Hest...

Är nu inne på dag 4 av hestheten from hell. Rösten har dragit och kvar finns något väsande. Trodde att det höll på att vända igår men icke. På kvällen fick jag extremt ont i halsen och direkt var jag utan röst.
 
Började men en liten förkylning och i torsdag var jag hes. Gjorde pappanmälningar hela förmiddagen för att vila rösten och efter lunch satt jag på telefon. Det straffade ut sig!
Vaknade utan befintlig röst på fredagen. Vilket ledde till att jag försökte i den mån jag kunde vila rösten på jobbet. Plöjde pappanmälningar hela dagen. Saknade faktiskt att inte sitta på telefon. Och tyvärr ser det ut som om veckan kommer starta på samma sätt....
Håller nu bara tummarna för att det är på bättringsvägen!?
 
Annars har denna helg varit härligt lugn. Vilat mycket och försökt att spara på min röst ;-)
Var och bytte däck igår eftermiddag. Underbart att bara lämna och sedan åka därifrån. Inget släpande på däck hit och dit.
Efter det blev det några snabba ärenden i Tornby. Herrejisses vad det märks att jul är nära nu. Massvis med folk strax innan stägning. Men vi fick tag på det vi skulle ha, bla en liten gran in till Milles rum =)
 
Igår när vi väntade på att bilen skulle bli klar. Klätterapan skulle självklart vara överallt och ingenstans ;-)
 
Annars har vi nog gjort det som alla andra pysslat med denna helg - pyntat och adventsfikat ;-)
Var hos mina föräldrar idag och fick nybakade lussebullar. Passade även på att åka ner till lugnet på Lager 157 och köpa två julklappar....och lite nytt till mig själv ;-)
Ska på allvar ge mig ut och fixa klapparna nästa vecka. Har spanat in lite bra erbjudanden. Och sedan vet jag att veckorna springer förbi och snart står vi där med bara dagar kvar till julafton!
 
Nu ska jag återgå till hcokeyn. Har kommit underfund med att te varken gör halsen bättre eller sämre så ikväll kör jag på gyllene bubblor ;-)
 
Trevlig kväll och på återseende!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback