Från morgon till kväll

NU har jag äntligen fått landa i soffan. Vissa dagar försvinner fortare än andra...men det gillar jag =) Speciellt när dom varit så här bra!

Blev ett arbetspass, har mycket att ta igen efter VAB och sjukdom. Har börjat att beta av listan och dom kommande två kvällarna stänger jag, då kommer det sista att bli klart. Ska bli skönt att komma lite i fas =)
Jobbade till 16 och efter det blev det bilen tills bästa Emma. Där blev jag riktigt ompysslad och har nu nya fina naglar igen =D Lovar att visa er när barnen somnat, än har dom inte lagt sig. Just idag är det lite rubbade tider.
Gårdagen på dagis för Mille gick som en dans. Hade varit så glad och pigg =) Vid lunch är han ofta helt färdig och somnar nästan med näsan i tallriken. Idag var det dock helt annat. Tårar och skrik hela tiden, Christian fick tom hämta hem honom. Då vet man att han varit ledsen!
Förstod nästan att det skulle bli så idag, det är skillnad när jag lämnar. Han är långt ifrån lika mammig som han är pappig. Självklart han blir ledsen när Melle får följa med pappa hem och bara ha mys. Det är ju lite det Mille lever för - pappamys ;-)
Men imorgon tar vi nya tag. Då är det mamma som lämnar igen och då hoppas vi på gladare miner. Men lite tvekar jag allt. Christian kommer ju ändå att vara kvar hemma med Melle. Och dum är långt ifrån vad Mille är. Vi får helt enkelt se hur det går.

Tror jag tar och återgår till Polarexpressen som just nu rullar nästintill jämt på vår tv. Melle är helt förtrollad av tåg just nu. Frågar ni mig blir han nog lokförare när han blir stor ;-) Ska även passa på att snussa lite extra på mina små som jag knappt sett idag.

See you later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback