Semesterhäng

Noll ork igår att blogga igår. Noll ork att laga mat igår. Vad ger det?? Jo eftermiddagsnap i soffan och pizza till kvällsmat ;-)
Skyller allt på att vi inte somnade förän 02 på lördagsnatten och blev väckta 8.15 av två pigga barn. Kusinernas dvärghamster kör även löppass mitt i natten. Gissa om man kan vakna med panik när hon sätter igång. Märks att vi inte är vana vid ljud nattetid ;-)
 
Lördagen var annars en lugn och skön dag. Slippa en massa stress, se glada barn som leker. Älskar sådant, se hur de äldre kusinerna tar hand och grabbarna. Ser till att dom sköter sig och inte springer iväg =)
På kvällen hemma hos systers pojkvän upplevde vi för första gången på länge en kväll i lugn och ro. Händer inte alltför ofta då grabbarna gärna bråkar och busar. Slutar alltid med att någon skriker eller gråter. Självklart leker dom och skrattar med men det är en skön blandning hela tiden =)
Nu var det bara någon gång, annars hade dom hur skoj somhelst. Dom fick ju leka, bada, hoppa studsmatta, kolla padda hur mycket de ville. Ny miljö och massor nytt att se =) Tror hela familjen befann sig i himmelriket en kväll!?
 
Lite häng hemma hos syster innan vi for hem till kexet ;-)
Mille hittade en rutschkana att åka på badplatsen.
Syster
Vilken trevlig kväll vi hade och nästa gång kanske kexet är med på bild ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback