Pottränings kväll

Söndagen är snart över. En allt annat än lugn sådan. Här snackar vi trotsiga barn ;-) Den här helgen har varit lite crazy om vi säger så...Men efter lite lunch och fika fick vi ordning på det.
 
Melle och jag jag rymde iväg till mormor och morfar på eftermiddagen. Vi gjorde dom sällskap till IKEA. Om man ska dit på helgen får man se till att göra det innan 11 eller efter 15. Då brukar det inte vara lika fullt =)
Kom hem med en ny blomma, ljus, kuddar till både soffa och säng. Snart ska sovrummet få sig ett ansiktslyft och då vill jag ha en inbjudande säng. Den har varit det tidigare men nu vill jag ha massor med kuddar och mysiga plädar =)
 
Under kvällen har Mille suttit både på pottan och toaletten. Han säger att han både ska kissa och bajsa. Inget har än hänt. Pottan står här i vardagsrummet och ibland har han satt sig på den. Misstänker att det bara är ett trick för att få ha kallsonger på sig ;-) Är nog dags att investera i några par till honom med. Han ska ju gärna göra det som brorsan gär =)
 
Snart somnar barnen och då blir det att se nya Hamilton. Skulle sett den igår men jag somnade ;-) Sen låg jag vaken från 23 till 03 ungefär. Om ni är intresserade går det mycket kriminalserier på kvällarna ;-)
 
Have a nice evening!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback