Tack för tipset Jean-Pierre!

Blev kär i en klänning som Sofie visade förra lördagen. Jag hittade en liknade på Ullared. Hör och häpna gott folk, jag handlar kläder där =D
 
Såg på tv härom veckan när Jean-Pierre Barda visade hur man fick volym på håret. Det han tipsade om var när man la upp håret på värmespolar. Bara att tupera håret och sedan vira upp spolarna. Det resulterar i en wawawoom volym ;-)
 
Mitt håret är nu något kortare pga av volymen men f*n så snyggt det blev. Och det känns mycket mer hållbart än när man normalt lagt upp det på spolar. Får se om det håller en hel julfest med jobbet ;P Återkommer med det imorgon!
 
 
Ha nu en mysig fredagskväll. Jag kommer ha en helrolig sådan!
KRAM!
 

Gingerbread house

 
Lite julpyntning kom fram igår. Köpte tidigare i höst detta söta pepparkakashus till Mille. Det är självklart inte riktigt utan i papp. Ett AA batteri får det lilla huset att lysa så sött!
Tror inte jag gav mer än 50 kr för det. Var säkert ännu billigare men det spelar ingen roll. Hade köpt det i vilket fall =) Fanns även i vitt men det gjorde sig bättre i brunt. Milles rum är redan vitt och ganska litet, så risken är att det hade försvunnit.
 
Nu står det så sött på fönsterbrädan ovanför hans säng. Och det lyser även på natten, då det funkar utmärkt som nattlampa =D
Julen börjar sakta att infinna sig här hemma. Jag tycker det är mysigt värre. Men bäst är nog att man får lyssna på julmusik ;-)
 
 

Sköna kommentarer!

"Mamma det är kärringen som låter"
 
"Usch vad det luktar här"
 
Idag har jag och Melle spenderat vår dag på stan. Julklappsshopping, lunch, fika och massor med skratt. När dom små trollen är ifrån varandra är dom hur underbara somhelst. Dom är underbara i vanliga fall med men busar då mycket mer :-)
 
Melle har lydigt hjälpt till att välja ut julklappar till kusinerna och faster. Får nog säga att flera stycken blev klara idag. Nu är det bara några få kvar att handla till. Skönt att vara ute i god tid. Det sista jag vill är att springa runt fredagen innan jul med alla andra!
När vi gick in på Indiska rynkar Melle på näsan och säger att det luktar illa. Hur förklarar man får någon som snart är fyra att det luktar så i den här butiken??!! =D Den ungen kan verkligen få mig och övriga kunder att skratta.
 
Vår granne ovanpå att dom senaste veckorna fört ett hemskt liv, speciellt sent på kvällen. Min make har börjat att kalla henne för kärring. Det är även något som Melle lärt sig - inte bra ;-) Så idag efter vi lämnat brorsan på dagis och åkte hem för att städa lite säger Melle att kärringen låter. Vad ska man säga?? Jag kan inget annat än skratta åt allt han säger =)
 
Melle valde lunch och fika på Donken. Prova deras christmas wrap - yummie!! Och deras latte är bland den godaste i hela stan. Så för min del gjorde inget att han valde just det stället ;-)
 
Om en stund kommer pappan hem. Då ska vi iväg en sväng, måste bla lämna in papper på sjukan. Genom jobbet har han rätt till ersättning för sin diabetes men för att få ut något så måste sjukan intyga. På en månad har två omgångar med papper lämnats. Tyvärr är sjukan sämst på att skicka iväg dom. Så nu får vi göra ännu ett nytt försök - trist!
 
Ikväll väntar julfest med jobbet. Ska bli så himla kul =D Vi käkar god mat på horse and hound här i stan. Har bara hört gott om dom. Och är glad att vi skiter i att äta julmat, det gör man så det står långt upp i halsen ändå ;-)
 
Laters fredagsbloggisar!!
 

Lite smått & gott!

Dagen innebär jobb och i denna stund lunch! Stänger idag men imorgon är det VAB. Det är den förbannade ögoninflammationen som nu nått Melle. Gissa om vi är trötta på alla sjukdomar nu ;) Efter denna vecka ska vi vara friska och krya!

Morgonen bjöd på plock med julsaker. Var i källaren och hämtade upp allt. I helgen blir det att förbereda ljusstaken och lite mer julpynt.
Snön föll igår och med den fick jag julfeeling direkt! Nu vill jag fylla hela hemmet med glitter. Lite färg piffar vi till det med ;)

Dags att jobba lite. Ta det lugnt i halkan!


New Englandstyle!



Tror alla vet att jag är svag för det vita och Englandstylen. Har inte helt inrett så hemma men jag blandar det till en bra kombo :)

Köpte två nya kuddar till vår säng på Ullared. En av dom gamla blev förstörd i magsjukan ;) Inget att försöka rädda!
En snygg pläd skulle behövas till sängen med. Jag är inte mycket för överkast. Framförallt inte till vår nuvarande sänggavel. Men jag väntar med att byta ett tag ;)

Nu blir det jobb och sedan hämta fina grabbarna :D


Brevid sängen...

 
Den här boken åkte med hem från Ullared. Var ju bara tvungen att köpa modern kärringporr ;-) Har inte än hunnit med att öppna den då jag somnade vid 20 i soffan igår med =D Helt sjukt vad jag är beroende av sömn! Men jag lyssnar på kroppen.
 
Regnet faller utanför fönstret, sugen på att cykla till dagis?? Nej inte direkt! Men jag tar på mig regnstället och lite bra musik i öronen så ska det nog lösa sig =)
Idag är det en lång dag på jobbet. Just nu är det inget jag längtar efter men det brukar vända efter jag ätit. Då är jag mitt i allt och känner att jag har ångan uppe.
 
När jag väl kommer hem ska ni få se hur mysigt det blev med några av våra inköp från i söndags. Denna gång lovar jag att göra det ;-) Kommer inte somna vid 20 idag då jag inte hunnit komma hem från jobbet än =)
 
Ha en bra tisdag bloggisar!
 

Måndag i vanlig ordning

Då har jag ätit lunch. Jobb i ca 2 timmar till och sedan hem. Längtar då jag hatar stressen som är på jobbet just denna dag!

Mille har åkt på en mild ögoninflammation så mormor tar hand om grabbarna idag. Dom tyckte inte det var alltför trist att inte åka till dagis. Mormor är ju som busfabriken - rolig ;) Nu gillar dom även sitt dagis men det är skojigare att vara hemma med mormor än oss.

Somnade som en stock i soffan innan 20 igår så det blev inget bloggande. Trött efter shoppingen ;) Blev massor med fina saker. Inte så mycket till hemmet. Har inte plats helt enkelt! Barnen fick lite kläder men leksakerna får dom på julafton ;)
Visar lite av det vi shoppade ikväll. Nu blir det jobb igen..


On our way



Sitter och avnjuter en latte i Mjölby. Vi ska snart fortsätta vår tur mot Ullared!! Julklappsshopping är dagens torsdag do ;)

Klev upp strax innan 05.30 och vid 05.55 satt vi i bilen. Utan barn går allt väldigt smidigt.
Dom hade haft en riktig myskväll med farmor igår :) Vi hade själva en riktigt trevlig kväll med vänner. Pizzan byttes dock ut mot chinamat. Mycket godare!!

Dags att fara nu. Hörs under dagen.


HELG!

Då ska snart barnen lämnas av hos farmor. Ikväll är vi barnfria =D Vi tar en pizza och snackar lite skit med Fam Lööke. Inte en hel fel start på helgen ;-)
Kunde haft en riktig skön feeling nu men det alltid något som förstör. I det här fallet människor som lägger ribban på dagisnivå. Jag avskyr verkligen det! Men som man säger; "Two can play that game".
 
Blev en helt ok dag på jobbet. Början gick lite trögt då det tog lite tid innan folk kom igång. Men ponnyn hade fullt upp efter lunch och tomten blev en hit. Jag hade hand om blindtest, gissa vilken som är vår produkt. Vi hade en som lyckades pricka in alla tre rätt =) Men det är faktiskt ganska svårt att känna skillnad på vår cola, Coca cola och Pepsi. Sen var det jucie och mjölk som testades. Frågar ni mig så smakar all vanlig mjölk likadant ;-)
 
Ska försöka att blogga lite mer när vi kommit hem ikväll. Blir långt ifrån en sen kväll. Måste ladda med massor av sömn ;-)
 

Off to work!

Just nu hade jag hellre legat kvar under det varma täcket. Det är grått ute och det bidrar inte till motivation. Men det är bara att kämpa på. Kommer nog tycka det är roligt när jag väl kommer dit :)

Ikväll är det date med fina vänner. Massor med skoj då det var evigheter sen vi alla sågs. Den ena var jag ju på utbildning med i veckan ;)

Idag lämnade jag arbetsbyxorna hemma och kör på jeans. Känns lite ledigare :)
Snart mina vänner är det helg och vilken helg det kommer bli!!


Fredagskväll!

 
Har inte riktigt tagit helg än. Kommer göra det imorgon kl 15 ;-) Först ska en familjedag avklaras på jobbet. Vi kommer ha besök av tomten, en ponny, fiskdamm för barnen, provsmakning och bra priser. Så jag hoppas att ni tittar förbi butiken imorgon =D
 
Idag har jag jobbat medan grabbarna varit i busfabriken. Eftersom min man jobbade kväll i tisdags var han ledig idag. Så dom röjde i fyra timmar innan dom åkte hem och förberedda min hemkomst ;-) Är skillnad att bara jobba till 18 och inte 20.15. Man får så mycket mer av kvällen!
 
Ikväll är det ju permiär för På spåret. Min man har tjatat in 10 veckor på att det ska börja och nu är det äntligen dags. Vi ser varje program varje år, så visst är vi lite pensionärer ;-) Men jag anser att det är ett otroligt underhållande program.
Först får det bli en dusch och natta barnen. Sen myser jag och min kära upp oss i soffan ;-)
 

Stickat från mamma

Igår när jag hämtade mina små hos mamma fick jag och grabbarna varsina fina raggsockor som hon stickat. Inga tråkiga i grått utan härligt färgglada =D
 
Dom var stickade i lite tunnare garn vilket inte gjorde dom stickiga. Hatar när dom är det! Så mina invigdes redan på kvällen efter jag duschat. Betyget blev självklart MVG ;-)
Kommer använda dom mycket till mina boots. Snyggt att ha ovanför kanten när man har strumbyxor eller ett par smala jeans. Att dom var så färglada var ett stort plus!
Grabbarna kommer att ha sina när det blivit kallare. Då blir det framförallt till dagis. Blir bra att fylla ut nya vinterkängorna från Sorel med.
 
 
**************************************************************************************
Är nu hemma från Tranås. Var en trevlig dag med info och ett avslutande rollspel. Så nu vet jag precis hur jag ska göra i det framtida arbetet i att utbilda ny personal ;-)
 
Snart kommer grabbarna och då blir det middag. Sen måste jag nog ta mig till en affär och handla lite. Resten av veckan bjuder på kvällsjobb men lyxen att sluta 18 på fredag känner inga gränser =D
 

Midvinternatts blå

Som vanligt kan man inte känna sig snyggare än när man lämnar Emma! Tänk vad lite färg och glitter kan göra ;-)
 
Idag var det sista besöket innan jul & nyårsnaglarna. Då kommer det bli discogiltter på hög nivå ;-) Den här gången fick det bli en liten försmak. En härlig mörkblå med silver plättar. Färgen får mig att tänka på mörka vinternätter. Perfekt nu när vi är på väg mot just den tiden =)
 
Nu har jag korta snygga naglar igen. Imorse trodde jag att mina långa, skitiga, trasiga och fula naglar skulle hänga med veckan ut. Men inte när man har bästa Emma. Hon lyckas ju alltid att klämma in en ;D Bortskämd och avsnackad kan jag nu ta en dusch och sedan varva ner.
Grabbarna sover och mannen kommer nog snart hem. Lite Arne Dahl innan sängen och en dag med utbildning väntar. Imorgon syns vi i Tranås!
 
Ciao Ciao och god natt på er!!
 

Vilken start!!

06.44 vaknade vi imorse. Det betyder att vi hade ungefär 30 min på oss att vara utanför dörren. Men vi hann med allt från påklädning till frukost. Visst det var lite stressigt men vi hann =)
 
Dagen har annars försvunnit i ett skönt tempo. Jobb fram till strax innan 16 och nu tar vi igen oss en stund. Snart ska vi ge oss iväg. Barnen till mormor, mannen till öppet hus på jobbet och jag ska ha en date med Emma. Äntligen ska jag slippa ha mina händer fickorna ;D
Även om vi kommer spendera mycket tid hemifrån idag, så får vi göra det med något vi gillar. För mig är en stund borta avkoppling. Att bli ompysslad och få känna sig lite fin är något jag verkligen njuter av!
 
Lovar att blogga när vi kommer hem igen. Då får ni se det färdiga resultatet med =)
 

Doften av jul!

En stor favorit till julen här hemma är kanel. Jag köper massor med kanelstänger och pyntar med. Dom ligger i golv/ljuslyktor, julpynt och i arrangemang. Tycker att just kanel doftar jul. Och för att inte tala om på gröten ;-) Älskar smaken av denna krydda med!
 
Julljus med doft av äpple och kanel är nog också en favorit. Direkt när man tänder ljuset får man julkänsla. Lite julmusik på det och jag är avslappnad =)
Hittade denna tvål sist jag var och handlade. Tycker att deras tvålar är underbara och köper dom ofta i vanliga fall. Dom doftar himmel och så gjorde även denna. Snart åker den fram på handfatet på toaletten. Men jag håller mig till första advent ;-)
 
Billig och väldoftande!
 

En kopp med kaffe

God morgon!
Måndag och vardag igen! Nu hoppas vi att alla sjukdomar håller sig borta =) Vi vill hellre jobba och vara på dagis, än att vara hemma och vara sjuk!
 
Nu ska jag premiärdricka en kopp kaffe. Den första koppen sen i onsdags!! Fattar ni hur länge det är!!?? För min del är det en evighet då jag dricker minst två koppar om dagen. Vissa dagar är det mer än så.
Något sug efter denna dryck har jag inte haft sen maginfluensan. Har fortfarande problem med illamående. Och då är inte kaffe något jag blivit sugen på. Men nu tittade kaffebryggaren bedjande på mig och då kör vi ett test ;-) Finns faktiskt ett sug just nu!
 
Har lite tvätt att hänga innan vi ska ge oss iväg. Längtar efter det sociala som man har på jobbet. En stägning för att starta upp denna vecka. Tror det är precis vad jag behöver =)
 
Ha en trevlig start på veckan!
 

Slöar

Vaknat upp av en ballongmage. Tror att den är känslig mot mat efter utrensningen ;) Igår kväll efter vi ätit hörde nog hela huset hur den knorrade och kurrade.
All huvudvärk har hållt sig på avstånd. Skönt att slippa men mycket vatten och saft får det bli för att återställa balansen i kroppen.

Denna söndag är en riktig slappardag. Vi tar igen oss med spel och läsning framför Tv:n. Barnen leker och är fulla med energi. Ska försöka att se till att det värsta försvinner under dagen :) Imorgon är det dagis igen, något dom längtat efter!

Ska nu hitta lite julinspo i min nya tidning jag köpte igår. Är bara två veckor kvar till första advent nu...




Min utsikt dom senaste dagarna!

Bilden på Melle som liten bebis är vad jag vilat ögonen på sedan torsdagskväll. Jag har varit sängliggandes och fönstret i sovrummet är vad jag vilat mina trötta ögon på. Hemska mörka ringar ;-)
 
Här hemma har sedan i onsdags magsjuka härjat. Därför har jag inte bloggat. Först var det Melle, sedan vid lunchtid på torsdagen började Mille kräkas. Lagom till jag skulle sluta på torsdagskvällen började mitt illamående. Så jag hann bara komma hem innan helvetet började. Så jag är totalt utrensad nu och minst 5 kg lättare ;-)
Som tur är har min kära man någon gen som gör att han inte får kräkssjuka. Men igår var han inte alltför pigg och vi befarade det värsta. Men en natt med massor med sömn botade eventuell sjuka för honom.
 
Så nu kanske ni förstår varför jag inte uppdaterat bloggen något. Min pappa ringde igår och undrade hur det var med oss. Just pga uteblivna inlägg =) Han reser mycket i sitt jobb så att läsa bloggen är hans sätt att hinna med allt som händer i vår vardag. Sen tar vi igen förlorad tid på helgerna med fika =D
 
Nu börjar sista perioden på hockeyn. Sen ska vi utfodra våra små. Vi stora tar något att äta senare ikväll. Vad får vi se. Just nu är jag sjukt sugen på all sorts mat, så någon utkörning får det nog bli ;-)
 
Trevlig lördagskväll på er!
 

Hej på er!



Lite trött och sliten men mår bättre i kroppen. Första dagen som det känns som kraften är tillbaka - härligt!

Idag är det jobb på schemat. Skönt att ta det lugnt på morgonen. Har varit så trött varje kväll sen förra veckan. Nu hoppas jag att allt vänder och vi slipper vara sjuka!

Ska nu fixa till mig innan vi cyklar till dagis och jobb. Ska försöka att blogga lite mer idag ;) Har varit dålig på det.

Jag överlevde!

Trodde inte igår när jag klev in på jobbet att jag skulle orka men nu har jag gjort denna jobbhelg!
 
Det har varit kämpigt. Huvudet har varit tungt men kroppen har värkt något enormt. Har haft några få timmar då det varit ok men det är enbart med hjälp av värktabeletter. Fruktansvärd är hur jag sumerar denna helg!
Kan ändå känna mig stolt över hur mycket jag hann med fast jag bara hade lust att lägga mig ner och ge upp. Men samtidigt kan jag inte låta bli att få känslan att jag kunde gjort mer. Men det är nog lite av mitt "problem". Att jag alltid blir osäker...
 
Går inte att glömma att det idag är fars dag! Jag har köpt presenter till både min egen pappa och pappan i huset. Eller till honom köpte väl grabbarna ;-)
Min pappa fick ett par nya skinnhandskar. Tyvärr kunde jag inte ge presenten själv då jag jobbade. Annars hade det blivit över en fika. Men mamma fick vara stand in och lämnade presenten och firade honom från mig =)
 
Vid frukosten lämnade två glada grabbar presenter till sin pappa. Han hade redan köpt sig en klocka men lite skönhet fick han också ;-)
Var skoj att se hur glad han blev över produkterna. Sen valde han självklart och fråga om det var en peak att han såg trött ut. Inget jag tycker då han bara blir snyggare för varje år ;-)
 
Body shop har verkligen blivit lite av en ny favorit =) Loreals eye roll on ska bli rolig att se. Är nyfiken på hur bra dom manliga produkterna är ;-)
 
Nu blir det sconebak här hemma. Barnen somnade tidigt då dom röjt hemma hos farfar under eftermiddagen. Helt otroligt vad dom får alla sina hyss ifrån??!! Dom är just nu inne i en väldigt busig och hyssig period. Avskyr dom perioderna ;-)
 
Nej nu ska jag knåda lite...
 
 

Knockad!

Kroppen har nu sagt ifrån. Tror alla sjukdomar omkring mig till slut hunnit ifatt. Mitt huvud värker och kroppen är matt. Sov bort den värsta värken förut. Så jobb idag fick jag avstå.

Har nu försökt att vila och samla kraft till helgen. Blir nog att knapra tabletter och bita ihop. Det som inte dödar härdar...eller ;)

Ha en trevlig start på helgmyset :)


Body mist

Denna underbara body mist handlade jag igår. Den luktar så fräscht!
På ett sätt gillar jag kroppssprayer mer än vanlig parfym då dom inte ger ett lika tungt intryck. Dom är lättare och enligt mig doftar dom längre med!
 
Finns massor med olika dofter och för 125 kr kommer jag nog köpa fler ;-) Är så skönt att bara spraya på sig efter duschen. Är även bra då man kan ha flera dofter och variera sig med. En för varje tillfälle ;-)
Men ikväll ska jag inviga mitt nya bodybutter med vaniljdoft. Älskar body shops bodybutters. Dom hjälper att håla torr hud borta och går snabbt in i huden. Ett extra plus för att dom är rätt så dryga med =D
 
Nu ska jag börja föbereda middagen. Kyckligen ska kryddas och sedan in i ugnen. Missade att ta upp dom efter lunch så dom är lite frusna fortfarande. Kan ju inte ha allt i huvudet..;-)
 
På återseende bloggisar!
KRAM
 

Skärp dig!

Mycket nytt och snyggt i H&Ms webshop. Jag vill klicka hem det mesta men jag vet att någon kommer fråga om jag verkligen behöver allt ;-)
 
En enkel och snygg klänning som blir SÅ mycket snyggare med ett skärp i midjan!
Den uppiffade lilla svarta.
Snygga smycken fanns det gott om.
Fanns även i en snygg blå.
Snygg förvaring i badrummet och väskan =)
 
Kommer nog att lägga in en beställning med lite julklappar. Fanns lite söta småsaker till kusin Emma. Lika bra att börja vara ute i god tid med alla klappar. Vill slippa så mycket som möjligt av julstressen!
 

Box of joy!

Nya kroppsvårdprodukter i en härlig guldig box!
 
Hann med en sväng på stan igår innan jobbet. Fick sällskap av mamma, alltid lika trevligt =)
 
Vi har ungefär samma smak på saker. Så vi shoppade båda denna box med lite godheter från Body shop. En ny doft av vanilj som inte är så tung. Den doftar himmel och konstigt nog lite juligt ;-)
Anledningen till att jag från första början gick in i butiken var för att köpa en kroppspray som jag testade hemma hos mamma. En superhärlig doft som även mannen tyckte om. Så självklart fick även den följa med hem. Sen blev det även lite annat smått och gott i paket ;-)
 
Visade mamma min nya mössa från Canada snow igår. Den blev snabbt en favorit hos henne. Mina stickade strumpor som jag även klickade hem och invigde igår föll henne även i smaken. Så nu har jag och min mamma samma mössa och strumpor därifrån! Fast jag har en vit mössa....;-)
 
Passade även på att köpa lite nytt ansiktsvatten och dagcreme från Cliniderm. Älskar deras produkter! Denna gång köpte jag en ny dagcreme då den skulle vara bättre för min vinterhud. Ska bli skoj och se om den blir lite bättre =)
Lite julprylar och årets första julklapp hann jag också med att shoppa. Kanske borde satsat på att köpa present till den blivande 20 åringen men det får bli lite senare. Har ju några veckor på mig ;-) Men jag har i allafall sett ut något som jag tror kommer falla henne i smaken =)
 
Idag värker mina armar efter allot släpande igår. Köpte visst lite tunga saker som inte var så sköna att gå och bära på. Borde tänka på att ha påsarna i handen och inte bära dom på armen. Eller så kanske jag ska plocka mer pall på jobbet och bli starkare??!! ;-) Snacka om I-lands problem!
 
*******************************************************************
 
Idag är jag ledig, en hel helg på jobbet väntar. Så imorgon är det en veckas jobb jag har framför mig. Med tanke på att denna vecka enbart bjöd på en ledig dag är jag glad att resan till Sthlm inte kändes som jobb =) Den var nästan som en ledig dag, avslappnad och skön. Var bara magen som tog lite stryk men idag kändes det mycket bättre!
 
På vårt schema för dagen står lite utelek på förmiddagen. Till eftermiddagen ska jag och Mille till BVC. Han har sin 2,5 års kontroll och då rycker syster ut och passar Melle. I dessa lägen är det inte bra att ha med två barn ;-) Vet att Mille inte kommer koncentrera sig på det som han ska göra. Känner mina små huliganer =)
 
Nu blir det kaffe och köra igång en maskin med tvätt. Underbara vardag!
 

Sovmorgon

Kom hem strax efter 19 igår. Då var farmor och Göran här. Dom passade grabbarna medan jag var borta och Christian på föräldramöte. Så lagom efter jag kommit hem lade sig grabbarna och sov :)
Jag somnade i soffan och blev väckt när maken kom hem. Fick det lite jobbigt med magen efter dagen i Sthlm så det var skönt att ligga i soffan med tjocka täcket ;)

Idag sov hela familjen ut till 7.30. Tror alla behövde det efter gått upp tidigt flera dagar på raken. Så nu har vi haft en lugn skön förmiddag innan dagis :)

Gårdagen var mycket trevlig. God mat, mycket info, skratt och lite tårar när barncancerfonden pratade. Får nog sammanfatta det hela med att jag känner mig taggad inför julen ;)


Mot Sthlm

Sitter i bilen på väg till Sthlm. Idag är det event på schemat :) Jobbet bjuder på mat och underhållning. Så mycket mer vet vi inte än ;)
Hela det här eventet är lite hemligt. Vi har ingen aning om vad som kommer ske. Men just nu tycker jag att det är charmen med det hela! Ikväll åker vi hem igen och då ska jagåterberätta lite mer om denna trevlig dag :)
Hoppas ni får en lika händelserik dag som mig ;)

Välkommen tillbaka!

I flytten från huset försvann min Armani klocka. Hade fått den i present när jag fyllde för några år sedan. Så det är med sorg jag konstaterat att en av mina favoritklockor försvunnit.
Idag kom min make hem med en liten present :) Till min stora förvåning låg där en ny älskling. Nästan ett tears in my eyes moment ;) Imorgon när vi ska till Stockholm kommer min älskling att invigas!
Nu ska jag och Melle iväg på bad. Lockar inte att ge sig ut i regnet men vad ska mammas göra när man har en kille som älskar att simma :)

Par nr tre - svarta

Vi går mot mörkare tider. Jag har idag låtit min frisör Maria gå lös på mitt hår. Och än är vi inte klara ;) Imorgon ska mer färg i. Topparna är fortfarande lite ljusa då dom var så torra.
Passar på att visa dom sista bågarna med. Ett par helt svarta. Älskar verkligen den cleana känslan dom ger. Så nu har ni sett alla bågar. Och som ni nog förstod hade jag redan då valt att bli mörkhårig :)
Nu ska vi ta kväll här hemma. Melle kom hem från mormor och morfar för en stund sedan. Han valde själv att vara där idag :) Vilken lyx det är med ett barn ;) Nej men det blir faktiskt lite enklare och mycket mindre bråk :)
Ha en trevlig kväll. Nu laddar jag för en ny och händelserik vecka!

Grabbarnas favoriter



Är det något grabbarna gillar så är det deras one piece. Fick dom välja så skulle dom jämt gå klädda i det ;)
Nu är det inte riktigt så men istället för vanliga myskläder funkar det. Som idag kommer deras nya att invigas. Vi ska åka lite bil och sedan ta en fika. Inga större grejer och då är det ju mys med one piece :)

Fyndade två nya till dom igår på Lager 157. Dom har nu öppnat här i stan och jag tog en premiärtur igår. Hittade inte mycket i min smak men nya overaller till grabbarna för 157 kr :)

Snart tar vi en sväng med bilen. Lite saker att styra med denna söndag :)


Mammas chokladtårta



Vi befinner oss hemma hos mamma på fika. Hon har slagit på stort och bakat en chokladtårta med färska hallon. Mycket god till varmt kaffe!

Barnen busar och är höga på socker efter att ha fått lördagsgodis av mormor ;)
Så nu springer Melle runt runt med en gåvagn. Om jag är trött i huvudet - ja ;)

Tanken är att härifrån ta oss till kyrkogården och tända lite ljus på Christians farmor och farfars grav. Denna dag är ju helt underbar att vara på en kyrkogård. Så mycket ljus och utsmyckningar - ro för själen!


Tokkär!!

Snart stämplar jag ut för den här veckan. Har knappt hunnit med att andas sen jag började vid 11. Nu tar jag min rast och om 2 timmar går jag hem :)
Längtar hem till min familj. Underbara grabbar man har, framförallt den där maken ;) Just nu är det en sådan där fjärilskänsla i magen. Tänka sig att efter 8 år ihop kan han fortfarande kan ge mig den ;)
Ser fram emot den tid vi har framför oss. Speciellt Thailand då vi verkligen kommer ha det underbart. Den resan gör vi för att vi klarade av förra sommarens resa ♥
Nu ska jag sluta drömma om min kärlek och jobba lite. Snart är det helg :D

Vintermössor

Har börjat att titta runt efter nya mössor. Det är framförallt till mig och mannen. Vi har mössor för vardag men inte för utelek i vinter.
 
Jag har länge suktat efter en Aviator från Canada Goose. Men att lägga närmare 3000 för en mössa känns sådär. Lägger det mer än gärna på deras jackor. Dom går det inte att frysa i och så är dom hållbara. Men inte för en mössa som inte kommer att användas jämt.
 
När vi surfade runt lite och letade kom vi inte på Canada Snows hemsida. Dom hade massor med fina mössor och skor med ;-) Där hittade jag i allafall en liknande mössa. Mycket billigare och riktigt snygg =D Även mannen fann en mössa som föll honom i smaken ;-)
 
Varm och gosig till all tid vi kommer vara ute i vinter.
 
Mannens val föll på denna mössa. Passar både till vardag och lek =)
 
Ska gå igenom grabbarnas vintermössor i helgen. Kan vara så att dom växt ur sina sen förra året. Deras mössor påminner om den som jag ska köpa. Perfekt då dom skyddar öron, panna och kinder. Kan gå åt när vi får riktig vinter =)
 

Första november!

Första glöggen intogs igår kväll =)
 
November är nu här. Frost, minusgrader och snart snö. Ja det är november för mig. Förbereda inför julen och nästan det bästa med allt - lyssna på julmusik ;-) Vet att några redan har börjat. Har ni med kanske??!! =)
 
Är verkligen ljuvligt med glögg och igår kväll premiärdrack vi. Blev bara en mugg, var som sagt en liten premiär. Men nu när vovember är här får man faktiskt börja dricka. Det är perfekt när man pysslar. I år ska vi pyssla massor med barnen. Älskar deras ljuslyktor som dom gjorde på dagis förra året. Dom står framme året om!
 
Idag är det jobb hela dagen för min del. Börjar 10.45 och slutar 20.15. Det betyder att jag kommer vara ifrån mina grabbar hela dagen. Lite jobbigt men vi har ju helgen ihop =)