Då räknar vi ner

Tre dagar med jobb kvar. Två av dom passen är lite längre. Segt men jag börjar med ett kort och härligt pass från 14.30-20.15. Skönt att mjukstarta för att sedan ta dom två sista dagarna innan semestern =)
 
Om en stund far vi till dagis och där ska sommarpresenter och grabbarna lämnas. Lite sorgligt eftersom en av fröknarna slutar hos oss. Så imorgon är hennes sista dag. Vårt dagis stänger nämligen över sommaren, så imorgon är det sista öppna dagen.
Grabbarna har lite sommarlov eftersom dom är lediga nästa vecka men v 28 är det tänkt att dom ska vara på ett annat dagis. Får se om vi har nära och kära som kan hjälpa oss med grabbarna. Tycker lite synd om dom att behöva gå till ett helt främmande ställe. Vet inte hur många kompisar som ska vara där. Tror inte heller någon personal från vår förskola ska jobba heller. Kanske får bli någon dag...vi får se?!
 
Nu är det dags att packa iordning alla saker och cykla till kompisarna. Jag stannar på en fika hos Fam Lööke efter lämning. Gäller att umgås när tillfälle ges ;-)
 
Ha en FAB dag med massor av soool!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback