Regndans

Ursäkta frånvaron på bloggen igår men den fick ligga lågt. Tiden är dyrbar och räcker inte jämt till ;-)
 
Var jobb som stod på schemat igår. Säger så här, äntligen är det torsdag. Den här veckan har gått ganska fort ändå. Ledig i helgen och sen är det sista veckan innan lite ledigt igen. Då håller jag tummarna för att vädret vänder och blir lite roligare..
 
Tisdagen i Söderköping bjöd på regn och sol. Barnen gick bananas i alla vattenpölar. När regnet öste ner och dom var på väg att börja rulla sig i pölarna gav vi upp.
Innan vi for hem var det i allafall en trevlig kväll. Hann med att fika mellan skurarna. Dra upp lite planer för semestern och liknande.
Kusinerna hade döskoj. Speciellt Melle och Filip som till en början rockade det lilla dansgolvet ihop med ett par till och ett fyllo. Ja han var tom och frågade om en dans men jag avböjde ;-)
 
 
Dags att förbereda inför dagens jobb. Ska även packa väskan till grabbarna som idag får vara hos farmor och Göran. Melle har gjort det ganska klart att han inte vill vara på sommardagis.
Igår när jag lämnade honom sa han att han inte vill gå in. Han såg ledsamt på mig och hjärtat gick i tusen bitar på mig. Självklart vi löser det på annat sätt.
Även om han har skoj när han är där så tror jag inte han helt trivs. Han har inte varit ledsen någon gång men han biter nog ihop. Hade även oturen att inga kompisar från vårt dagis var där den här veckan.

Morgondagen rycker mormor och morfar ut och är lite barnvakt. Då slutar även Christian tidigt och går på semester. Så nu får man nog säga att grabbarna tar sommarlov =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback