Kvällspussar

 
Mille är på riktigt goshumör. Han kan ofta komma och säga att han vill mysa =) Är verkligen så underbart när han kommer och kryper upp brevid. Älskade lilla trollunge med stan häfftigaste humör. Skulle aldrig vilja leva livet utan dig eller din bror ♥
 
Sen kan vi självklart inte låta bli att freaka ut lite också ;-)
 
Hoppas på att grabbarna somnar skapligt ikväll. Den här värmen har verkligen tagit musten ur mig. Vi har spenderat mycket av den ute men mitt på dagen gick vi in och sov en stund. Blev lite för varmt i lekparken.
Har även hunnit med att köpa badrumsmöbler idag. Fick tag på en av dom sista högblanka kommoderna på IKEA. Var en limited edition - svart högblank =D Kommer bli så läckert till allt det vita. Ska visa er vilka möbler vi valt lite senare när prinsarna sover!
 
Badrummet har även det blivit målat en gång. Vilken skillnad det blev, vitt och ljust. Efter morden i midsummer ikväll ska andra strykningen ske, då är det bara att skriva möbler imorgon förmiddagen innan dom kommer och sätter dit nya rör. Tänk, imorgon har vi ett fungerande badrum. Bara toastol som måste köpas men det blir kanske till helgen!?
 
Ha en underbar sommarkväll =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback