Dagar som kommer & går

Tänka sig att kvällen redan är här. Tycker den här dagen försvann i ett nafs!
 
Vi började med en cykeltur till stan. Där blev det lunch och lite shopping. Hann med att framkalla lite kort. Tvärr kom vi underfund med att några kort skulle vi gjort större kopior på. Får helt enkelt ta och göra om dom =)
 
Efter stan cyklade vi hem till mormor för lite kaffe. Där röjade grabbarna loss =) Morfar hade varit snäll och köpt dubbla uppsättningar av lite nya bilar. Brukar nämligen bli bråk grabbarna emellan om bilarna ;-)
Lagom till vi skulle åka ville Melle ha en bulle. Så mormor fick värma på en lite snabbt. När Mille såg det ville han också ha en, fast den skulle inte värmas. Nej han åt djupfryst bulle på vägen hem till farmor. Knäpp unge ;-)
Avslutade dagen med att fika och födelsedagspresent hos svärmor =) Fick två hängande ljuslyktor. Dom pryder nu vårt vardagsrumsfönster. Men bilder på det får ni imorgon =)
 
Barnen fick sedan ett ryck efter vi doppat deras fötter i poolen att det skulle badas. Inga badkläder var med men vad gör det. Är man liten behövs ju inte det ;-)
På med armpuffar och sedan var dom igång. Mille gav upp först då han frös men Melle plaskade på med farmor =)
 
 
Nu tackar jag för ikväll. Snart kallar sängen, underbart att krypa ner på kvällen efter en händelserik dag =)
 
GoD kVäLl!
 

Tisdag

Här hemma har vi haft lite sovmorgon. Vaknade innan barnen idag, inte vanligt =) Skönt att få vakna av sig sig, känns som man är mer utvilad då.
 
Idag blir det en sväng på stan. Vi har lite kort att framkalla men även lite shopping. Vi ska snart starta upp ett litet projekt i vardagsrummet ;-) Lovar att visa mer av det senare.
Ska även klämma in lite fika hemma hos mamma och Christians mamma. Gäller att fylla dagarna med lite skoj. Det ska ju kännas att man har semester. Snart är vi tillbaka i vardagen med jobb och dagis igen. Men rutiner är skönt det med =)
 
Ska försöka att ta mig en dusch och fixa till mig innan vi far iväg.
Ha en skön tidag bloggisar!
 

Stars

 
Vi tar igen oss lite efter att ha varit en sväng till badet. Vi tar vara på varje solminut i den här familjen ;-)
 
Lagom efter vi ätit lunch sprack det upp. Så vi packade badväskan och for till Sturefors. Där var vi nästintill ensamma =) Lagom när vi åkte hem började det fyllas upp. Fråga mig inte varför, för solen hade då försvunnit bakom mörka moln.
 
Efter maten tar jag med mig ett barn och åker till IKEA. Ska handla lite saker som vi missade förra gången. Tänkte även ta ett span på reaställningarna ;-) Behöver fylla upp sommargarderoben till grabbarna. Kommer ju behövas till Thailands resan.
Vill även kolla efter lite nya kuddar till soffan. Hemtex har haft en del snyggt. Har även sett att Åhlens fått in en del fint. Bästa är egentligen stan men åker inte dit idag. Kommer nog dagar på semestern då jag kan åka dit ;-)
 
Nu vankas det snart sillmiddag. Blev så sugen idag. Med gräslök och massor av rödlök i gräddfilen - yummie!
 

Semesterhäng

Noll ork igår att blogga igår. Noll ork att laga mat igår. Vad ger det?? Jo eftermiddagsnap i soffan och pizza till kvällsmat ;-)
Skyller allt på att vi inte somnade förän 02 på lördagsnatten och blev väckta 8.15 av två pigga barn. Kusinernas dvärghamster kör även löppass mitt i natten. Gissa om man kan vakna med panik när hon sätter igång. Märks att vi inte är vana vid ljud nattetid ;-)
 
Lördagen var annars en lugn och skön dag. Slippa en massa stress, se glada barn som leker. Älskar sådant, se hur de äldre kusinerna tar hand och grabbarna. Ser till att dom sköter sig och inte springer iväg =)
På kvällen hemma hos systers pojkvän upplevde vi för första gången på länge en kväll i lugn och ro. Händer inte alltför ofta då grabbarna gärna bråkar och busar. Slutar alltid med att någon skriker eller gråter. Självklart leker dom och skrattar med men det är en skön blandning hela tiden =)
Nu var det bara någon gång, annars hade dom hur skoj somhelst. Dom fick ju leka, bada, hoppa studsmatta, kolla padda hur mycket de ville. Ny miljö och massor nytt att se =) Tror hela familjen befann sig i himmelriket en kväll!?
 
Lite häng hemma hos syster innan vi for hem till kexet ;-)
Mille hittade en rutschkana att åka på badplatsen.
Syster
Vilken trevlig kväll vi hade och nästa gång kanske kexet är med på bild ;-)
 

Hemma igen

Tvättmaskinen kör redan den första rundan med tvätt. Alla handdukar och badkläder måste bli rena. För även om solen lyste med sin frånvaro i K-holm igår blev det bad =) Ska även ta all tvätt som ligger i korgen och tvätta upp den. Skönt att ha det klart inför kommande vecka.

Sista semesterveckan och den ser inte ut att bjuda på samma fina väder som den här har gjort. Vi får istället hitta på andra små utflykter att göra. Men jag håller även tummarna för att solen kommer lysa lite så vi kan bada =D

Hade i allafall en skön lördag hos syster. Vi badade, fikade och på kvällen blev det grill. Alla kusinerna hoppade studsmatta och badade även på kvällen hemma hos Henke. Trevligt att äntligen få träffa systers nya. Han var en urtrevlig kille och det blev en taxi hem till systers lägenhet sent på natten ;-)

Mycket gott vin och mat blev vi bjudna på. En kväll med skönt väder och gott sällskap. Grabbarna har tyckt det varit så skoj att träffa sina kusiner. En av alla höjdpunkter var nog ändå att klappa och studera deras dvärghamster. Får erkänna att Celine för en söt liten ulltuss ;-) Men än kommer inte någon hamster att flytta in här!

Ska försöka att ta tag i dammsugningen nu. Skulle även behöva köpa det där kaffet som varit slut sedan i fredags. Har svårt att överleva morgonen utan det =)

Lägger upp några bilder senare under eftermiddagen!


Mot K-holm

 
Denna familj har nu packat väskan och ska snart åka till syster och barn i K-holm =D
Melle har pratat hela morgonen om hur kul han tycker det ska bli att träffa sina kusiner och åka och bada med dom =) Ja för det är dagens planer - bad. Varför ska man bryta ett vinnande koncept ;-)
I eftermiddag/kväll blir det grill och poolhäng med min systers kex ;-) Det ser jag verkligen fram emot!
 
Ser ut som vi ska ha vädergudarna med oss. Kanske kunde bli regn sent ikväll men då ska jag njuta av vin i värmen ;-) Vi åker inte hem förän imorgon nämligen. Tur som vi har lånar syster ut sin lägenhet till oss =)
 
Hej från oss =)
 
Bloggandet kommer nog inte att bli så bra under tiden vi är borta. Men jag hoppas att ni väntar på mig =)
Ha en FAB helg!
 
 

Donut

 
Jag måste bara säga till er alla med lite längd på håret att köpa en donut. Min är från H&M och den är min räddare i dåliga hårdagar träsket ;-)
 
Idag gjorde jag en sidbena och slängde upp denna på sidan i nacken. Genast ser man lite roligare ut. Och sedan skyddar man även topparna från sol och vatten. Men allra bäst är nog ändå att skydda sig med hatt, keps, sjal eller något annat piffigt ;-)
 

Kontraster

Imorse ca 10.30.
I eftermiddags ca 15.30.
 
Var bra skoj att komma ut till bilen och fina mörka moln över hela himlen. En kall vind som blåste men barn som hade siktet inställt på bad. Så att ändra planerna vid garaget var inget att ens tänka på.
När vi kom fram till parkeringen var vi nästintill ensamma. Var några tappra själar som trotsat vädret och tänkt som oss att bada =)
 
Grabbarna lekte lite i vattnet. Var blåsigt och flera gånger ville dom upp och värma sig under handdukarna. Så efter ca en timme gav vi upp. Ingen av oss ville bada mer =)
Åkte hem och bytte om för att åka hem på fika hos mormor och morfar. Där fick vi dagens första kopp med kaffe. Vårt hade nämligen mystiskt försvunnit. Skumt det där...
 
När vi sedan skulle åka därifrån till IKEA började det att spricka upp. Då gjorde vi valet att istället åka hem och hämta badväskan. Shoppa ljus och skärbrädor kan vi göra någon annan dag ;-)
Grabbarna sov så när vi väckte dom och det upptäcktes att vi var tillbaka på badets parkering blev dom helt lyriska. Snabba fötter som sprang den lilla grusvägen till badet =) Fort av med kläder för att sedan hoppa i det behagliga vattnet!
 
Vi blev kvar till den tidiga kvällen innan vi packade ihop och åkte hem. Barnen har badat och lekte lite med andra barn. Jag har njutit av sol och svalkande vatten. Kom i till midjan, gav sedan upp ;-)
Tänka sig att det kan svänga snabbt i vädret. Kunde aldrig tänka mig att dom mörka molnen skulle skingra sig och solen sedan skulle titta fram.
 
Harmoni!
 
Nu laddar vi upp för en kväll med lite vin och mys. Imorgon väntar ännu en dag med bad och skoj =)
 

SEMESTER!!

 
Strax efter 10 parkerade vi oss vid badet. Inte mycket folk och värmen hade inte slagit till på allvar än. Barnen hann knappt att klä av sig kläderna innan dom var i vattnet. Jag var inte sen att följa efter. Blev tom bad för min del idag =) Får säga att det var lite skönare än tidigare dagar. Och när vi skulle åka hem på eftermiddagen var det riktigt behagligt.
 
Vi har haft en superhärlig dag med bad, glassätande och siesta för Milles del ;-) Han gav upp efter lunch och sov gott i skuggan av en uppspänd handduk mellan våra solstolar.
Imorgon gör vi om samma sak. Varför ändra ett vinnande koncept ;-) Är så skönt att kunna sitta och dricka kaffe och titta på barnen när dom badar. Har bra uppsikt från "vårt" ställe =)
 
 
Nu sitter vi alla i soffan. Barnen är supertrötta men vill ha morgon NU. Efter middagen for vi iväg och köpte varsinn hov till grabbarna. Melle fick låna en av en tjej idag och han älskade att gå och fiska från bryggan =)
 
När barnen somnat tar jag mig ett svlakande glass med vitt. Fyllde på med en ny bag igår ;-)
 
Trevlig kväll i värmen!
 

Snyggaste byxan

Kan inte låta bli att trilla omkull när jag ser dessa brallor som idag kommit in i H&Ms webshop. Så jäkla snygga till hösten. Tänk er en stickad tröja eller en snygg blus. Det är tillfället som avgör hur uppklädd man är. Men ett par höga heels är en MÅSTE ;-)
Om det tidigare kliade i mina shoppingfingrar är det inget mot vad det gör nu. Gahh, what to do??
 

Vi kör en repris

Gårdagen var det bad för hela slanten. Lite promenad ute i det sköna vädret blev det också =)
Tyvärr valde ju solen att försvinna vid lunch. Så dagen på "stranden" blev inte så solig som juag hoppats på. Men vi hade goda vänner att spendera vår tid med =) Barnen hade hur skoj somhelst, så varför skulle vi packa ihop och åka hem??!!
 
Idag hoppas jag på att kunna få lite sol på nosen min. Vi väljer att ta ännu en dag vid vattnet. Är så underbart att se barnen leka och skratta. Dom är rediga blötdjur och älskar att springa runt och leka i strandkanten.
 
Ska ta och packa ner alla handdukar och badbyxor och sedan styr vi bilen mot badet. Älskar verkligen att vår semester började med soool och värme =) Hela familjen har intagit ett semestermood!
 
Bloggar mer ikväll när vi landat lite.
 

Nyheter

 
H&M har fått hem massor med nyheter till hemmet i sin webshop. Det roligaste är nog att dom börjat sälja en serie för barn. Där fann jag massor med fina kuddar och påslakan till grabbarna. Men det gulligaste var nog som alltid till tjejer =)
 
Det är här är några av mina favoriter. Kakburken i rosa är jag bra sugen på att köpa. Skulle behöva uppdatera soffan med lite nya kuddar också. Fodralen som jag köpte i våras har jag redan börjat att tröttna på.
Får nog sätta mig någon kväll snart och klicka hem lite. Mille såg bla en Buzz lightyear t-shirt som han ville ha =)
 
 

Sol & bad

Gårdagen avslutade vi med Ledin konsert på tvn och till det vin, ost och kex. Lite tända ljus självklart. En perfekt avslutning på gårdagen.
 
Vi började med att åka till SÖderköping. Var långt ifrån ensamma men majoriteten stod i kö till glassfiket. Det gjorde inte oss något. Vi hade siktet inställt på tufftuff tåget ;-)
Grabbarna var helt till sig och satt som två ljus. Nyhet för i år var att alla barn fick en klubba om dom ville. Vi hade två grabbar som mer än gärna ville ha =)
 
När vi kom hem åt vi lite innan vi packade badväskan och for till Stureforsbadet. Grabbarna badade i två timmar innan vi åkte hem. Dom hade hur skoj somhelst och sket i att det var kallt i vattnet. Bara man kunde gräva och krypa runt i strandkanten =) Vi förldrar njöt självklart av en lugn stund utan en massa bråk grabbarna emellan.
 
Idag gör vi om samma sak. Om en stund packar vi väskan och åker iväg för lite mer bad. Kanske är det så att vi vuxna vågar att doppa rumpan i vattnet??!! ;-)
 
Glada grabbarn =)
 
En favoritbild på min älskade unge !
 
 

Svett, svettigare, svettigast

JA, vi ska fixa en list där mellanvägg tidigare var ;-)
 
Kan inte rekomendera någon att ge sig ut och springa innan solen gått ner idag. Var fruktansvärt varmt! Orkade inte springa hela min runda utan fick ge upp.
Tror jag inte tagit på mig löparskorna på en månad. Märktes då jag tappat en del av konditionen. Har även druckit lite dåligt så jag hade inget att ta av på slutet. Svetten fullkomligt rann när jag klev innanför dörren =) Men skönt var det.
 
Imorgon blir det en en tur tidigt på morgonen eller sent på kvällen men ut ska jag. Går inte komma bort från hur skönt det känns nu efter då man är nyduschad =)
 
Lite senare ska jag lägga upp lite bilder från vår härliga dag. Har hunnit med både tågtur och bad =D
 

Utflyktsdag på schemat

Vi vaknade tidigt idag men vad gjorde det när solen sken. Lagom till frukost var den borta men enligt väderrspporten ska den skina hela dagen...Vi får se hur det blir med det. Huvudsaken är att det kommer vara varmt ute =)
 
Idag sticker vi iväg till Söderköping för att njuta av en tågtur ;-) Efter det lite glass och självklart den fina kanalen. Barnen är helt till sig. Dom har längtat enda sen igår då vi berättade det för dom. Alltid lika kul när dom uppskattar det vi hittar på. Men det mesta vi gör är just sådant som vi vet att dom gillar =)
 
Nu ska jag njuta av min kopp med kaffe innan jag ska ta en dusch.
Får blogga mer när vi kommit hem och landat =)
 
Ha en FAB dag i sommarvärmen =)
 

Mille mäter

 
Milton är kanske inte den som har väldens mest tillpiffade rum. Det är inte så stort men vi försöker att göra det så mysigt och inbjudande för honom.
 
Senast ut bland investeringar till grabbarna är denna mätsticka i Milles rum. Hittade den för en sjukt billig peng på jobbet. Kom i tre delar och den klistras upp på väggen. Fiffiga är att man kan ta bort och klistra om den =)
Sen är det upp till var och en om man vill ha den som jag, hela 170 cm på höjden. Eller så sätter man upp dom olika delarna brevid varandra.
Fick även två ramar till, tänkta att ha kort i. Så man kan märka ut två viktiga längder i livet. För vår del blir första vid en meter ;-)
 
 
Lillkillen fattade snabbt vad man skulle göra och försökte göra ett försök till att kolla längden =) Han är så söt när han försöker se hur lång han är. Hade Mille fått välja skulle han haft ögon i nacken ;-)
 

Nya hyllan

 
Nu är nya hyllan som vi köpte igår på plats. Ett tråkigt utrymme i badrummet blev helt plötsligt lite roligare.
 
Den här var perfekt då den inte var så bred och djup. Ännu bättre var att den även var nedsatt från 800 kr till knappt 500 kr =D Och eftersom det var rea i butiken fick lite annat följa med, bla snäckan som ligger på nedersta hyllan. Så allt som allt gick det på strax under 800 kr =)
 
Vi har valt att inte sätta upp någon badrummshylla i duschen. Så alla flaskor har fått stå på komoden. Men nu har vi ställt dom på en liten bricka i hyllan. Perfekt att ta med sig in när man ska duscha eller så sträcker man bara ut handen under tiden ;-)
 

Grå måndag

 
Än har jag koll på vad det är för dag men senare i veckan kommer nog dagarna att flyta ihop ;-) Är precis så det ska vara på semestern!
 
Vi har startat upp den här dagen med lite lek. Tog en liiiten sovmorgon och nu dricker jag kaffe. Försöker att vakna till men vädret piggar inte upp. Känns skönt att veta att det ska vända imorgon =) Vi har redan en del planerat för den här veckan - mysigt. Får hålla tummarna för att vädergudarna står på vår sida till helgen...
 
Eftersom vädret inte är det roligaste idag passar vi på att åka till IKEA och shoppa lite. Ska även köpa jord och plantera lite kryddor på balkongen. Våra tomatplantor trivdes lite för bra och sköt iväg på höjden. Tyvärr blev det inga tomater, så dom åkte till tippen.
Vi ska även ta och tvätta av bilen och städa den invändigt. Har lyckats bli riktigt smutsig under våren och sommaren. Skyller helt på barnen ;-)
 
Tror vi får den här dagen att gå med. Kommer även att klämma in lite bus och lek med ;-)
Puss & kram på er!
 
 

Smyckesförvaring

 
När vi flyttade från huset valde jag att använda ett av våra gamla vitrinskåp som förvaring av mina smycken. Tidigare hade jag dom stående med olika hållare på byrån.
 
Men eftersom jag vill ha lite bättre ordning på sakerna valde jag ut det som används mest att ha i skåpet. Resten lade jag ner i fina små tygpåsar i byrån. Nu har jag ännu bättre koll på vart allting är. Förutom när grabbarna varit i farten ;-)
 
Ständigt är jag på jakt efter nya hållare, askar eller små neccesärer som jag kan fylla med örhängen eller armband. Halsbanden har jag gärna hängande. Blir mindre trassel då =)
Alla klockar håller vi koll på i den specialbeställda väskan. Den rymmer 24 klockor och i ärlighetens namn skulle vi behöva en till ;-) Här hemma ser vi klockan som en accesoar.
Lite sorgligt är det bara att min Armani försvann i flytten och har aldrig kommit tillbaka. Funderar starkt på att köpa en ny, älskade den verkligen.
 

I put my lipstick on...

Dagen till ära åker det rosa stiftet fram =)
 
Vi ska strax hoppa in i bilen och åka iväg. Kalaset är framflyttat en timme så vi styr mot Norrköping först.
Mio i den här stan är stängt på söndagar och vi har sett en hylla där som vi vill titta närmare på. Då får man åka några mil och spana i Nrkpgs butik ;-)
 
Eftersom vi ska göra några ärenden innan fick det bli en enkel vit klänning idag. Men jag piffar till det hela med ett maffigt halsband. Luftar det sällan men idag fick det plockas fram ur skåpet ;-)
 

Lazy days

Vaknar upp till en söndag med sol. Gårdagen såg ut att bli fylld med moln men lagom när vi åkte till Valla sken solen =)
 
Spenderade några timmar bland djur och natur igår. Vi började med att titta på alla djuren. Mille verkade för någon sekund lite sugen på en kanin. Kan lova att det inte kommer flytta in någon sådan i detta hem. Och det beror inte på att jag inte vill ha det utan att jag inte tål det.
Efter utforskningen av de ludna gick vi vidare till lekparken. Ja eller frileks delen av Valla ;-) Där brände vi av ett träningspass i solen. Barnen skulle bli jagade i stenlabyrinten. Visst fick dom bli det och efter en halvtimme flämtade hela familjen =)
Lagom till det dök mina föräldrar och syster upp. Mille stack iväg som ett skott för att hälsa på dom. Ja han såg dom på långt avstånd, så synen är det inget fel på =)
Melle hade bestämt att vi skulle åka tuff tuff tåget så självklart gjorde hela familjen det. Hade turen att alla fick plats för det var fullt med folk som ville upptäcka lilla Vallaskogen ;-) Melle satt med stora leendet på läpparna och händerna knäppta i knät. Han såg nästan lite religös ut där han satt =)
 
Att avsluta med en fika i Valla var uteslutet. Det enda stället där man kunde fika var besökt av kaoset. Inga korvbröd, personal som inte visste vad dom skulle göra. Ingen som svarade när dom ringde mm. Ca 15 min i kö är inte direkt någon höjdare. Så vi for till McD och tog latte och mjukglass. Tycker dom har bland den godaste av båda. Men tyvärr är personalen något av det sämre. Ja det kallas yrkesskada ;-)
 
Barnen somnade på stört i bilen så vi for till Karlssons. Såg en fin duk hemma hos Sofie som hon köpt där. Självklart var jag tvungen att ha en med så igår passade jag på att köpa den. Hittade även några andra saker. Bla en fin skål som nu innehåller salt vid spisen =) Kul att göra billiga fynd ibland.
 
Lördagen kom och gick i ett rasande tempo. Lovar att den här söndagen kommer göra detsamma. Ska som sagt ha lite kalas idag igen. Men innan det har vi några små ärenden att fixa, så snart är det dags att avsluta kaffet och hoppa in i duschen.
 
Se till att njuta av solen idag =)
 

Liten blå skål

Mina vänner känner mig väl. Kanske inte så svårt då vi delar ganska lika smak ;-)
 
Den här fina skålen fick jag i försenad födelsedagspresent i torsdags då vi var hemma hos Löökes. Blåblommig och med en romantisk stämpel i. Totalkär i den och just nu pryder den skänken i köket. Kommer säkert att flytta på den med tiden men just nu passar den där =) Tanken jag har för den är badrummet...
 
Imorgon är det litet kalas igen. Då firar min bror med familj mig, mamma, syster och Mille. Ja det är några stycken som ska klaras av =)
Blir grillning och enklare tårta hemma hos mina fina föräldrar. Hoppas att solen vill lysa på oss från en blå himmel??!!
 

Musselsoppa med vitlöksbröd

 
Smaken av sommar är nog skaldjur. Spelar ingen roll vilka, bara det smakar hav =)
 
Igår handlade jag färska blåmusslor. Just nu är dom ganska billiga, 40 kr för ett nät. Ska man göra musselsoppa anser jag bara att det är färska som gäller. Frysta eller ännu värre, på burk går helt bort.
Det är inte så mycket jobb. Lite skrubb, knackning och sköljning och sen är man igång ;-) Fast jag ska erkänna att jag inte tycker om att göra rent dom. Livrädd att dom ska nypa mig när dom stänger sig =) Så här hemma fixar min man den biten.
 
Finns säkert hundra olika recept på denna soppa men jag gör min ganska enkel. Här får ni mitt och jag hoppas att ni testar att göra den =)
 
* 1 nät färska musslor
* 1 msk olivolja
* 1 msk smör
* 2,5 dl vitt vin (INGET matlagningsvin!!!)
* 3 dl vispgrädde
* 2 gula lökar
* 2 vitlöksklyftor
* persilja
* salt & peppar
 
Börja med att skrubba musslorna i kallt vatten. När ni rengjort dom knacka och se så dom stänger sig. Om inte så kasta, det gäller även skadade musslor. Skölj sedan i kallt vatten.
 
Hacka 2 gula lökar och 2 vitlökar fint. Stek på dom i smör och olivolja i en kastrull. Går även att utesluta den ena om man inte gillar den andra =)
Häll sedan i musslorna och häll på vinet. På med lock och koka i några minuter. När alla musslor öppnat sig ta upp dom med en hålslev. Finns det stängda så kastar ni dom.
Sen är det bara att hälla i grädden och låta det småkoka en stund. Salta pch peppra efter smak.
Sista häller jag tillbaka musslorna och hackar persilja som jag strör över. Klart för servering =)
 
Hoppas att ni testar den sommriga soppa. En rejäl smak av havet ;-)
 
Hemmagjorda vitlöksbröd gör rätten komplett.
 
Vill man ha soppan som förrätt skippar man vitlöksbröden. Jag tycker att dom hjälper till att mätta. Men soppan funkar lika bra att ha som förrätt som varmrätt =)
 
Lycka till bloggisar!
 

Bling bling

H&M har fått in massor med fint till hösten. Det riktigt kliar i fingrarna på mig ;-)
 
En av deras nyheter bland smycken var denna fina ring. Är just nu på jakt efter smycken att ha till det stundande bröllopet =)
Har redan köpt ett par örhängen. Försöker satsa på örhängen och ring. Halsband kommer jag inte ha något pga klänningen. Då vill jag att just dom två ska stå ut lite extra. Är nog just vad denna ring kommer göra =) Färgerna matchar den puderrosa klänningen perfekt.
 

Glöm sovmorgon

Vi fick glömma det med att sova ut länge första lediga dagen ihop. Kl 07 tassade Melle upp och strax efter det vaknade Mille. Men ni kan glömma att vi vuxna klev upp då ;-) Cyklade bort till affären strax innan 8.30 och köpte frallor - fint det =)
Känns skönt att veta att om jag vill kan jag lägga mig och ta ett vil i eftermiddag. Just nu har vi inga måsten utan tar dagarna precis som dom kommer. Precis som det ska vara när man har semester!
 
Planerna för idag är en sväng till Valla. Släppa ut grabbarna på lite grönbete ;-) Kolla lite på djuren, leka och springa av sig. Hästarna glömmer vi då pappan här hemma är sjukligt rädd för dom =) Vad planerna för i eftermiddag blir vet jag inte än. Kanske vi styr upp något, får helt enkelt se.
 
 
Ska försöka fixa till mig lite. Försöker att jobba upp lite ork. Gick verkligen all in när semestern började igår ;-)
 

Hörde jag semester...??

Då tar jag ledigt i två veckor. Underbara veckor som ser ut att börja med sol och värme. Kunde inte tajmat in det bättre =D
 
Började lite smått att känna av ledigheten igår när vi var hemma hos underbara Fam Lööke. Där åt vi lunch och fikade innan jobbet kallade.
Att umgås med vänner som man står så nära, känner sig bekväm med är givande. Vi är som en enda stor familj ;-) Det jag vill komma till är att vänner som dom ger otroligt mycket energi! Det är tack vare gårdagen som jag orkade med dom sista två dagarna på jobbet =)
 
Sista dagen bjöd på finbesök av vår ena chef. Han ger bra feedback och vi pratade om olika tankesätt och jag jag känner att jag växer i min roll. Att få höra det bra men även det dåliga gör mig inte till en sämre människa på jobbet! Så nu kan jag låta allt sjunka in under semestern och sedan komma tillbaka med nya sköna krafter =)
 
Ikväll firar vi in ledigheten med bubbel, färska räkor och kungskrabba. Självklart är det aioli och färskt bröd till det. Men allt det blir när barnen somnat. Det är bara vi vuxna som ska mysa med mums mums ;-)
 
Börjar smått med att öppna upp en Heineken och lägga upp fötterna en stund. Snart ska det bäddas in i sängarna innan barnen somnar. Längtar efter att krypa ner och känna den nytvättade känslan ;-)
 

MAC mineralize

 
Den här godingen använde jag för första gången igår. HELT UNDERBAR!!
Den är gjord på vulkanisk aska och har kanske inte den mest trevliga färg. Men jag tycker att det är klart den bästa på marknaden. Gäller att passa på att köpa den nu för den kommer bara under en begränsad tid. Min fick mamma tag på i Amsterdam när dom var där på semestern. Till Stockholm hade den inte anlänt i början av månaden men nu borde den ha kommit?
 
Till en början är den korning och man känner hur ren man blir. När man masserat in den så försvinner kornen och den blir till ett "lödder". Då är man ren och det är bara att skölja =) Går inget annat än att älska den!
 
Märkte tydligt på huden att den hade mer lyster efter jag smort in mig. Den känns som en bebisrumpa, len och mjuk =) Som ni märker är jag nog allt lite kär...;-)
 

Trött

Usch skulle redan nu kunna lägga mig och sova. Har kämpat mot tröttheten hela dagen. Kanske skulle bälja i mig en kopp kaffe??!! =)
 
Dom här dagarna som varit har försvunnit alldeles för snabbt. Hinner inte riktigt med annat än jobb och tid för familjen.
Hann med att njuta av både sol och bad i poolen igår innan jag cyklade till jobbet. Skulle ljuga om jag sa att det var skönt i badet. 20 grader är lite för kallt för min del men jag låg i en stund innan jag flydde upp i solens varma strålar igen =)
 
Idag fick jag öppna vilket resulterat i veckohandling och snart en behövlig dusch. Har blivit lite frälst i salladsbarerna som börjat dyka upp i butikerna. Så ikväll blir det nyttigt till middag ;-)
Jag håller tummarna för att grabbarna blir trötta snart för jag är både hungrig och trött. Tröttheten beror helt på Mille. Han började att kvittra redan vid 01.30 imorse. Sen sov han dåligt resten av natten. Det gör ju att både jag och pappan i huset är lite sega ;-)
 
Ska försöka att blogga lite mer när jag duschat och använt min nya peealing som jag fick av mina föräldrar =D
 

Glitter...

Det var svårt att fånga den underbara rosa färgen. Men det är mycket mer bubbelgumsrosa ;-)

Var hos underbara Emma igår och fixade mina naglar inför semestern.
Hade en ide denna gång hur jag ville ha mina naglar. Emma tänkte till och levererade som vanligt =D Hur nöjd kan få vara över sina naglar. Just nu älskar jag dom ;-)
 
Efter det blev det hem till svärmor. Där byggdes det lite trall medan barnen lekte och försökte bada lite. Tror Melle tyckte det var lite kallt för han var inte sugen på att vara i poolen ;-) Det var däremot skoj att spruta vatten på farmor i poolen =)
Jag for vidare därifrån till jobbet. Ett kortpass startade sista arbetsveckan. Skönt men konstigt för jag hann inte med att göra allt som jag brukar hinna med =)
 
Idag gör vi om samma visa men jag börjar tidigare. Ska försöka att hinna med ett dopp i poolen också. Gårdagens 20 grader var lite kallt igentligen ;-)
 
Ha en fin dag i solen. Ser ut som den värsta blåsten lagt sig med =)
 

Ännu mer presenter

 
Dom senaste dagarna har små presenter trillat in. Än är det inte klart heller ;-)
Har fått allt jag önskat mig och lite därtill. Idag fick jag en sockerströare av syster och det nya esset ;-) Men dom slog även till på en liten duk och en kökshandduk. Allt från fina Green gate.
 
Fina vasen som jag önskat mig av mamma och pappa fick jag självklart. Den var även min andra syster med på. Var det enda jag ville ha av dom. Men jag fick även en peealing från MAC =D
Av svärfar och fru fick jag igår den fina Iittalaskålen, även den hade jag önskat mig ;-) Tycker den är så fin. Har den i liten variant men den är i turkost. Klart glas är finast tycker jag.
Fick även en fin blomma igår. Den pryder nu soffbordet. Ställde den på ett silverfat med nya duken under. Blev sommrigt och sött!
 
Hoppas ni njuter av den fina men blåsiga söndagen!
 

Grill ikväll

 
Snart tar vi bussen hem till svärfar och fru för lite grillning. Vi ställer bilen idag så även jag kan få smaka på lite gott till maten ;-) Är ju så att vi ska fira att jag fyllt med...=)
 
Turen på stan var helmysig. Hittade massor med fina fynd, bla en ny väska som jag inviger ikväll. Bjöd lilla mamma på fika och köpte en liten present till henne med.
Får se hur mycket mer bloggande det blir idag. Annars återkommer jag imorgon!
 
Trevlig kväll i regnet...
 

Grattis mamma!

Bild från i början på året. Ser ni hur "liten" Melle ser ut =D
 
Idag är det ingen vanliga dag för det är min fina mammas födelsedag!!!
 
Något kalas blir det inte idag, det tar vi imorgon. Då kommer båda jag och mamma att bli firande av familjen. Lättare att slå ihop bådas dagar =)
Blir kanske en liten fika på stan om en stund. Får helt enkelt se hur vädret blir. Regn är ju inte super upphetsande. Speciellt inte om man är på stan ;-)
 
Hoppas ni har en bra lördag!
 

Helgen är nära...

Ett pass kvar sen är det lite ledigt igen. Ser det som en extra lång helg då jag börjar först 15.30 på måndag =) Sista veckan innan semester, som jag längtar!
 
Just nu vill jag bara komma iväg till jobbet. Köra igenom den här dagen och sedan ta helg. Har ingen aning om vad som väntar men jag känner att jag bara vill dit! Konstigt men ibland är det bra att känna så..
Börjar lite tidigare än besräknat men det gör inget. Normalt efter jag lämnat grabbarna vid 11 går jag till jobbet ändå. Tar det lite lungt och läser någon tidning. Så att börja 11.15 gör inte alltför mycket =)
 
Vi sitter nu och väntar på att mormor och morfar ska dyka upp. Idag är det dom som ser efter grabbarna. Blir en kortis eftersom älsklingen går på semester runt 13 idag. Jag är inte alls avis ;-) Förhoppningsvis går nästa vecka lika snabbt som den här har gjort!?
 
Önskar er alla en FAB fredag =)
 

Födelsedagspresent!

 
Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag :D
 
Fick denna fina klocka av mina älsklingar imorse. Melle slog även till med att sjungaför mig. En underbar present.
När jag kom hem från jobbet var mina föräldrar och syster här. Dom hade köpt tårta och present. Fick det jag önskat mig :-) En stor Iittala vas. Visar den imorgon.
 
Vill även tacka för alla grattishälsningar. Dom har värmt en dag som denna!!
 
 

Regndans

Ursäkta frånvaron på bloggen igår men den fick ligga lågt. Tiden är dyrbar och räcker inte jämt till ;-)
 
Var jobb som stod på schemat igår. Säger så här, äntligen är det torsdag. Den här veckan har gått ganska fort ändå. Ledig i helgen och sen är det sista veckan innan lite ledigt igen. Då håller jag tummarna för att vädret vänder och blir lite roligare..
 
Tisdagen i Söderköping bjöd på regn och sol. Barnen gick bananas i alla vattenpölar. När regnet öste ner och dom var på väg att börja rulla sig i pölarna gav vi upp.
Innan vi for hem var det i allafall en trevlig kväll. Hann med att fika mellan skurarna. Dra upp lite planer för semestern och liknande.
Kusinerna hade döskoj. Speciellt Melle och Filip som till en början rockade det lilla dansgolvet ihop med ett par till och ett fyllo. Ja han var tom och frågade om en dans men jag avböjde ;-)
 
 
Dags att förbereda inför dagens jobb. Ska även packa väskan till grabbarna som idag får vara hos farmor och Göran. Melle har gjort det ganska klart att han inte vill vara på sommardagis.
Igår när jag lämnade honom sa han att han inte vill gå in. Han såg ledsamt på mig och hjärtat gick i tusen bitar på mig. Självklart vi löser det på annat sätt.
Även om han har skoj när han är där så tror jag inte han helt trivs. Han har inte varit ledsen någon gång men han biter nog ihop. Hade även oturen att inga kompisar från vårt dagis var där den här veckan.

Morgondagen rycker mormor och morfar ut och är lite barnvakt. Då slutar även Christian tidigt och går på semester. Så nu får man nog säga att grabbarna tar sommarlov =)
 

Mot äventyr

Även om regnet öser ner är vår plan att åka till Söderköping ikväll. Tanken är att hela min familj ska mötas upp där och titta på systers pojkvän som har en spelning där. Jag är självklart på då jag inte träffat honom än ;-) Sen är det självklart skoj att träffa syster som kommer ner från K-holm med grabbarna. Skoj att träffa mina föräldrar som varit på semester och skönt att byta miljö. Trist att sitta hemma om det är tråkigt väder. Ok ibland är det mysigt ;-) Men ett paraply rädda en från regn!
 
Dagen har bjudit på jobb. Fruktansvärt hur varmt och äckligt det varit. Att det regnar gör bara allt värre. Ett rejält åskoväder är vad som behövs, så luften blir urrensad.
Efter jobbet hämtade jag grabbarna på dagis. Gissa om det var två prinsar som hade superskoj på vägen hem. Varje liten pöl plöjde dom igenom. Tror dom var blöta upp till öronen när vi kom hem =) Men det var skönt att ha dagis runt knuten. Inte för att jag tänker byta men lite lyx får man ha ibland ;-)
 
Håll nu tummarna för att vi får uppehåll under kvällen!
Ha en trevlig eftermiddag & kväll.
 

2 veckor

Nu kör vi! Jag försöker ladda för dessa veckor med jobb. Älsklingen jobbar bara den här veckan och går en vecka tidigare på semster. Usch så jobbigt att inte få vara hemma och mysa med mina grabbar på dagarna. Men som tur är jobbar jag ingen helg dessa veckor. Hoppas tiden springer förbi =)
 
Dagen bjuder på dagis för grabbarna. Som tur är får dom vara på ett precis runt hörnet. Vädret ser ut att bjuda på massor med lek ute. Vet att dom älskar att få vara ute och speciellt nu när dom kommer ha lite mer yta att röra sig på.
Har ingen aning om hur många av deras kompisar från dagis som kommer vara där. Men jag vet att en personal kommer vara där. Hon började strax innan vårt dagis stängde för sommaren, tror ändå grabbarna känner igen henne lite. Man vet ju aldrig hur grabbarna kommer bli på ett helt nytt ställe. Kanske är så att det inte är några kompisar alls där och då kan det bli lite jobbigt.
I vintras var det annorlunda, då var det många fler kompisar och en av deras favvo fröknar. Det var inte samma dagis heller, så allt är verkligen nytt nu. Men som tur är så har dom varandra. Dom behöver aldrig känna sig ensamma.
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Tagga mig lite extra och sedan börja packa ned alla saker grabbarna ska ha med sig. Kommer bli värsta packningen ;-)
 
Ha en FAB måndag!
 

WC-stol

 
Vi startade den här dagen i ett lugnt och skönt tempo. Regnet som föll ner gjorde oss inte direkt piggare ;-)
Mös med kaffe och en liten nap framför smurfarna. Inte helt fel att starta söndagen med.
 
Sen for vi till nybyggda K-rauta i stan. Större och finare kan jag hålla med om. Tidigare lokal var alltför trång.
Det som däremot inte förstod är deras prissättning (gjorde inte personalen heller).
Hittade en fin toastol, för priset 1795. Brevid till vänster stod en för 1395. När vi sedan inte förstod varför inte namnet stämde överens på prisskylt och vara fick vi ta personalen till hjälp.
Det visade sig att priset 1795 var ord pris och nu nedsatt till 1395. Så toastolen som var under prisskylten med 1795 kostade 2195 och skylten till den satt längre bort till höger!
Blir rätt förvirrande om man inte tar bort ord prissylt när varan sänks. Och det är ännu bättre att ha rätt varor under rätt skylt. Underlättar för kunderna. Men sen kanske jag är yrkesskadad också??!!
 
Nu kopplar min kära in den nya stolen och badrummet börjar ta ännu mer form. Bara lite lister kvar att dölja märkena efter mellanväggen. Ska även fylla i med lite färg vid tvättmaskin och torktummlare. Så snart kan vi lägga projekt badrum på hyllan och ta oss ann köket till hösten. Det måste piffas upp lite =)
 
 

Boho - romantiskt

Mitt "fynd" från Gina.
 
Dagens kladdiga väder krävde något svalt. En långklänning är långt ifrån dåligt när det är varmt. Tvärtom, det är mycket mer svalkande.
Tyckte den gjorde sig riktigt bra till dagens utflykt - flygvapenmusset. Gick även bra att ha på playdaten hemma hos Fam Lökke på seneftermiddagen. Älskar kläder som har många användningsområden. Den här kommer ni hitta mig i på stan, på någon trevlig utekväll och i Thailand ;-)
 
Njutit av en härlig lördag. Massor med energi till måndagen då jobbet drar igång under två veckor.
 

Lördagsmorgon

Här började vi lördagen med en sovmorgon. Det har blivit vanligt sen semestern startade =)
 
Jag och Milton lämnade en sovande pappa och bror för att handla färskt bröd. Vi tog en skön promenad till affären. Skönt med friskt luft efter en natts sömn =)
Efter vi handlat ville busfröt åka helikoptern utanför affären. Självklart kunde jag inte neka honom. Han satt som en fågelholk hela turen =) Efter det tog vi en promenad hem i ett väldigt lätt regn. Knappt så vi blev blöta. Mille plockade även några blommor till pappa. Han kan vara rätt snäll den där ungen ;-)
 
När vi kom hem låg alla fortfarande och sov. Då var klockan närmare 9.30. Här hemma är det väldigt ovanligt.
Blev lite filmspanande innan både brorsan och pappa kom upp. Så vi dukade upp till en brakfrukost. Nu blir lunchen nog framflyttad till mellis ;-)
 
Våra planer för dagen är att åka till flygvapenmuseet. Vädret vill nog inte bjuda på så mycket sol så vi spenderar eftermiddagen där. Sen får vi se vad planen blir...
 
Önskar er en fin lördag!
 

Ordet lycka

 
Denna lilla tavla hittad jag i den stora staden igår. Tyckte den var så gullig och kostade knappt inget. Valet att köpa/inte köpa var långt ifrån svårt ;-)
 
Idag funderade jag lite på vart den skulle få sitta. Min första tanke i butiken hade varit någonstans i hallen. Men så under eftermiddagen slog det mig - hyllan i badrummet.
Nu när nya spegelskåpet är uppe fick mycket av det som stod här flytta. Gillar inte att ha massor med saker framme. Ser lätt så stökigt ut. Men brevid parfymflaskan gjorde den lilla tavlan sig bra =)
 
Kvällens middag blev inställd och är istället framflyttad. Lite trist men vädret är ju långt ifrån toppen. Om några helger försöker vi få till en date istället, och då kanske vädergudarna är på vår sida ;-)
Vi kunde ha valt att gå ut själva men jag väljer heller att spara det tills våra vänner kan följa med. Så när jag handlade efter mitt sallongsbesök fick massor av gott följa med hem ;-) Vi laddar upp för en riktigt myyyskväll, bara jag och min älskade.
 

Sol, bad & skoshopping

Avslutade kvällen framför brasan med nybakad äpplepaj och kaffe.
 
Gårdagen var helt otrolig! Vi hade så skoj ihop med våra kära vänner på deras landställe. En bilresa som tog dryga timmen och vi befann oss i paradiset. Lummig trädgård, utsikt över sjön och massor med soool =D
 
Vi käkade lunch och efter det blev det bad i sjön. Jag har faktiskt i början av juli tagit årets första dopp. Inga längre stunder som jag var i men jag var i ;-) Långt ifrån kallt, 21 grader. Melle var i himmelriket, han hoppade i från bryggan, busade och plaskade. Han skiter i om det är 15 grader, han badar ändå =)
 
Efter eftermiddagsfikat for vi tjejer in till storstan. Skon vid bron hade rea och vi behövde gummistövlar till barnen ;-) Kisa hade även lite inredning att bjuda på. Jag kan sniffa mig till det på flera mils avstånd ;-)
Vi hittade även gummistövlar och gissa gissa....jag hittade ett par jättesnygga skor för 200 kr. Funderar på att inviga dom ikväll när vi ska ut och äta. Japp här blir det barnfritt med Fam Lööke. Men innan dess ska jag in till stan och Ellens salong. Dags att snygga till sig lite inför sommaren. Sen är det fullt upp med fix innan svärmor och sambo kommer hit och kollar till grabbarna medan vi är borta.
 
Ska nu fixa till mig och hoppas på att det spricker upp till kvällen. Vill ha lite mer sol innan denna vecka tar slut =)
 
 

En sneakpeak

 
 
Det är lååångt ifrån klart i badrummet. Vi ligger en del efter pga rörmokaren. Han behagade att dyka ca 13.30. Blir man lite sen från jobb, ja då är det bra jobbigt att ringa och säga det.
 
Det är lite belysning som saknas. Stora spegelskåpet ska upp ovanför den svarta kommoden. Där ska även belysning upp. Men vi hann inte med allt idag ;-)
Vi ska även köpa en ny toastol i helgen. Sätta upp lister i golv och tak där mellanväggen satt. Just nu ser det bara förjäkligt ut =)
Badkaret ska också fixas till. Framsidan på badkaret ska också sågas till så det passar rören (varav glipan) ;-) Sen är det väggdusch och lite småpill. Men efter helgen är det klart och då ska jag njuta till 110 %
 
Man kan inte annat än älska IKEA för deras smarta lösningar ;-)
Lilla handfatet framför toan.
Dom nya kranarna blev så snygga. Fatta att vi betalade mindre än 1000 kr för dom - FYND!
 

Dags för en dusch nu sen blir det sängen. Imorgon styr vi bilen mot nya äventyr ;-) Äntligen ska vi njuta lite mer av vädret nere på landet hos Fam Lööke. Sol och kanske tom lite bad...??!!
 
 

Hantverkare

Vilket folk det är. Skäms om min bror är lika tidsoptimistisk!?

Här har vi skruvat badrumsmöbler hela morgonen. Dom är uppsatta ppt väggen och nu väntar vi på nya rör och att dom kopplar på vattnet. Tyvärr får vi vänta. Dom skulle varit här kl 11 men än har ingen dykt upp. Vi har bara lite saker att fixa med. Så ju längre tid vi får vänta, desto längre tid innan vi blir klara. Gahh vad jag hatar idioter som inte kan passa tider.

Återkommer under dagen!

Kvällspussar

 
Mille är på riktigt goshumör. Han kan ofta komma och säga att han vill mysa =) Är verkligen så underbart när han kommer och kryper upp brevid. Älskade lilla trollunge med stan häfftigaste humör. Skulle aldrig vilja leva livet utan dig eller din bror ♥
 
Sen kan vi självklart inte låta bli att freaka ut lite också ;-)
 
Hoppas på att grabbarna somnar skapligt ikväll. Den här värmen har verkligen tagit musten ur mig. Vi har spenderat mycket av den ute men mitt på dagen gick vi in och sov en stund. Blev lite för varmt i lekparken.
Har även hunnit med att köpa badrumsmöbler idag. Fick tag på en av dom sista högblanka kommoderna på IKEA. Var en limited edition - svart högblank =D Kommer bli så läckert till allt det vita. Ska visa er vilka möbler vi valt lite senare när prinsarna sover!
 
Badrummet har även det blivit målat en gång. Vilken skillnad det blev, vitt och ljust. Efter morden i midsummer ikväll ska andra strykningen ske, då är det bara att skriva möbler imorgon förmiddagen innan dom kommer och sätter dit nya rör. Tänk, imorgon har vi ett fungerande badrum. Bara toastol som måste köpas men det blir kanske till helgen!?
 
Ha en underbar sommarkväll =)
 

Sommarblond

På väg hem med nya frisyren =)
 

Äntligen ser jag anständig ut igen. Efter jag fick barn har min naturliga hårfärg blivit ännu mörkare. Så att vara blond är kanske inte det mest ultimata. Men jag gillar det och jag ser inte lika blek ut som jag gör i mörkt. Nu kanske inte den här bilden bevisar motsatsen men den är tagen i bilden med ljuset i ansiktet ;-)
 
Klippte upp håret lite den här gången. Att ha en rak längd är så jäkla snyggt men det kräver mer styling. Och nu när det blivit så långt var det svårt att få upp någon volym i toffsen. Den blev bara trist och platt =)
Nu är jag redo för att möta sommaren. Känner mig redan mycket fräschare. Tänk vad lite slingor och ett klipp kan göra!
 
 
Dags att tacka för mig. Nu tar jag kväll och jäser i soffan. Älsklingen håller på i badrummet. Eftersom jag drog till frisören hann vi bara med att måla taket och tvätta av väggarna med målartvätt. Får väl säga att under tiden jag var borta monterades handfaten ner och en del av vägge spacklades. Så min kära låg inte på latsidan ;-)
 
Trevlig kväll bloggisar =)
 

Kvällsfix för oss båda

Fick ett sms från bästa Maria att jag kunde titta förbi ikväll och få mitt hår fixat. Hur.härligt är inte det :D Jag med min utväxt och slitna toppar är i behov av omvårdnad ;-) 
Jag ser till att bli sommarfin medan min kära ser till att göra sommarfint hemma. Förhoppningsvis somnar grabbarna skapligt ikväll ;-) Trist att behöva måla sent på kvällen även om han börjar 10 imorgon.
 
Vi sitter nu i bilen och väntar på Mille och pappa som handlar färg. Tack vare min pappa har vi bra rabatt på en av de större och bättre färgbutikerna i stan ;-) 
Melle gav precis upp och somnade. Vi smet hem till mina föräldrar innan och duschade. Min syster var där så lite lek blev det med :-) Melle duschade med den stora ankan och hade det skoj - lättroad ;-)
 
Ikväll får ni följa mig på instagram (mrspille) och se min förvandling ;-)
 
KRAM.
 
 

Rökt fläskfile

Jag är bara liiite ivägen för smurfarna =)
 
Här hemma tar vi igen oss efter en förmiddag med utelek och lunch. Vi har haft besök av rörmokare som fixat i badrummet. Ikväll blir det att måla tak och väggar en gång. Har även MASSOR med skräp som ska till tippen. Men vi ska nog hinna med allt innan kvällens slut ;-)
 
Lillebror ligger i soffan helt utslagen. Jag och Melle tittar på smurfarna och äter rökt fläskfile. Min förstfödda är lika frälst i det som jag ;-)
Gick lös på jobbet för ett tag sen och köpte flera stycken. Är så gott att ha till en enkel sallad eller äta bara som den är ;-)
Eftersom Melle älskar skinka så är det ganska självklart att han älskar fläskfilen med. Han riktigt frossar när han äter den ;-) Är bara glad att han gillar något annat än potatismos och pannkakor ;-)
 
När Mille vaknar blir det en sväng hem till mina föräldrar. Dom är just nu på väg till Amsterdam på semester men eftersom vår dusch inte funkar lånar vi deras. Så fram till onsdag får vi fara runt lite för att bli rena ;-)
 
Jag njuter av min semester, hoppas att ni också får göra det?! Är verkligen härligt väder som parkerat sig här =)
 

Rensar ut

Idag drog vi igång med förberedelser inför badrummsrenoveringen. Allt har skruvat ner. Väggen mellan toan har tagits ner. Skåpen och lådor har jag gått igenom. Lyckades få till två pappkassar med skräp. Tur att man hamstrar ;-)

Nu är vi iallafall igång och ikväll ska det spacklas. Imorgon åker vi och köper all färg och på kvällen hoppas vi kunna måla väggar och tak en gång. Kan ni höra hur mycket jag vill att det ska vara klart ;-)