MIN, MIN, MIIIIIN!!!

Jag har klämt och kännt, önskat och längtat hela hösten. Suget bra länge på karamellen men inte slagit till. Nej jag har varit nöjd med mina gamla goding. Den har hållt värmen och funkar lika bra till vardags som till lek. Men och det är ett stort MEN jag har velat ha en lite "finare". Som man har när man går bort eller ska vara mer uppklädd.

När jag såg annonsen på 30 % i tidningen var jag bara tvungen att ta ett kik. Självklart hängde skönheten där och i min storlek. Färgen var inte första hands valet. Men efter att jag provat den svarta ångrade jag mig. Den ljusa var ju SÅ mycket snyggare och kul med en ljus när den andra är mörkbrun.
Efter att älsklingen sa att jag skulle köpa den var det ingen tvekan, självklart att den skulle med hem =) Nu är det här året räddat och det känns bra att veta att den kommer vara dyrare nästa år.




Blev inte bara shoppande, lite fika med barnens mormor, morfar och deras farfar. Lite kul att vi alla kunde ses samtidigt =) Vi gick även en liten sväng ihop innan vi skingrades.
Hann med att fynda lite nya smycken och nya mössar till grabbarna. Melle fick två men det var bara för att jag inte kunde välja vilken som passade honom bäst ;-) Även en ny tröja till Melle, den kommer bli snygg till våren.




Om ett tag kommer svärfar hem hit. Vi ska laga lite mat ihop och dricka lite gott. Ett perfekt avslut på den här dagen!

Ha det gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback