kraft för morgonens bestyr på jobbet och jag njuter.
Innan jag hinner sätta mig och njuta av tystnaden hjälper jag till med grabbarna. Dom åker strax innan 07 till dagis med pappa. Frukost intar dom på dagis, enbart för att dom ska slippa stressen.

Nu väntar vi på bussen. Eftermiddagsfika hemma hos barnens farmor och man!

Trevlig helg :)


Förmiddag!

Har lämnat Mille på dagis, gick fint idag med. Dom skulle på tur när vi kom dit. Så i detta nu är min lille tok och tittar på hästarna :)

Jag och Melle tar igen oss i soffan. Vi har lite mys innan jag ska iväg och jobba. Så idag är det ingen som VABar. Christian jobbar morgon och när han kommer hem byts vi av :)

Ska nu njuta min latte i den nya fina take away muggen jag köpte i veckan. Den är i porslin men ack så fin med siliconband med fjärilar. Längtar allt våren lite nu ;)

 


Mamma kan!

Det ska självklart vara mamma som lämnar på dagis ;) Då blir det inga tårar.
Var kvar en liten stund på dagis med Mille på morgonen. Han var lite gossjuk men när dom gick ut och han hittade en vagn att dra runt med var det inga problem. Jag kunde lätt gå därifrån och när Christian hämtade honom efter han sovit hade det varit lugnt!
Längtar hem till mina små. Vill mysa och busa med dom. Känns som det inte blivit mycket av det den här veckan. Men snart är helgen här och då kommer vi ha det så skoj :)

Rasten är ni slut och jag lämnar er med en bild från måndagens fika hos mamma :)

KRAM!

 


Rock!

Dagens naglar är bland mina topp tre favoriter! Hela tanken bakom dom är Emmas. Säger bara en sak - tur att hon tänker för fy f*n vad bra det blir då ;)

Blev mycket "hårdare" än vad jag brukar ha. En riktigt blyertsgrå med ett riktigt härligt mörklilla glitter. Den här gången ligger det lite snett över halva nageln.
Tyvärr gör inte det trista ljuset naglarna rättvisa. Men jag får visa en bättre bild imorgon, i dagsljus! Tills dess får ni se denna teaser ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/867565/images/2012/pic_184934807.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/867565/images/2012/pic_184934807.jpg" class="image">

 


Från morgon till kväll

NU har jag äntligen fått landa i soffan. Vissa dagar försvinner fortare än andra...men det gillar jag =) Speciellt när dom varit så här bra!

Blev ett arbetspass, har mycket att ta igen efter VAB och sjukdom. Har börjat att beta av listan och dom kommande två kvällarna stänger jag, då kommer det sista att bli klart. Ska bli skönt att komma lite i fas =)
Jobbade till 16 och efter det blev det bilen tills bästa Emma. Där blev jag riktigt ompysslad och har nu nya fina naglar igen =D Lovar att visa er när barnen somnat, än har dom inte lagt sig. Just idag är det lite rubbade tider.
Gårdagen på dagis för Mille gick som en dans. Hade varit så glad och pigg =) Vid lunch är han ofta helt färdig och somnar nästan med näsan i tallriken. Idag var det dock helt annat. Tårar och skrik hela tiden, Christian fick tom hämta hem honom. Då vet man att han varit ledsen!
Förstod nästan att det skulle bli så idag, det är skillnad när jag lämnar. Han är långt ifrån lika mammig som han är pappig. Självklart han blir ledsen när Melle får följa med pappa hem och bara ha mys. Det är ju lite det Mille lever för - pappamys ;-)
Men imorgon tar vi nya tag. Då är det mamma som lämnar igen och då hoppas vi på gladare miner. Men lite tvekar jag allt. Christian kommer ju ändå att vara kvar hemma med Melle. Och dum är långt ifrån vad Mille är. Vi får helt enkelt se hur det går.

Tror jag tar och återgår till Polarexpressen som just nu rullar nästintill jämt på vår tv. Melle är helt förtrollad av tåg just nu. Frågar ni mig blir han nog lokförare när han blir stor ;-) Ska även passa på att snussa lite extra på mina små som jag knappt sett idag.

See you later!


Mini!

Vi har tagit en fika hemma hos mormor. Kaffe och mini macarons, lagom till fikat. Köpte med smak av choklad, päron och passionsfrukt och dom var lagom söta. Var även premiär för min del, har aldrig ätit dom förr :) Tyckte dom var helt ok.

Snart åker vi hem och fixar mat tills pappa kommer hem :)

KRAM!

 


Inga tårar

Första dagen på dagis på väldigt länge för lille herr Rudqvist. Var lite orolig för att han aldrig skulle vilja bli kvar när jag och Melle skulle gå. Men vad fel jag hade =)
Han skuttade glatt iväg på morgonen och när han väl tagit av sig gick vi in till hans fröknar som hade fruktstund. Där släppte han min hand, satte sig i knät på en av fröknarna och vinkade sedan hejdå! Gissa om jag blev paff. Vinkade tillbaka, tog Melle i handen och sedan åkte vi och handlade!

Vilken start på veckan och vilken skillnad! Att bara ha ett barn är enkelt ;-) Tar mindre tid att göra allt och Melle är så pass stor att han är självgående i mycket. Jag behöver inte hjälpa honom med alla saker och det underlättar. Men självklart saknar jag min lille prins också =) Om några timmar ska vi hämta hem honom och då blir det en fika hos mormor. Är skönt att kunna göra saker igen, inte bara sitta inne och se på film. Är mysigt ett tag men sen börjar vi alla att klättra på väggarna =)
Melle skulle lätt kunnat vara på dagis idag men eftersom han äter pencillin får han stanna hemma. Tycker jag är helt rätt. Inte ska dom behandla mina barn, det kan vi görs själva. Och sen kan dom smitta beroende på vad dom är sjuka i.

På Maxi hittade jag lite roligt smink. Ibland är det skoj att köpa saker billigt. Allt smink som jag köper är inte det men dessa glittriga eyeliners fick följa med hem. Lite roliga att piffa till med ibland =)


Rosa, grått med silver, guld och en grön =) Dom kan piffa till vilken tråkig dag somhelst!

Nu ska jag bygga tåg med Melle, hans önskan =) Inte mig emot, det är bara roligt. Och enklare när inte Mille är hemma och leker sabotör ;-)

Ha en fin dag.
KRAMAR.


Barnen sover

Då har det blivit dags för mys. Barnen har somnat och då dukar vi upp med lite gott. Blir en bra film och en varm famn att sjunka ner i :)

God kväll!

 


En ny omgång


I väntan på en biltvätt igår.

Christian och Melle var hos doktorn igår. Jag och Mille valde under tiden att åka och tvätta en skitig bil. Solen sken och bilen blev sådär ren ;-)
Lagom när vi var klara hämtade vi grabbarna som var klara på rekordtid! Ingen urinvägsinfektion men dock en öroninflamation!!! Jippi en till =D Så nu väntar en fem dagar lång kur till. Det betyder fem dagar med VAB för oss!!
Gissa om jag kommer vara som en fri fånge på fredag då båda barnen traskar iväg till fredagsmyset på dagis. Det är förutsatt att dom inte blir sjuka IGEN!? Har fått nog av att vara hemma med sjuka barn nu. Är mycket hellre hemma med friska, är inte lika gnälligt då ;-)

Magen är nu mätt av hemmagjorda köttbullar i tomatsås. Barnen badar och jag har ÄNTLIGEN jobbat. Synd bara att jag får ta första dagen med VAB imorgon. Men jag slipper undan resten av veckan ;-) Ja jag älskar verkligen mitt jobb, det kanske märks!?
Kvällen bjuder på lite bus med barnen innan sängen väntar för deras del. Imorgon är det dagis för Mille, mellan 9-14.  Jag och Melle får vara hemma och mysa, inte fel det heller =)

Dags att ta upp busiga barn nu ;-)
Bloggar mer senare under kvällen men det är när trollen sover =)

KRAMAR!


Stans godaste

Då har jag för första gången smakat dom omtalade semlorna från Lasses livs. Jag kan inget annat än hålla med, dom ÄR sjukligt goda ;)
Varje år får dom utmärkelser om att dom har stans godaste semlor men det har aldrig blivit av att vi testat. Så efter besöket på sjukhuset slog vi till på fyra vaniljsemlor.
Halsen värker fortfarande så att äta är inte det lättaste men om man ändå ska varför inte slå till på något gott ;)

 


Tar det aldrig slut??!!

Ja det blir en tripp till doktorn med Melle idag med. Känns som vi inte gör något annat nuförtiden!

Igår kväll började Melle gråta när han kissade. Vi trodde det berodde på att han kissat dåligt under dagen. Det kan ju göra kisset mer koncentrerat och därför kanske det sved lite!?
Under natten har han flera gånger vaknat och varit ledsen. Då tror man att det är mardrömmar men nu tror jag det var för han kissade. Var likadant i morse, tårar och han sa att det gjorde ont i blöjan.
Googlade urinvägsinfektion på barn och symtomen stämmer in på Melle. Så nu har vi en tid hos doktorn 13.30. Känns som Christian och lillkillen kommer vara där ett tag!? Urinprov är något han inte kommer lämna i första hand :)

Hur det här slutar återstår att se. Får återkomma när vi vet mer.

Kram.


Min fina vän!



Jag kan inte mer än säga att jag har fina vänner omkring mig. Att få sådana här sms när man är sjuk gör att kroppen jobbar hundra gånger mer för att bli frisk. Det ger en otrolig boost samtidigt som jag nästan blir tårögd.
Mina vänner är som luft för mig, utan dom kan jag inte leva!

Tack underbara lilla Sofie för att du finns i mitt liv. Vet att jag lätt skulle göra samma sak för dig!
Och även tack till svärmor som kom förbi med fina tulpaner på kvällskvisten. Barnen fick godis och lite farmormys innan maten =)

Nu fortsätter jag att kurera mig i soffan. Imorgon blir det samma visa, inget jobb för in del. Men jag sattsar på söndag. Då blir det skratt och stoj med A =)

Trevlig kväll!
KRAMAR.


Kastar in handduken!

Usch vad jag är dålig idag. Halsen värker mer än tidigare och kroppen har nu tagit semester. Den har ingen ork och huvudet, ja det är mindre med än vanligt ;-)
Gissa om jag börjar bli trött på alla sjukdommar. Nu har båda barnen varit riktigt sjuka, Mille får sista pencilinet idag. Han har energi och är redo för att köra dagis nästa vecka. Melle är fortfarande febrig och snorig. På kvällen kommer hostan och då även den dåliga sömnen. När vi blivit friska ska hela hemmet städas noggrant. Alla sjukdommar ska väck och inte komma tillbaka på lång tid framöver.

Skulle jobbat idag men det orkar jag inte med. Fick bli VC kl 13 idag. Håller tummarna för att jag har halsfluss så man kan få något för det här. Jag får knappt i mig te och mat ska vi inte prata om. Har ingen matlust heller men lite fick jag i mig förut. Måste köpa yoggi idag, det är lättare att äta. Behöver ju knappt svälja ;-)
Hur min jobbhelg blir vet jag inte. Alla beslut får tas efter jag varit hos doktorn. Skulle vara skönt att göra något annat än att ta hand om sjuka barn men om kroppen inte orkar så går det inte. Ja ja, orka bry sig om det nu =)

Nu blir det soffan en stund. Kanske vila något innan jag måste gå. Usch hur ska jag orka gå när benen knappt bär mig...
Vill önska er en fin fredag och skön start på helgen!

KRAM.


Stor pojke!

En stor kille kräver en stor säng. Just i detta nu är älsklingen iväg och köper en ny säng till Melle.
För att återkomma till ämnet smidig förvaring har valet fallit på en Hemnes dagbädd. Mycket smart med lådor under som kan användas till i vårat fall böcker =) Kommer nog bli lite annat med, bara skönt att få bort ännu mer saker. Sen är det även lättare att städa för grbbarna...har var sin plats blir det lätt så =)


Lovar att ta lite foton på hur rummet blev. Men det blir inte ikväll utan imorgon. Börjar vid lunch så några kort ska jag nog hinna att knäppa av =)

När älsklingen kommer hem kör vi lite tacomys. Imorgon jobbar jag som sagt sent och då blir det lite goda mackor när jag kommer hem. Sen är det en helg med jobb framför mig men jag lider inte. Har min bästa A vid sidan och då har man aldrig trist!

Ciao ciao!!



Smart & smidig förvaring!

Här hemma vill jag ha så mycket förvaring för saker som det bara går. Är inte alltid lätt men vi har lyckats ganska bra =)
I barnens rum har jag verkligen tagit till vara på det. Senaste inköpet var en smart byrå med förvaring till Melles alla bilar, tåg + tågbana, bilbana och andra småsaker. Den har blivit en hit och han är så duktig på att lägga tillbaka var sak på sin plats =)
En annan smart sak är att skaffa dessa smidiga lådor till alla pusselbitar. Först låg alla pussel i en stor låda men vi tröttnade på att leta efter alla olika bitar till dom olika pusslen. Nu har varje pussel en egen liten låda och i den stora lådan finns bara brädorna kvar =D


Är mest knoppussel men Melles pussel ligger kvar i kortongerna. Är bara han som bygger med dom och då är det ordning och reda ;-)

Jag tror att tre lådor kostar runt 20 kr på IKEA. Dom funkar även bra till kritor, pennor, pärlor eller vad man nu vill ha dom till.
Ett litet tips till er en regning och grå dag =)

Snart ska det fixas lunch här hemma till sjuklingarna. Melle var hos Dr Anders idag och han har bara en elak förkylning och en svullen hals. Vi skulle ge det ett par dagar till.
Idag fick vi en fin rundtur i deras mottagning/hem. Skulle lätt tänka mig att bo där. Högt i tak, stora fönster och mitt i stan. Inte helt fel det =)

KRAM på er bloggisar!


Mitt strå till stacken!

Vi kan inte förändra världen själva. Men om vi alla hjälps åt går det mycket bättre =)
Idag gjorde jag (enligt mig själv) en riktigt god gärning. Jag gav bort vår gamla sulky, en åkpåse och lite tidningar. Tidningarna var mest för att jag själv vet att det är sällan man läser något nytt ;-) I vilket fall gav jag bort det till Ronald McDonald hus här i stan. Dom blev mer än tacksamma. Själv var jag bara glad att bli av med det =) En win win situation!
Hade tidigare tänkt att skänka sulkyn till Stadsmissionen men kom just att tänka på sjukan. Där finns det inte alltid pengar över till att köpa just vagnar och dylikt. Dom förlitar sig mycket på att folk just skänker. Visst en viss del av deras ekonomi går nog till dessa saker men långt ifrån att det ska finnas till alla.
Tjejen jag pratade med i telefon sa just att familjer efterfrågat en sulky att ha mellan huset och själva sjukhusbyggnaden när dom ska göra undersökningar. När man får höra sådana saker känner man i hjärtat att man gjort helt rätt.
Vagnen var i så pass bra skick att jag hade kunnat sälja den. Men det finns inga pengar att tjäna. Dom hundralapparna jag kunnat få, kunde jag både ha och inte ha. Och i ärlighetens namn känns det bra mycket bättre att göra just så här.
Blev inbjuden att komma in när jag lämnade över vagnen men med tanke på att halsen värker och att barnen är sjuka ville jag inte dra med mina baciller dit in. Hade vi varit friska hade jag inte tvekat en sekund.


Denna vagn var det som fick ett nytt hem. Den är väldigt sparsamt använd =)

Nu tycker jag att alla som har en massa saker, framförallt vagnar hör av sig till Ronaldhuset. Jag lovar er att dom kommer bli tacksamma och vi kommer känna oss bättre.
Det är svårt att skänka pengar, ha fadderbarn, jobba volonärt mm när man själv befinner sig mitt i livet. Men själv försöker jag att göra det jag kan. Inte för att jag räknar med att komma till himlen utan för att det får MIG att må bra. Någon annan får lycka och det är just det som räknas =)
_________________________________________________

Som jag skrev värker min hals, känner mig inte helt på topp. Barnen är sannslöst rastlösa samtidigt som dom är sjuka. Det blir mycket gnäll och få sovtimmar. Men dom är inte redo att ge sig ut på några äventyr än. Imorgon är det VAB för min del. Melle är förkyld och har en tråkig hosta. Mille repar sig mer och mer. Nu sover han tom på nätterna ;-)
Kvällen till ära blir det sushi. Har ingen ork att fixa någon middag och min kära man tyckte att vi kunde unna oss lite godmiddag =) Kan nog inte mer än hålla med faktiskt, ibland får man vara lite lat. Och jag är ju inte helt frisk heller ;-) Vad Christians ursäkt för att inte fixa middag är vet jag inte. Kanske är att han jobbat??!! =)

KRAM på er!


Premiärturen!

Det var en nöjd kille som tog en första tur i vagnen från garaget till huset. Han tyckte nog att det var lite konstigt att inte ha Melle brevid sig ;)
Är sjukt nöjd över hur skön vagnen är att köra. Även i snön var det inga problem, den gled lätt! Det är bara lite konstigt att helt plötsligt ha en liten vagn att dra på. Den andra var också smidig men det är stor skillnad på en enkel och en dubbelvagn ;)

Nu väntar jag bara på att få friska barn som kan vara ute lite.
Melle har blivit riktigt hängig under dagen och ögoninflamationen är värre på honom än Mille. Ena ögat är svullet och rött. Hoppas det blir bättre snart, lider med min älskling!

Avslutar med en bild på gladaste killen i stan :)

 


Den sjätte i ordningen!

God morgon!
Barnen lägger pussel och jag ska snart ta mig en kopp kaffe. Tänkte efter det ta och skala lite potatis till lunchen. Mamma och syster kommer hit. Dom hjälper till att passa barnen medans jag träffar köparen av vår vagn.
Helt otroligt så lätt det var att sälja vagnen. Tidigare har det tagit några dagar innan någon ens hört av sig. Men nu har det sms:ats, mailats och ringts stup i kvarten. Köparna kommer från Motala och är beräknade med sina andra bebis idag =) Kanske dom firar med ny vagn och barn på samma dag ;-)
Är bara glad att bli av med vagnen. För vår del är det bara knöligt med en så stor vagn när bara Mille åker. Nu blir det en enkelvagn och så på med vår gamla ståbräda =) Och skulle vi behöva en dubbelvagn kommer nya cykelkärran att kunna göras om till en vagn genom att fälla ut ett hjul. Leveransen på den sker i slutet på den här veckan/början på nästa!


Nya vagnen blir denna nya modell från Emmaljunga, Scooter S. Den finns i en uppsjö av färger men denna lutar det åt för vår del.

Nya cykelkärran, billig och smidig =)

Ska dra igång en film åt grabbarna medans jag gör en kombo. Skalar potatis medan jag dricker kaffe ;-)
I eftermiddag är jag en dubbelvagn fattigare och en enkelvagn rikare =D

Ha en FAB dag!
KRAM.


Säljer vår syskonvagn!

Nu ska vi sälja vår syskonvagn. Melle är inte intresserad av att åka längre och i ärlighetens namn har den inte använts så flitigt den senaste tiden. Den får följa med till affären osv men oftast har Melle valt att gå.

Så känner du någon som är i behov av en mycket fin syskonvagn av märket Babytavel kan ni hojta till. Vagnen är inte ens ett år gammal. Här kan ni fynda en fin vagn till ett bra pris =)




Inte sova mamma!

Ett skämt är vad det är. Lillskiten ville sova, han VAR trött. Men när huvudet landade på kudden och vällingen uppdrucken, ja då var han pigg.
Han har suttit och busat i sin pappas famn bra länge innan han nyss valde att ge upp :) Det går inte att kämpa emot hur länge somhelst.

Vi ska nu ta en fika innan sängen kallar. Jobbar morgon och då ringer klockan tidigt. Slutar 14 och efter det blir det bad för Melle. Nu drar äntligen badet igång igen :D

 


Ljuva vinterdag!




Någon brist på energi finns det inte hos våran "sjukling". Kanske all extra sömn från natten gett denna boost?! Fram till midnatt såg det ungefär likadant ut som alla andra nätter men sen somnade lillkillen och sov till 04. Då vaknade han av hosta. I med mer nässpray och sedan sov han och jag gott till 08.20 =)
Märks att han sakta men säkert blir bättre. Även ögoninflamationen börjar ge med sig. Tyvärr har Melle åkt på den, oundvikligt. Och det är ju nu man förstår varför dom inte får vara på dagis ;-)

På förmiddagen valde vi att ge oss ut en sväng i det fina vädret. Blev lite lek i lekparken innan vi valde att gå till backen på baksidan av huset och åka lite pulka/snowracer. Var uppskattat av båda grabbarna och lagom till lunch gick vi in. Alla var trötta efter den friska luften så vi lade oss och vilade en stund.
Sen har det blivit bad och lek. Dom har ätit en massa till middag och nu håller dom låda som aldrig förr. Skönt att veta att Mille har tre extra dagar att "piggna" till sig på. Imorgon är det VAB för pappa och dagis är även stängt. Hade inte spelat någon roll, så länge dom är geggiga i ögonen får ingen gå. Sen är jag ledig tisdag och onsdag, så först torsdag blir det dagis igen =)



Nu har jag precis sett nyheterna, förbannad så jag kokar. En förälder lämnar sin 10 årige son på en parkering i enbart matchställ efter att han "spelat dåligt". Hur i helvete kan vissa männsikor få ha barn!?!?!?
Skulle aldrig ens komma på tanken att lämna mitt barn och säga att han får ta sig hem på egen hand. I det här fallet så skulle killen ta sig från Uppsala till Sthlm. Är inte precis så det ligger runt hörnet.
Jag hoppas verkligen att denna karl dör en plågsam död!!

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och lugna ner mig.
Ha en trevlig kväll!


En dubbel!

Var som vi trodde - öroninflamation. Och en dubbel sådan med! Märks att vi blivit duktiga på att tyda alla tecken tidigt. Redan i veckan började vi prata om att det kunde vara just det här.
Det är Milles tredje, på 1,5 år har han haft 3 st och den senaste hade han i oktober. Får nog allt säga att jag tror det är långt ifrån hans sista. Det är allt ett litet öronbarn vi fått =)
Fick en snabbkur på 5 dagar. Så ikväll fick han första dosen men det dröjer nog tills imorgon kväll innan vi kan märka någon skillnad. Den här kvällen har sett ut som dom senaste. Räknar med att natten också kommer göra det =)

Lider med mitt hjärta. Skulle ta all smärta, bara han får vara frisk. Det är en tapper kille som håller humöret uppe in i det sista. Under dagarna kan man ibland tro att han är helt frisk. Men sen kommer dom trötta och sjuka ögonen fram och all energi försvinner. Snälla låt min lille prins vara piggelin snart!!

Grabbarna ligger redan inne i vår säng. Själv är jag kvar i soffan, ska snart krypa ner brevid dom. Får se slutet av Morden därinne. På ett sätt är det mysigt men samtidigt vill jag inte väcka Mille i onödan. All sömn han kan få är viktig. Idag blev det en lur på 30 min. Det är minst 1 timme för lite och det efter flera nätter med dålig sömn.

Imorgon tar vi nya tag. Håll tummarna för att vi får lite sömn inatt =)
Sweet dreams!


Öroninflamation??!!

Alla tecken tyder på att vårat lilla öronbarn har åkt på denna skit igen. Vi har nu tre nätter bakom oss med riktigt kass sömn. Mille kan verkligen inte ligga ner och sova och gör han det är det korta stunder. Sedan vaknar han och är ledsen. Det enda som funkar är att ligga på pappas arm.
Han har också en hemsk hosta och dreglar som en hund. Tror inte att det är halsfluss, för han dricker och äter helt ok. Han har även varit befriad från hög feber.

Vi ringde 1177 på förmiddagen och fick en tid vid 16.30 idag. Blir jag och lille buset som åker och gör en kontroll. På helgerna vänder vi oss oftast till jourvårdcentralen. Vardagar är det Dr Anders som gäller. Men jag gillar inte att ringa på helgerna. Någon gång på måste ju även han få vara ledig =)

Får återkomma senare ikväll med domen. Man får väl hoppas lite på att det är något han har. Så vi alla får sova lite. Det är en hel del sömn vi har att ta igen!

KRAM.


Nu vi julen städat ut!

Äntligen är alla tomtar och allt annat julpynt borta. Lika kul som det är att plocka upp, lika skönt är det att plocka ner allt.
Hade det varit snö ute hade jag nog väntat tills nästa vecka. Men med tanke på bristen så åkte allt ner igår.
Där min ängel hängt åkte idag en ny tavla upp. Bilden är gammal som gatan. Köpte den snart 3 år sedan :) Men idag fick den en ram och den gjorde sig bra på den lilla väggen! Eller vad säger ni?! :)

 


Min utsikt!

Nybadad sitter jag och grabbarna och ser på tv. Dom äter lite godis, är ju en del i fredagsmyset :)
Var ett vilt bad nyss, vatten i hela badrummet. Märks att dom går på sim. Det plaskas och sparkas och sen ska dom hoppa i från lilla sittdelen i badkaret. Note to myself: bada själv framöver ;)

Melle kröp upp brevid mig nu. Han vill tanka lite kärlek och inte mig emot :)
Hoppas ni har en lika mysig kväll som oss!

Kramar.

 


Pizzakväll med tråkigt avslut.

Avslutade denna jobbdag med pizzakväll här hemma. Min föräldrar och syster kom förbi för att mumsa hemmagjord pizza.
Tidigare under hösten köpte vi en pizzasten, vilken är underbar. I julklapp fick vi en till, så nu kan vi göra två stycken på en gång :)

Barnen höll låda och tyckte det var så skoj med mormor och morfar. En skön start på vad som skulle blivit en myshelg.
Dagens plan var busfabriken men det ställer vi in. Mille har varit lite snorig dom senaste dagarna och efter att mina föräldrar åkt tappade han all ork.
Han är hostig och geggig i ögonen. Är även lite varm och sover riktigt oroligt. Bara pappas famn som duger!

Inatt ska vi försöka se hockeyn. Som det känns nu kommer vi ändå vars vakna ;) Har en natt med kass bakom mig, vad gör en till när vi har flera dagar på oss att vila upp på ;)

Håll nu tummarna för småkronorna.
God natt bloggisar!!


Ladda inför långledighet!

Borde ta och sova nu. Klockan ringer tidigt och jag har en ganska lång dag framför mig. Men jag älskar min säng, f*n så skön ;)
Tanken var att jag skulle jobbat samma tid på fredag men nu slipper jag. Istället får jag en extra dag ihop med mina fina grabbar :) Vi har redan gjort upp lite planer ;) Tänk så snälla chefer man har!

Nej nu ska jag avsluta. Ladda med sömn och sedan kör vi veckans sista pass :)
God natt!


Dagens sanning!

I min kalender finns det det ordspråk för varje vecka. Ibland från kända människor men även från okända.
Vissa av dom är bara helt flummiga medan andra är riktigt kloka. Dom får en att tänka efter!

För den här veckan har vi ett som jag tror att dom flesta skulle behöva följa!

 


Bananas!!



Har barn här hemma som INTE ska sova även om dom är trötta!! Melle är inne i sin värsta trots ever. Han slår helt av och lyssnar inte. Vet att det kommer att gå över men just nu ser jag inget slut på det!
Han har tidigare trotsat men nu är min lille herre som förbytt. Och det som retar mest är att han inte är så här på dagis eller med mina föräldrar. Mot oss är han som ett litet monster och det är inte bara ibland. Nu är det verkligen nästan jämt och det retar gallfeber. Man ska inte reta upp sig men ibland är det väldigt svårt!

Under tiden som jag börjar skriva det här har Melle somnat. Skönt att slippa släcka lampor som tänds. Lägga barn som bara skrattar. Kanske låter konstigt, galda barn vill man ju ha men inte när man vet att dom är trötta. Det testar tålamondet och efter långa jobbiga dagar på jobbet finns det inte jämt.
Jag vet att vi klarar av dom är "jobbiga" åren. När vi gjort det ska vi verkligen unna oss allt vad vi är värda. Jag förstår att många går ifrån varandra under den här perioden i livet för det är långt ifrån enkelt. Och en sak är säker, ju fler barn desto mer prövningar i förhållandet/äktenskapet! Det står jag för MEN jag ångrar inget av mina barn!

Vad den här kvällen bjuder på återstår att se. Tur att man börjar sent imorgon ;-) Blir att umgås med mina kära man när det sista barnet somnat. Behöver jag ens nämna vem det är ;-) Mille är envis som få - både på gott och ont!
Snart ger han upp...;-)

KRAM på er.



Första jobbdagen på 2012

God kväll!
Har precis fått en mycket ledsen Mille att somna. Lillkillen är i vanliga fall en liten kamin men när han blir så här är hela håret och pyjamasen genomblöt. Lider med honom när jag drar mina fingrar genom hans hår och formar små frisyrer. Det är precis som när han är nybadad.
Men nu sover han i allafall efter liten sång och att pappa höll hans ben. Vet inte om det är magen som spökar lite, han har nämligen varit lite småkass under dagen!? Vi hoppas på att det är bättre imorgon!

Idag har det jobbats, 06.30-15.00. Tiden sprang iväg och helt plötsligt var jag hemma =) Älskar den känslan när dagarna bara springer förbi =)
Den här veckan är Christian hemma med barnen, dom har lite vinterlov =) Så att jag har en vecka med ganska ok tider gör inget. Att få komma hem till eftermiddagsfika är bara mysigt.
Vi får lite mer tid ihop och kan både leka och fixa små ärenden. Idag blev det en tripp för att inhandla en ny dammsugare. Kom hem med en liten smidig och betydligt mycket bättre dammsugare än förgångaren ;-)
Vad morgondagen bjuder på när jag kommer hem vet jag inte. Vi gör lite vad som faller oss in. Därför jag älskar sådana här veckor =)

Nu blir det en film i soffan innan sängen kallar. Imorgon är det inte lika tidig uppstigning =)
God kväll bloggisar!


Nyårsafton 2011!


Gårdagens klänning.

Vilken kväll vi hade igår. Den var helt perfekt från början till slut. Och hade jag fått välja skulle den aldrig ha tagit slut ;-)

Vi firade ihop med våra fina vänner Fam Lööke. Trodde det skulle bli stressigt med tanke på att både jag och Herr Lööke stängde på jobbet men det blev långt ifrån det. Kanske för att mycket var förberett, så vi slapp att hänga i köket. Visst är det trevligt att hjälpas åt med maten men inte när klockan hinner slå 19.30 innan vi alla var samlade.
Barnen hade en kväll full med bus. Ett tag sprang alla fyra runt och jagade varandra. Då kändes det lite kaotiskt men skoj hade dom =)

Vår meny var ganska enkel men välsmakande. Och lite extra skoj att slippa oxfile som man ofta slår till på lagom till nyår ;-)

FÖRRÄTT: Hummercocktail.

VARMRÄTT: Hjortfile med potatisgratäng och sallad. Till det rödvin och bearnasisesås.

EFTERRÄTT: Creme brulee.

Till det här hade Sofie hittat riktigt goda viner. Vet man vad för råvaror som ska användas är det enkelt att hitta ett vin som förhöjer alla smaker. Infoskyltarna till alla viner är ett riktigt bra hjälpmedel.
Till tolvslaget skålade vi självklart i bubbel =)


Uppdukat till förrätt.

Barnen höll ut bra länge men Melle och Mille gav upp vid 21.45 ungefär. Vi passade på att äta vår varmrätt under tiden och efter det blev dom väckta. Vid hade köpt lite raketer, så vid 23 gick vi ut. Smidigt att köpa lådor, då är det bara att tända på stubinen och se hur allt sköter sig själv. Mycket bättre än att tända på en massa raketer själv.
Vi bjöds på en färgsprakande show och barnen var helt till sig. Melle hade mer än gärna sett några idag med. Enligt honom själv var det "jätteskoj".

image description
Jag och min fina!
image description
Sofie i sin nyårsmask ;-)
image description
Och jag i min =)
image description
Nyårspuss!

I väntan på tolvslaget med magen full av gottigheter ;-)
image description
Vi var inne och tittade på alla fina fyverkerier när vi gick från 2011 till 2012.

2011 har varit ett år som jag aldrig kommer glömma. Visst var det dalgångar men dom har format och gjort mig till en mer harmonisk människa. Jag trivs just nu med livet och jag hoppas att 2012 får vara ett år med mycket glädje för mig och mina närmaste!

Ha en underbar start på detta år =)
KRAM.