Kort tur blev lång!


Finns en del hus med fin utsikt =)

Tanken på förmiddagen var att ta en tur bort till fiskaffären och köpa lite räkor tills ikväll. Även en god aioli och lite bröd. Men väl där var det stängt - typiskt!
Där och då bland mörka moln valde vi att fara ner till stan och fiskbilen. Blev en liten omväg men en trevlig sådan. Härligt att cykla längs med ån. Underbar natur vi har så nära inpå knuten. Nu står den i sin sköna gröna charm! Det går inget annat än älska försommaren =)


Harmoniskt att cykla längs med allt vatten. Barnen älskar att se alla små vattenfall och bäckar som rinner. Inget gnäll utan bara glada små troll =)

Nere på stan blev det både räkor och jordgubbar. Det förstnämda till kvällens schlagerfinal och det sistanämda till lunch. Melle åt som en häst, smakade godis. Vi kan bara hålla med, gubbar till lunch är smaskigt =)
Var en kladdig tur hem men det kändes skönt att ha spenderat 2 timmar ute. Vi åkte inte till lekpareken som vi först räknat med. Gjorde inget, grabbarna var mer än nöjda med att cykla halva staden runt ;-)

Snart sover båda barnen och jag funderar på att själv ta mig ett vil. Morgonen startade kl 06 här hemma, så om jag ska orka med kvällen kan det vara bra =)

KRAM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback