En uppdate!

Känner att det finns lite att uppdatera om. Kanske inte några viktiga saker men ändå sådant som jag nämt i tidigare inlägg.

Vi börjar med glassen som jag köpte på jobbet, Ben and Jerrys kopian. Det var en riktig hit! Närmare orginalet kan man nog inte komma. Kände inte direkt någon smakskillnad, den här var kanske inte lika mycket "deg". Kommer lätt att köpa den igen men jag är ännu mer nyfiken på hur strawberry cheesecake smakar ;-)

Löprundan i morse var nästan dagens bästa val. Gud så skönt det var! Tog den lilla rundan med tanke på att jag skulle iväg till jobbet.
Kom hem helt färdig men vilken skön känsla jag hade i kroppen. Det bästa var nog ändå att jag upplevde att jag var mer på G när jag kom till jobbet. Normalt är man lite segstartad men inte idag =D Tack bästa A för allt ditt peppande!

Mina nya löparskor skulle jag kunna leva i. Dom och min jeansjacka ;-) Nej men dom var lätta, gav bra stöd för foten och en skön dämpning! Gjorde helt rätt val att köpa dom. Nu längtar jag bara till nästa runda. Tyvärr blir det nog inte imorgon. Då är har vi för mycket på vårt schema!

Minns ni att jag skrev att vi fick fel färg på Melles nya bilstol?! Vi mailade dom och fick till svar att vi fick skicka tillbaka stolen, dom stod för alla kostnader. Men vi ville inte byta stolen. Istället frågade vi om det gick att få ett sätesskydd. Skyddar bilsätet från att bli förstört av stolen. Självklart fick vi det, värdet på det är 300 kr. Helt otroligt så bra service!!


Gårdagskvällen bjöd på film då Mikie inte gillar hockey. Hade gärna sett matchen men jag ser heller att vår gäst är nöjd.
Vi låg helt utslagna i soffan efter maten och att barnen somnat. Började se filmen men somnade. Helt otroligt hur trötta vi alla var =) Så ikväll blir det en kopp kaffe och se klart. Efter det väntar sängen, imorgon är det någons födelsedag...;-)


Kommentarer
Lisah säger:

Gulle Lajban! jag saknar dig!

2012-05-06 | 21:28:20
Bloggadress: http://hittaingetledigtnamn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback