Lördagschill!

 
Tog mig ett bad efter dagens lilla shoppingtur och fika hos mina föräldrar. Min kära man kunde läsa tankar och serverade mig ett kallt glas med vin. Fick njuta i 5 min sedan kom min stora kille och gjorde mig sällskap =)
 
********************************************************************
 
Har nu landat i soffan efter en cykeltur till affären. Det är nu på kvällen man ska åka dit och fynda. Köpte färska räkor, kungskrabben, ostar och lite annat till nedsatt pris. Köpte även lite fler goda ostar, oliver med vitlök och några goda skinkor och korvar. Vi hade tänkt att bli mätta ikväll ;-)
Så när barnen somnat dukar vi upp denna underbara bufè och njuter. Njuter av en ledig helg ihop. Tror inte ni fattar hur mycket jag värdesätter tiden ihop med min familj. För mig går den före ALLT!
 
På stan idag var vi inne en sväng på Ticket. Tyvärr får man ingen hjälp där om man bokat en resa på nätet via Ving som vi gjort. Dom kan bara hjälpa till om man bokat den via dom. Det som störde mig var inte att vi inte kunde få hjälp utan att personen som jobbade där var förbannat näsvis. Jag hoppas att hon brinner i helvetets eldar. Nej kanske inte men går en kurs i hur man är lite trevlig =)
Har i allafall kollat upp en massa viktig info. Hade blivit några frågetecken här under början på året. Men nu har vi rett ut dom och är mer än redo för att resa =) Om jag längtat tidigare så är det inget mot vad jag längtar nu!
 
Innan stan hade vi lämnat Melle hos mormor och morfar. Han var så sur här hemma så vi ringde och frågade om vi kunde dropa av honom. Självklart var inte det några problem =) Och helt plötsligt var Melle en glad kille igen. Så för att fira hur enkelt det är att göra stan med ett barn drog vi en lunch på Ghingis. Gud så gott det var och Mille var nöjd som hade första parkett med alla polisbilar =) AIKfans i stan och helt plötsligt är det fullt pådrag...konstigt ;-)
Drog en fika och såg på hockeyn hemma hos mina föräldrar. Min favoritpaj hade bakats - annanaspaj. Mamma hon kan =) Så det där med en vanlig middag när vi kom hem fick bort. Inte ens barnen vill ha något. Så lite yoggi och macka får nog ätas innan sängen. Vill gärna ha lite sovmorgon imorgon igen ;-)
 
Lägger nu upp fötterna i soffan och njuter av denna härliga lördag. Längtar efter alla godheter i kylen ;-)
KRAM!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback