Den starka & den svaga

 
Har hittat en skön position i soffan nu. Ryggen är öm efter ha utsatts för massor av övningar. Men lite klokare känner jag mig också efter besöket på Rörelse & hälsa.
 
Summan av kardemumman är att mina axlar och min bröstmuskelatur är överrörlig. Jag är mycket starkare där också så jag lägger all min kraft där vid lyft. Där man ska vara stark är i magen. Allt ska utgå från magen när man lyfter. Den hjälper till att födela tyngden på kroppens alla muskler. Men om man nu inte gör det blir kroppen felbelastad. Var ungefär det som sades men med finare ord ;-)
 
Jag är svag i mina ryggmuskler, framförallt muskelaturen mellan skulderbladen. Där ska det finnas lite muskler men jag saknade visst det ;-) Så nu är det plankan, armhävningar och lite andra övningar där framförallt den delen ska sträckas ut. På så sätt ska jag bli starkare. Hoppas verkligen att så är fallet =)
 
Blir hemma fram till torsdag, då är det halvdagar som gäller. Hon ville helst att jag skulle vara hemma hela veckan men det funkar inte. Vi bygger om denna vecka och det är redan kaos som det är. Inte för att jag är oersättlig men att vara en kort ställer till massor av problem. Får helt enkelt skippa alla tunga lyft och köra kassan. Är lite som pest eller kolera, inget av det är bra. Får bara göra det som är minst ansträgnade för kroppen.
Kan inte säga att semestern kommer olägligt nästa vecka. På torsdag tar jag ledigt fyra veckor och då ska jag rå om min kropp och inte anstränga mig. Good luck ;-)
 
Nu ska det göras lite middag här hemma. Kyckling i ugn och couscous, noll ansträgning.
Ciao ciao!!
 
 
 
 

Kommentarer
Anna säger:

Liiisa du måsse ju få lösenordet vettu!
[email protected]

2013-06-10 | 20:17:27
Bloggadress: http://stkorsgatan10.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback