Krupphosta

 
I bilen innan vi skulle in till Dr Anders med Melle. Han har haft hemsk hosta till och från sen julen. Det är framförallt på morgonen.
 
I söndagsmorse var det riktigt jobbigt att höra honom. Vi har tidigare haft tabletter som vi löser upp i vatten och gett honom.Tyvärr har dom tagit slut och det enda som fanns hemma var Ventoline. Enligt Anders kan man lika gärna ge vatten. Tack VC för att ni gett oss den ;)
 
I morse ringde vi Anders och han tyckte det var bra att vi kom dit så han fick lyssna på honom. Nya tabletter finns nu hemma. Badet som drog igång idag fixk vi stå över. Att anstränga sig är inte bra. Har vi märkt under helgen då han lekt intensivt. Direkt kommer den väsande andningen.
 
Nu är vi laddade för nypremiären på dagis imorgon. Är så nyfiken på hur det ser ut invändigt. Har bara sett utsidan och den är så fin. Stor härlig gård som bjuder in till lek. Melle kommer att kunna köra järnet då hans krupp inte kommer besvära honom mer. Och om det inte besvärar honom så besvärar det inte mammahjärtat :)
 
Eftersom det inte blev bad idag kör vi lite måndagsmys med taco.
Ska visa er sedan vad maken inhandlade idag. Ibland blir jag inte klok på honom...;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback