Den sjätte i ordningen!

God morgon!
Barnen lägger pussel och jag ska snart ta mig en kopp kaffe. Tänkte efter det ta och skala lite potatis till lunchen. Mamma och syster kommer hit. Dom hjälper till att passa barnen medans jag träffar köparen av vår vagn.
Helt otroligt så lätt det var att sälja vagnen. Tidigare har det tagit några dagar innan någon ens hört av sig. Men nu har det sms:ats, mailats och ringts stup i kvarten. Köparna kommer från Motala och är beräknade med sina andra bebis idag =) Kanske dom firar med ny vagn och barn på samma dag ;-)
Är bara glad att bli av med vagnen. För vår del är det bara knöligt med en så stor vagn när bara Mille åker. Nu blir det en enkelvagn och så på med vår gamla ståbräda =) Och skulle vi behöva en dubbelvagn kommer nya cykelkärran att kunna göras om till en vagn genom att fälla ut ett hjul. Leveransen på den sker i slutet på den här veckan/början på nästa!


Nya vagnen blir denna nya modell från Emmaljunga, Scooter S. Den finns i en uppsjö av färger men denna lutar det åt för vår del.

Nya cykelkärran, billig och smidig =)

Ska dra igång en film åt grabbarna medans jag gör en kombo. Skalar potatis medan jag dricker kaffe ;-)
I eftermiddag är jag en dubbelvagn fattigare och en enkelvagn rikare =D

Ha en FAB dag!
KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback