Årets första träningspass

Lunchen intagen och nu tar jag igen mig i soffan. Tar på krafterna att åka och bada.
Idag var det första simmet för Milles del. Egentligen började det förra söndagen men vi valde att stå över pga öroninflamationen. Även om kuren avslutades på torsdagen tyckte vi att det var bra att avvakta lite innan han fick bada.

Började dock lite svajigt med en ledsen Mille i duschen. Han ville inte duscha utan grät efter pappa. Var inte så jag där och då såg fram emot 30 min sim. Men så fort vi kom ner i bassängen blev han lugn och när vi började sjunga såg han småfinurlig ut. Tog inte lång tid innan han var sitt gamla jag igen =)
Idag simmade han nästan hela tiden med armpuffar på. Han är en riktig fisk och tar sig fram själv. Jag försökte hålla honom lite under magen men han puttade bort min hand och sa "sparka". Helt otroligt, vilken skillnad det är på Mille och Melle. När Melle var i samma ålder som Mille hade han simmat i 6 månader. Han var långt ifrån lika duktig som Mille är. Men samtidigt har han tagit igen allt det och är minst lika mycket fisk som sin bror i vattnet.

Hade räknat med att Mille skulle sova nu men han kör på. Själv är jag trött och skulle gärna lägg mig och vila. Men vi får se om han knoppar in senare.
Melle ska snart få åka hem till farmor och baka hallongrottor =) Skönt för honom att komma bort från brorsan. Dom blir helt olika när dom är ifrån varandra. Melle blir helt plötsligt mycket mindre trotsig, skönt för alla parter ;-)

Nej nu ska jag fixa till Melle innan han blir hämtad =)
KRAMAR.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback